Hur lÄng tid tar det för Mercado Libre att registrera min betalning eller slÀppa pengarna?

0 Shares

Mercado Libre erbjuder ett bekvÀmt köp- och sÀljsystem, hÀr kan vi vanligtvis hitta produkter till ett lÀgre pris, eftersom de kan anvÀndas, nÀr vi sÀljer produkten kan vi frÄga oss sjÀlva om betalning, NÀr kommer pengarna?det Àr ingen hemlighet och det Àr nÄgot enkelt.

Genom att skapa ett konto fĂ„r vi tillgĂ„ng till inkorgen, hĂ€r kommer vi ha olika alternativ, bland annat publicera en produkt eller tjĂ€nst, dĂ€r har du information om försĂ€ljning och stadgamen om du fortfarande har tvivel, dyker vi in ​​hĂ€r för att reda ut alla tvivel du kan ha.

Hur lÄng tid tar det för betalningen att komma fram till Mercado Pago?

Betald marknad Det Àr en av betalningsmetoderna par excellence Mercado Libre, det ger dig sÀkerhet och sÀkerhet nÀr du gör en försÀljning, ansvarar för att behÄlla dina pengar, undvika bedrÀgerier, du kan anvÀnda det inte bara som försÀkring, utan Àven implementera det om du mÄste ge bort.

NÀr du försöker sÀlja eller köpa en vara pÄ plattformen mÄste du övervÀga att anvÀnda Mercadopago För det första eftersom det oftast hÀnder att mÄnga anvÀnder direkta bankbetalningar och pengarna aldrig kommer fram eftersom de utfÀrdar falska kvitton eller fakturor.

För att förhindra detta, anvÀnd den hÀr tjÀnsten, dess funktion Àr som följer, nÀr kunden bestÀmmer sig för att köpa produkten kommer han att överföra pengarna pÄ detta sÀtt, plattformen Àr ansvarig för att göra betalningen och verifiera den allt fungerar korrektDu kommer att meddelas nÀr pengarna Àr tillgÀngliga.

Du mÄste fortsÀtta med frakten eller leveransen av produkten och pengarna kommer endast att levereras om bÄda parter godkÀnner försÀljningen, din kund Du mÄste bekrÀfta att du har fÄtt produkten pÄ ett sÀkert sÀtt.

Faktorer som pÄverkar förseningen i ÄterhÀmtningen

Efter att betalningen Àr gjord fryses pengarna tillfÀlligt under en period pÄ minst tvÄ dagar och högst cirka 28 dagarDet beror pÄ flera faktorer, men din försÀljningshistorik Àr det viktigaste, om du Àr en nybörjarsÀljare rekommenderar vi att du anvÀnder Mercado Libres frakttjÀnst.

Eftersom det Àr avgörande vid försenad betalning, om du anvÀnder denna tjÀnst kommer du att vara skyldigvÀnta i 2 till 6 dagarnÀr kunden bekrÀftar att produkten har levererats enligt vad som anges i publikationen.

Om han inte bekrÀftade detta sÄ fÄr du vÀnta pÄ att stödet tar över och studera situationen om du har ryktepengarna kommer att överföras till dig, bör det noteras att dessa typer av olÀgenheter inte Àr bra för ditt rykte och Àr bÀst att undvika.

NÀr du fÄr pengarna i din BetalningsmarknadDu kan redan dra nytta av detta pÄ samma plattform eller om du vill kan du fÄ det uppladdat till ditt bankkonto vilket Àr en enkel och snabb process.

Hur fungerar ryktessystemet i Mercado Libre?

Ditt rykte spelar roll Öppen marknadeftersom det Ă€r det som inger mest förtroende genom att vara de bĂ€st presterande sĂ€ljarna; För de som sĂ€ljer mest representeras ryktet av en stapel som varierar frĂ„n röd (lĂ€gst) till grön (högst).

En av faktorerna som beaktas i detta Àr genomförda köpNÀr du erbjuder en vara, sÀljer den eller till och med fÄr ett bra resultat, kommer det att fÄ ribban att gÄ upp frÄn en punkt till en; Om du fÄr ett mer neutralt resultat kommer stÄngen att förbli stillastÄende.

Om du Àr en vanlig sÀljare, w intervall 6 mÄnader, du kommer att gÄ upp som sÀljare; eftersom de som inte sÀljer mÄnga produkter förblir nya sÀljare. Och de har inte för mÄnga betyg, anvÀnd vanliga kanaler; Som betalningsmarknad eller fraktmarknad rekommenderas Àven försÀljning.

BerĂ€kningar utförs a En gĂ„ng i mĂ„nadenÄntligen hĂ€r kommer den totala försĂ€ljningen att lĂ€ggas till nĂ€r den slutade, eftersom den data du kan berĂ€tta för dina kunder att om de gillade din tjĂ€nst, kommer de att ge dig ett bra betyg, allt gĂ„r ihop.

0 Shares