Hur lägger man till länkar till YouTube-videor från applikation eller dator? – Lösning här

vi är alla glada titta på videor på Youtubemen allt går inte dit. Vi använder också denna populära plattform för att ladda upp och dela videor med flera personer. Av denna anledning kommer vi på följande rader att lära dig hur du lägger till länkar till din YouTube-kanal från både din dator och mobilappen, och du kommer att se hur enkelt det är att göra det.

Hur kan du länka en webbplats till din YouTube-kanal?

Ibland funderade vi på att länka en webbplats till din YouTube-kanal för att göra videon du vill visa mer attraktiv för publiken. Även att göra under filmen vi kan visa en annan video eller information som finns på webbplatsen.

Du kanske tror att det här är något väldigt komplicerat, men det är det verkligen inte. du bara måste följ bara några enkla steg, kommer du att uppnå det och bli en expert. För att uppnå detta måste du göra följande:

 1. Först behöver du ett Google Search Console-konto. Detta gör det lättare att lägga till webbplatser du äger.
 2. Gå in i konsolen och gå till avsnittet “Lägg till en tjänst”. Där kommer Googles sökmotor att berätta vilka instruktioner du ska följa, det är något väldigt enkelt och lätt att förstå.
 3. När du har laddat upp nedladdningen till webbhotellet väljer du alternativet “Verifiera”.
 4. Gå sedan till YouTube och gå till din kanal först. Välj nu “Movie Manager”, gå till kanalen och välj slutligen “Avancerat”.
 5. Där kommer du att se en flik som berättar det Din webbplats har anslutitskommer ett fält märkt “Korrekt” att visas.
 6. Gå sedan till anteckningssektionen eller skärmen och välj alternativet för att ange en länkad webbplats, ange URL:en och acceptera. Klart kommer din webbplats att länkas till din YouTube-kanal.

Hur kan du lägga till länkar till dina nätverk i videor?

Att ansluta dina sociala nätverk till en YouTube-kanal är ett av de bästa sätten förbättra din närvaro online. På så sätt kommer besökare på din kanal att kunna besöka dina profiler på de olika sociala nätverk du har, vilket kommer att öka antalet följare och visningar.

Dessutom behöver du inte lita på ett företag. Du kan göra båda från applikationen på den mobila enheten såväl som från PC:n på hemsidan. Låt oss se hur man gör detta.

Från mobilappen

Det här alternativet är ett av de vanligaste eftersom det alltid har gjort det vi har vår mobila enhet till handsför att göra detta måste du:

 1. Gå till applikationen på mobiltelefonen, ofta är sessionen öppen, om inte, logga in på ditt konto.
 2. Gå till din YouTube-kanal, det här alternativet finns i det övre högra hörnet av skärmen genom att trycka på initialen i ditt namn eller profilbild.
 3. Välj sedan pennan på höger sida av skärmen.
 4. Där det står “Beskrivning” tryck på pennan igen och lägg till vart och ett av dina sociala nätverk.
 5. Du klickar på “Acceptera” och du är klar, dina sociala nätverk kommer att länkas till din YouTube-kanal.

med hemsidan

Det här sättet att göra det är lika enkelt som i appen. Men sättet att kombinera dem är annorlunda, låt oss se hur:

 1. Logga in och gå till din kanal.
 2. Välj avsnittet Anpassa under din kanalomslag.
 3. När du är på designredigeringssidan, för musen över omslagsfotot, du kommer att se blyertsteckningen i det övre högra hörnet av fotot.
 4. Välj det och alternativen visas: redigera länkar och redigera flödeshuvud.
 5. Klicka på redigera länken så kommer du till avsnittet där du väljer “Anpassade länkar”. Där kan du lägga adresserna till dina sociala nätverk.

Vilka steg ska du följa för att lägga till en länk till en annan webbplats i beskrivningen av dina videor?

För att länka till en annan webbplats i beskrivningen av dina videor behöver du bara följa några enkla steg för att uppnå det. Du måste komma ihåg stegen för att följa den från Applikationen skiljer sig i vissa fall från när vi gör det från Internet. Därför kommer vi nedan att visa dig hur du gör detta i båda fallen.

med ansökan

 1. Gå till din YouTube-kanal och välj videosektionen.
 2. Välj eller ladda upp en video där du vill länka till webbplatsen.
 3. Sedan finns det en kolumn med 3 punkter längst upp till höger i videon, vänligen tryck på dem. En session med 4 alternativ öppnas, välj redigera.
 4. Välj lägg till beskrivning och videobeskrivning nedan klistra in webbadressen du vill ange och sätta en rubrik så att de vet vad länkinformationen handlar om.
 5. Du ger den för att spara längst upp på skärmen och det är det, länken till webbplatsen kommer att finnas i din video.

från webbplatsen

 1. Gå till din kanal och välj videoalternativet.
 2. Gå till videon där du vill lägga till internetlänk så kommer det att finnas flera alternativ inklusive 3 punkter i kolumnen, klicka där.
 3. Att välja ‘Redigera titeln på beskrivningen“.
 4. Klistra in webbadressen du vill lägga till under videobeskrivningen och inkludera en titel så att de vet vad länkinformationen handlar om.
 5. Slutligen ger du den för att spara och det är allt, du har redan länkat i din video till webbplatsen du vill lägga till i din beskrivning.

Relaterade Artiklar

Back to top button