Hur lÄser jag upp en Boost-telefon för anvÀndning med ett annat telefonbolag?

0 Shares

Idag finns det mÄnga operatörer som erbjuder mobilabonnemang och tjÀnster. Men MÄnga gÄnger har du en mobiltelefon som inte Àr kompatibel med dessa andra operatörer, sÄ du fortsÀtter att lÄsa upp. Detta Àr vad som hÀnder med Boots Mobile-enheter. Om du vill veta hur du frigör din Boots-mobil för anvÀndning med andra företag rekommenderar vi att du lÀser den hÀr artikeln. Du kommer att lÀra dig de element du bör tÀnka pÄ innan du lÄser upp, och de steg som mÄste vidtas för att slutföra dem korrekt.

Vilka faktorer bör du tÀnka pÄ innan du försöker lÄsa upp din Boost-telefon?

Mobila enheter Àr de mest anvÀnda pÄ grund av de funktioner och interaktionsalternativ de erbjuder, samt tillgÄng till mÄnga funktioner frÄn en mobil enhet och var som helst. Men idag finns det mÄnga hÄrdvarumodeller som kanske inte Àr kompatibla med andra tjÀnsteleverantörer.

SÄ Àr fallet med Boost, de arbetar med 2G och 3G-nÀtverk vilket Àr viktigt för att kÀnna till de olika stora nÀtverken mellan 3G- och 4G-nÀtverk. Vad mer, den hÀr enheten Àr den med den lÀgsta kostnaden pÄ marknadensÄ att de lÀtt kan nÄs av mÄnga mÀnniskor. Men för att anvÀnda den med andra operatörer mÄste du lÄsa upp den. Men innan du gör detta finns det nÄgra viktiga saker du mÄste tÀnka pÄ för att veta om du kan lÄsa upp din Boost-telefon.

VÀnta 12 mÄnader

Du bör veta detta nÀr du köper en Boost-mobilenhet du kan inte fortsÀtta till omedelbar upplÄsning, du mÄste vÀnta 12 mÄnader, rÀknar denna period frÄn ögonblicket för kontoaktivering. SÄ Àven om du mÄste anvÀnda och anvÀnda planerna som erbjuds av Boost-tjÀnsten tills 12 mÄnader har gÄtt. Först dÄ kan du kvalificera dig för att lÄsa upp din Boost.

UpplÄsning Àr auktoriserad av Boost Mobile

PÄ Boosts mobiltelefoner, UpplÄsning kan inte göras utan tillstÄnd frÄn Boost Mobile. NÀr du bestÀller upplÄsningstjÀnsten mÄste du dÀrför förse företaget med viktig information, sÄsom nummer och namn pÄ kontoÀgaren som enheten Àr registrerad pÄ. Oavsett om du Àr den ursprungliga Àgaren av Boosts-teamet eller inte, mÄste du tillhandahÄlla denna information för att upplÄsning ska bli auktoriserad. Du kan gÄ till den officiella webbplatsen för Boost Mobile för att lÀra dig mer om den hÀr enheten.

Att mobilen inte blev stulen

Om du köpt en begagnad telefon och inte direkt frÄn ett auktoriserat center och Boosts hÄrdvara blir stulen, uppenbarligen inte kvalificerad för avblockering. Anledningen Àr att Boosts-enheter under detta villkor inte Àr kvalificerade för upplÄsningstjÀnsten.

Hur lÀnge lÄter Boost dig lÄsa upp telefonen?

Efter att ha övervÀgt viktig information om huruvida du kan lÄsa upp dina skor eller inte, kan du fortsÀtta att kontakta Boots Mobile kundtjÀnst pÄ detta telefonnummer (1-888-BOOST-4U). Under samtalet kommer de att stÀlla nÄgra frÄgor till dig angÄende de ovan nÀmnda, och du mÄste svara rÀtt pÄ var och en av dem tillhandahÄlla den information som krÀvs sÄ att de kan ge koden för att fortsÀtta upplÄsningen.

Men i de flesta fall kan det: denna upplÄsningsprocessen tar lÀngre tid Àn förvÀntat. Det finns faktiskt ingen specifik tidsgrÀns för att svara pÄ din förfrÄgan. Det Àr dÀrför mÄnga mÀnniskor vÀnder sig till tredje part för att lÄsa upp sin Boots-enhet, Àven om det innebÀr att de mÄste betala ett visst belopp för att den ska kunna lÄsas upp snabbt och utan komplikationer av kraven.

Vilka krav behöver du för att lÄsa upp Boost-mobiltelefon?

Även om Boosts mobiltelefoner Ă€r de mest tillgĂ€ngliga pĂ„ marknaden, och du till och med kan betala för ett Boost Mobile-konto online, föredrar mĂ„nga att anvĂ€nda andra operatörer, sĂ„ de insisterar pĂ„ att lĂ„sa upp sin mobiltelefon. Krav för att lĂ„sa upp en Boots mobiltelefon utöver de som anges ovan, sĂ„som att inte rapportera som stulen enhet, vĂ€nta 12 mĂ„nader eller ett Ă„r efter kontoaktivering och att upplĂ„sning mĂ„ste godkĂ€nnas av företaget. Detta grundlĂ€ggande krav mĂ„ste ocksĂ„ beaktas: en Boots-mobil mĂ„ste finnas dĂ€r Enhet som stöder DSU. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan den lĂ„sas upp för anvĂ€ndning med andra operatörer som du anser vara lĂ€mpliga.

Vilka steg behöver du följa för att lÄsa upp Boost-telefonen och anvÀnda den med en annan telefon?

Det finns mÀnniskor som vet hur man lÄser upp mobila enheter för att anvÀnda utan besvÀr med andra tjÀnsteleverantörer och pÄ sÄ sÀtt enkelt kommunicera. Proceduren Àr inte komplicerad, men den kan inte jÀmföras med att lÄsa upp en mobiltelefon med en PIN-kod eller ett mönster.

Det Àr i alla fall en process som du kan lÀra dig att lÄsa upp din Boost ocksÄ. Se hur det görs: Det kommer att bli nödvÀndigt först ladda ner upplÄsningsprogramvara frÄn Boost Mobile, ladda ner den till din dators hÄrddisk. Anslut Boost med USB-kabeln till bestÀllningen och gÄ in i upplÄsningsappen.

Efter det kommer en sektion att visas dÀr du mÄste ange Boost-mobiltelefondetaljer som fabrikat och modellnummer. Klicka sedan pÄ TelefoninstÀllningar och vÀlj alternativet IDEN. Du mÄste ange ett anvÀndarnamn och lösenord för att fortsÀtta processen. Efter att ha skaffat Boots Mobile Unlocking-programvara kommer du att fÄ ditt anvÀndarnamn och lösenord via e-post till skriv in dessa uppgifter i formulÀret som kommer att visa dig och klicka sedan pÄ Avblockera IDEB. Det hÀr Àr stegen för att ansluta din mobiltelefon till Boots Mobile-servern och lÄsa upp den.

0 Shares