Hur lĂ€tt Ă€r det att Ă€ndra eller modifiera rösten i Google ÖversĂ€tt? (Exempel)

0 Shares

Google Àr en jÀtte inom sökmotorbranschen av mÄnga anledningar. Den viktigaste av dem Àr det stora antalet funktioner som den erbjuder sina anvÀndare och graden av deras optimering. Det Àr av denna anledning som det finns ett möte idag för dig att lÀra dig Àndra eller Àndra rösten för en fil översÀttare Google.

Detta verktyg Àr ett av de mest anvÀnda sedan Googles start. Eftersom det Àr en av de kraftfullare översÀttningsmotorer som finns (med tusentals sprÄk). Det Àr sant att det brukade vara ett hÄn mot planeten för dess bokstavliga översÀttning, men nu Àr det en av de bÀsta som kunde anvÀndas, sÄ mycket att du nu till och med kan översÀtta engelska till spanska texter med Google Translate för Android ( du kan ladda ner det gratis frÄn PlayStore).

Ändra eller modifiera rösten för Google ÖversĂ€tt

Att gÄ direkt i mÄl och avsluta snabbt förklaring av processen för att hjÀlpa dig att Àndra eller modifiera Googles översÀttarröst, Först och frÀmst bör du veta att den hÀr processen kan variera beroende pÄ din enhet.

SÄ för en bÀttre förstÄelse mÄste du dela upp förklaringen i delar, nummer ett kommer att vara om hur man Àndrar rösten pÄ datorn. Du mÄste gÄ till översÀttarens sida (frÄn valfri tillgÀnglig webblÀsare) och nÀr du vÀl Àr dÀr mÄste du skriva i det första fÀltet (vÀnster) vad du vill översÀtta.

Sedan mÄste du stÄ pÄ nedÄtpilen ovanför textrutan sÄ att du kan vÀlja ditt föredragna sprÄk.

Tryck nu mikrofonformad ikon, som Àr högtalaren, tack vare vilken programmet kommer att översÀtta det du lÀgger ut högt.

Varje sprÄk har en annan röst, det finns en för spanska, en annan för engelska etc. SÄ du borde verkligen inte göra nÄgot för att Àndra rösten (det finns verkligen inget sÄdant alternativ), översÀttaren kommer att göra det sjÀlv.

Följ bara proceduren som beskrivs ovan för att vÀlja ditt sprÄk, och det Àr allt. Det finns ingen app som kan Àndra dettasÄ det Àr det enda sÀttet att göra det pÄ.

Ändra översĂ€ttarröst för Android

Med ovanstÄende vet du i princip hur du Àndrar eller modifierar Googles översÀttarröst med hjÀlp av dator, det Àr liknande pÄ mobilen, men andra steg mÄste vidtas.

GÄ först till applikationen pÄ din telefon, tryck pÄ instÀllningsmenyn dÀr, som representeras av ikonen med tre horisontella staplar.

NĂ€r du gör detta öppnar sig flera alternativ för dig, bl.a “Röstinmatning”, tryck pĂ„ den, i det hĂ€r avsnittet ser du avsnittet “Dialekter”, VĂ€lj önskat sprĂ„k och dialekt.

Observera att inte alla sprÄk har olika dialekter, sÄ att hitta den du letar efter Àr en frÄga om tur.

Dessutom kan du i det hĂ€r avsnittet ocksĂ„ översĂ€tta ord som anses stötande, klicka bara pĂ„ knappen “Blockera krĂ€nkande ord”för att inaktivera skyddet.

Den hĂ€r versionen har ocksĂ„ andra funktioner som lĂ„ter dig anvĂ€nda Google översĂ€ttare utan internetanslutning och till och med anvĂ€nda Google ÖversĂ€tt som en gratis proxy, vilket gör denna översĂ€ttare till ditt bĂ€sta alternativ.

Ändra rösten pĂ„ iPhone

Äntligen Ă€r det dags för dig att se den hur man Ă€ndrar rösten pĂ„ enheter ett bitet Ă€pple. För att göra detta mĂ„ste du först gĂ„ till översĂ€ttarappen.

Tryck sedan pĂ„ kugghjulssymbolen lĂ€ngst ner och vĂ€lj ett alternativ “SprĂ„kregion”. I det hĂ€r avsnittet trycker du pĂ„ sprĂ„ket som Ă€r kopplat till dialekten du vill ange.

Och slutligen, tryck pÄ regionen för dialekten, det kommer att göra det klart, kom ihÄg att det, som pÄ Android, inte Àr tillgÀngligt för alla sprÄk.

Det sista du lÀser, nu om du vet hur du helt Àndrar eller modifierar Googles översÀttarröst, gÄ till appen och lÄt översÀttningarna börja! Kom ihÄg att det finns mÄnga dolda funktioner i översÀttaren som inte avslöjas hÀr, som att du kan översÀtta ord frÄn engelska till spanska genom att vÀlja dem automatiskt i Google Chrome, sÄ du bör söka pÄ webben efter information om det.

0 Shares