Hur lĂ€gger man till musik till dina Instagram-berĂ€ttelser? – Snabb redigering

0 Shares

Om du Àr en nykomling i Instagram-applikationen och du inte vet hur du anvÀnder den och hur du kan skapa spÀnnande berÀttelser hÀr kommer vi att visa dig ett sÀtt att göra berÀttelsen mer attraktiv för alla dina följare.

Bland de mest populÀra vardagliga fotoredigeringarna pÄ Instagram Àr att lÀgga till musik till foton. Detta Àr en av de mest efterfrÄgade funktionerna dÄ vi ibland verkligen gillar lÄten och vi vill dela det med vÄra observatörer i detta nÀtverk. Det Àr dÀrför du kan lÀgga till det pÄ det hÀr sÀttet.

Vilka Àr stegen för att lÀgga in lÄtar i Instagram Stories?

Först och frÀmst mÄste du gÄ in i Instagram-applikationen. NÀr den öppnas gÄr du till historiksektionen och klickar pÄ lÀgg till en ny berÀttelse. Nu kommer den att ladda kameran och hÀr kan du ta ett nytt foto eller vÀlja ett frÄn galleriet genom att svepa upp skÀrmen. NÀr du har ett foto som du vill lÀgga till kommer du att göra det klicka pÄ dekalikonen lÀngst upp pÄ skÀrmen.

Klicka nu pĂ„ alternativet som heter “Musik” eller “Musik”. HĂ€rifrĂ„n kommer du att kunna vĂ€lj lĂ„ten du vill lĂ€gga till i din berĂ€ttelse, oavsett om det Ă€r en av de första mest anvĂ€nda pĂ„ den hĂ€r plattformen eller om du hittar den i sökmotorn i det hĂ€r avsnittet.

NĂ€r du vĂ€ljer det kommer du att kunna vĂ€lja lĂ„tstycket som ska finnas pĂ„ det hĂ€r fotot med nĂ„larna lĂ€ngst ner pĂ„ skĂ€rmen. Visst, det finns ett sĂ€tt att förlĂ€nga berĂ€ttelsernas varaktighet för att fĂ„ dem att lĂ„ta lĂ€ngre del av musiken. NĂ€r du har gjort detta kan du klicka pĂ„ knappen “Skicka till historik” sĂ„ skickas den omedelbart.

Hur kan jag dölja omslaget till en lÄt frÄn Instagram-statusar?

Det Àr sÄklart en sak som Àr lite irriterande nÀr du lÀgger till en lÄt i din Instagram-story, och det Àr att omslaget till lÄten dyker upp i en miniatyrbild nÄgonstans pÄ skÀrmen. Om du vill ta bort det Àr det bara att gÄ du mÄste trycka och hÄlla ned en liten bild och skjut den till papperskorgen lÀngst upp pÄ skÀrmen sÄ försvinner den frÄn ditt foto.

Hur kan jag ladda upp min egen musik till Instagram?

Om du vill ladda den en lÄt som Àr din egendom AngÄende Instagram-berÀttelser kan vi rÄda dig att spela in en video med en lÄt i bakgrunden sÄ att alla som ser din Instagram-berÀttelse kan höra den lÄten.

Varför kan jag inte lÀgga in musik i mina Instagram Stories?

MÄnga mÀnniskor har gjort detta fel i sina Instagram-appar och vill lÀgga till en lÄt till sina berÀttelser. Vanligtvis Àr det en tillfÀllig bugg i appen eller telefonen, sÄ du mÄste prova nÄgra saker. Det första blir att se till att appen Àr uppdaterad till den senaste versionen och att du kan se den i appbutiken pÄ din mobil.

Ett annat sÀtt att fixa detta Àr att starta om telefonen eftersom telefonen ibland inte laddar vissa delar av appen helt. Om applikationen fortsÀtter pÄ samma sÀtt efter att ha gjort detta mÄste du göra det avinstallera och installera omSÄledes bör detta problem lösas.

Hur laddar man ner Instagram-berÀttelser och sparar en lÄt?

För att spara en Instagram-berÀttelse finns det flera sÀtt att göra detta. Om detta Àr en av dina tjÀnster kan du spara den i ditt minne innan du skickar den till din historik. Du gör det direkt efter redigera foto med sÄng, det kommer att finnas en nedÄtpil högst upp pÄ skÀrmen, det hÀr Àr den som ska sparas. NÀr du trycker pÄ den sparas den pÄ din mobila enhet.

Om du vill ladda ner nĂ„gons berĂ€ttelse blir det lite mer komplicerat eftersom du behöver ladda ner en tredjepartsapp och den vi rekommenderar för detta Ă€r appen “Story Saver”. Tack vare detta kommer du att kunna ladda ner alla berĂ€ttelser och de bilder du vill ha frĂ„n din Instagram genom att helt enkelt skriva in dem och söka efter anvĂ€ndarnamnet som laddade upp fotot och klicka pĂ„ nedladdningsikonen.

0 Shares