Hur låser man upp iPhone låst av iTunes? – Snabbt och enkelt

0 Shares

Det är ingen hemlighet för någon att Apple är ett av de telekommunikationsföretag som säljer flest elektroniska enheter i världen. Man har också utvecklat olika tjänster som ger användarna möjlighet att låsa sin utrustning vid stöld eller förlust.

Men vad händer när vi låser vår egen hårdvara och inte kan låsa upp den? I nästa handledning kommer vi att förklara hur man låser upp iPhone låst av iTunes.

Denna funktion som Apple presenterar för sina användare i sina filer IPhone-enheterdär du med iTunes kan återaktivera en telefon som var helt avstängd.

Och om du är här för att du är som jag som av misstag låste din iPhone, oroa dig inte och lugna dina rädslor, lär dig det här tricket som verkligen kommer att lämna dig med öppen mun på grund av hur enkel tillämpningen är.

Om du redan har läst artikeln som lärde dig hur du säkert torkar låst iPhone-data. Du kommer att förstå att även under sådana omständigheter kan du använda din mobiltelefon. Men nu ska vi fokusera på vad du ska göra för att låsa upp vår iTunes-låsta iPhone enkelt och snabbt.

Hur låser man upp iPhone låst av iTunes?

Som vi nämnde är denna operation väldigt enkel att göra och för att komma igång måste du först installera den på din dator om du inte redan har en. iTunes. Du måste gå in via ditt iCloud-konto.

Men innan du ansluter vår telefon måste den stängas av, då ska du trycka på hemknappen och utan att släppa taget måste du ansluta kabeln som kommer från datorn till telefonen.

Släpp inte taget förrän bilden av anslutningskabeln dyker upp på mobiltelefonens skärm. Nu kan du släppa knappen precis som i iTunes-läge. Det betyder att vår iPhone har upptäckts. När du har öppnat iTunes måste du gå till din e logga in på ditt iCloud-konto.

Med allt inställt kommer du att följa föregående steg vi förklarar för att ansluta din iPhone till datorn. När den är ansluten kommer den att upptäcka den automatiskt och visa din enhetsmodell på skärmen. Om vi ​​vill kommer det också att visa oss ett fönster med följande fråga Uppdatera eller återställ mobilenhet.

I vårt fall kommer vi att välja återställningsalternativet för att hålla det från fabriken och vi kan ta bort låset. Sedan går vi till att klicka på alternativet Återställ, varefter ett annat fönster kommer att visas, där de kommer att fråga oss om vi är säkra och om risken förknippad med att välja detta alternativ, och klicka sedan på alternativet Återställ för att uppdatera.

Använda iTunes på en persondator

Nu kommer en serie fönster att visas där den visar oss uppdateringsversionen för vår enhet, vi kommer att klicka på nästa. Klicka sedan på Acceptera, där vi accepterar villkoren och startar processen med att ladda ner systemet med uppdateringar. I det övre vänstra hörnet är det nedladdningsikonkan vi klicka för att se framstegen.

Parallellt i vår iPhone En stapel visas som indikerar nedladdningsförloppet. Nu måste vi bara vänta på att nedladdningen ska slutföras, processen kan ta mer eller mindre tid beroende på vilken telefonmodell som används. Men i slutet av nedladdningen kommer vår mobiltelefon att vara upplåst och hundra procent funktionell.

Men det kommer att ha ett litet problem som är att alla våra filer kommer att raderas eftersom hårdvaran lämnades från fabriken. Detta betyder att om du inte har förväntan att spara dina musikfiler, bilder, foton etc. De har raderats och det kommer att vara väldigt svårt att inte säga omöjligt att du kan återställa dem.

Detta tar dig till slutet av en annan utmärkt handledning där jag visar dig de enkla stegen du behöver följa för att lära dig Hur låser man upp iPhone låst av iTunes? Snabbt och enkelt.

0 Shares