Hur länge är tillfälliga WhatsApp-meddelanden synliga? – Hur lång tid tar det att försvinna?

0 Shares

WhatsApp är den bästa appen för snabbmeddelanden som finns sedan den finns funktioner som ingen annan kan imitera (Du kan till och med använda WhatsApp med ett fast telefonnummer) så alla vill veta mer om det, och med det i åtanke kommer du idag att se hur länge tillfälliga WhatsApp-meddelanden är synliga?

Om du fortfarande inte vet vad dessa glada meddelanden är så ligger du mycket efter eftersom de är en ny sak, den här appen ger integritet och även om tjänsten inte är ny (Snapchat är dess verkliga skapare och Facebook och Instagram använder den redan) , WhatsApp har gett dem en touch av personlighet, vilket är väldigt coolt.

Innan du börjar, tänk på att du har tillfälliga meddelanden du måste uppdatera WhatsApp på Android eller iPhone till den senaste tillgängliga versionenså du bör göra det nu innan du läser vidare för om du inte gör det kanske du inte förstår några av de saker som nämns här.

Hur länge är tillfälliga WhatsApp-meddelanden synliga?

Gå rakt vidare till dagens ämne, för att ta reda på hur länge tillfälliga WhatsApp-meddelanden är synliga så snart som möjligt, det första du bör veta är naturligtvis svaret på denna fråga och det är allvarligt sju hela dagar eller en vecka.

Till skillnad från andra applikationer som använder samma system, WhatsApp lämnar meddelanden i minst sju dagar efter att de har skickatsefter denna period om de är helt förlorade.

Men till denna regel det finns några undantag som du bör vara medveten om om du vill använda tillfälliga meddelanden av den här appen, och det skulle vara: om personen eller användaren citerar ett tillfälligt meddelande kommer det inte att försvinna från chatten, och inte heller mötet.

Dessutom, om du vidarebefordrar ett meddelande till en chatt som inte har några tillfälliga meddelanden aktiverade, kommer meddelandet inte att raderas från den andra (ursprungliga) chatten, till slut, om en säkerhetskopia görs inom en viss period Innan meddelandet försvinner, kommer det att sparas men kommer att raderas efter återställning.

Dessa “Regler”, för att på något sätt namnge dem, gäller både individuella och gruppsamtal, så var försiktig så att du inte skickar något pinsamt, och lita på att det tas bort.

En annan sak att tänka på är detta detta system är inte skyddat mot skärmdumpar, så det är inte helt ofelbart (det är därför de på den officiella WhatsApp-webbplatsen varnar för att endast använda tillfälliga meddelanden från betrodda personer).

Hur aktiveras tillfälliga meddelanden?

Från vad du läser vet du hur länge tillfälliga WhatsApp-meddelanden är synliga så att du kan gå i teorin, men om du läser den här guiden av nyfikenhet och fortfarande inte vet hur man autodestruerar WhatsApp-meddelanden, stanna sedan några minuter till och ta reda på det, hur man gör det.

Aktiveringsprocessen är väldigt enkel, gå bara till appen och öppna den och när den väl är där trycker du på chatten för kontakten du vill aktivera meddelanden för när du är i den personliga delen klickar du på kontaktens namn.

Denna åtgärd kommer att ta upp en alternativmeny från vilken du måste välja “Tillfälliga meddelanden”, detta kommer att ta upp orderbekräftelsefönstret, gör det och tillfälliga meddelanden kommer att aktiveras omedelbart.

För att avaktivera dem måste du följa exakt samma process istället tryck på “Aktivera” du måste klicka på “Avaktivera”, och redo. Observera att processen i grupperna är densamma, men i dessa fall kan endast administratören aktivera de tillfälliga meddelandena.

Och vips, detta låter dig inte bara veta hur länge tillfälliga meddelanden är synliga, utan du lyckades också se hur du gör det aktivera denna fantastiska funktion för att göra ditt liv mer privat.

0 Shares