Hur lÄser jag min dator genom att stÀlla in felaktigt lösenord upprepade gÄnger i Windows 10?

0 Shares

Om du Àr en av dem som bor i en lÀgenhet med mÄnga vÀnner eller om du bara Àr ett fan av att kÀnna dig trygg sÄ har du nÄtt din handledning. För med den kunskap som erhÄllits hÀr kommer den att uppnÄs lÄsa min dator genom att ange fel lösenord upprepade gÄnger Windows 10. Detta kan verka dumt för dig, men det Àr vÀldigt anvÀndbart.

Och det Àr, om du skulle tro att den hÀr skyddsfunktionen bara fanns pÄ telefoner och vissa webbplatser, dÄ hade du helt fel eftersom Windows frÄn den sjunde versionen Det lÄter dig anvÀnda ett dolt trick eller mekaniker för att aktivera den hÀr typen av skydd pÄ din dator (vilket Àr mycket effektivare Àn att blockera Ätkomst till en specifik anvÀndare i Windows 10).

LÄs min dator genom att stÀlla in felaktigt lösenord upprepade gÄnger i Windows 10

För att komma direkt till saken Àr det första att tÀnka pÄ att du mÄste konfigurera mer Àn ett objekt, vilket Àr: du kan inte bara stÀlla in antalet försök utan Àven vÀntetiden efter att hÄrdvaran har lÄsts.

Den andra saken att tÀnka pÄ Àr att skapa administratörens anvÀndarkonto Att det Àr din enda sÀkerhetskopia ifall din dator hela tiden fryser. Slutligen, kom ihÄg att detta lÄs endast fungerar med lokala systemkonton.

För att lĂ„sa in min dator ange fel lösenord upprepade gĂ„nger Windows 10mĂ„ste du först anvĂ€nda kommandoraden, gĂ„ till menyn och skriv CMD, högerklicka och vĂ€lj “Kör som administratör” klicka sedan igen för att bekrĂ€fta och lĂ€gg följande kommando i avsnittet som visas:

NÀtverkskonton, detta gör att jag kan visa ett informationsfönster som gradvis mÄste konfigureras med olika kommandon.

Ändra de tillĂ„tna försöken att lĂ„sa min dator med fel lösenord

Första instĂ€llningen som ska uppnĂ„s lĂ„sa min dator NĂ€r du upprepade gĂ„nger anger ett fel lösenord i Windows 10, Ă€r ​​detta för att införa en grĂ€ns för försök som, nĂ€r den överskrids, automatiskt lĂ„ser din dator.

För att uppnÄ detta, lÀgg bara detta kommando: nettokonton / blockeringströskel: X, Àndra X:et för antalet försök, dessa kan vara de du vill ha, men det rekommenderade mest Àr 3.

Lockout tid

Nu mÄste du konfigurera hur lÄng tid enheten ska förbli lÄst efter att ha angett lösenordet, ange: nettokonton / blockadens varaktighet: XX och igen i stÀllet för tvÄ X, ange antalet minuter (försök att inte överskrida dig sjÀlv).

ÅterstĂ€ll tiden vid varje försök

Detta kommando konfigurerar hur lÄng tid som gÄr mellan ÄterstÀllningsförsöken, det vill sÀga hur lÄng tid det ska vÀnta efter att lösenordsgrÀnsen har överskridits. Kommandot Àr nettokonton i / lockoutfönster: XX, och i X mÄste du lÀgga de minuter du vill ska förflyta som i de tidigare.

Detta Àr det sista kommandot, sÄ efter att ha konfigurerat allt efter din smak, lÀgg in nÀtverkskontona och tryck pÄ Enter, det kommer att bekrÀfta och Àndra parametrarna.

Inaktivera lÄset

Om du av nÄgon anledning blir uttrÄkad av att ha en försöksblockerande dator kan du alltid fÄ allt tillbaka till det normala, gÄ bara till avsnittet dÀr du gjorde ovanstÄende och skriv nettokonton / blockeringströskel, Detta kommer att inaktivera de tidigare instÀllningarna.

Med det senare tvivel Hur lÄser man datorn genom att stÀlla in fel lösenord upprepade gÄnger i Windows 10? bör lösas.

Som en sista kuriosa bör det sÀgas att efter att ha satt upp detta block, gör en person som vill komma Ät utan tillstÄnd ett misstag Du kommer inte att kunna se hur lÀnge du mÄste vÀntainte heller antalet gjorda försök.

För att komplettera detta system bör du ocksÄ lÀra dig hur du automatiskt lÄser min datorskÀrm och blockerar Ätkomst till aktivitetsfÀltets instÀllningar.

0 Shares