Hur lÀgger man till fÀrger till dina Instagram-hashtags och gör dem mer attraktiva?

0 Shares

Hashtags inuti sociala nÀtverk Àr mycket anvÀndbara att lyfta fram specifika Àmnen som stöds av ett stort antal personer. Som en del av Instagrams sociala plattform anvÀnds hashtags ofta nÀr man laddar upp publikationer, man kan sÀga att det Àr ett socialt nÀtverk dÀr fler hashtags anvÀnds.

Hashtags kan fÀrgas. NÀr en av dem Àr skriven, förinstÀlls den till Àr mÄlade blÄ men det Àr inte den enda fÀrgen de kan placeras i. Kortfattat kommer vi att visa dig hur du sÀtter flera hashtags i ett Instagram-inlÀgg, hur Instagram-fÀrgkoder fungerar och hur du sÀtter en fÀrgad hashtag i din Instagram-berÀttelse.

Vad ska du göra för att sÀtta massor av hashtags pÄ ditt Instagram-inlÀgg?

Inom Instagram-inlĂ€gg du kan lĂ€gga flera samtidigt, allt handlar om att beskriva bilden eller filmen. Det Ă€r vĂ€ldigt enkelt att placera flera hashtags, anvĂ€nd bara “New Line”-fĂ€ltet och dela varje hashtag med siffran “#”.

Du kan lÀgga in mycket text i dina Instagram-foto- eller videobeskrivningar. SÄvÀl som du kan lÀgga mycket textDu kan ocksÄ lÀgga nÄgra hashtags utan att frÄga plattformen. Om du inte vet sÄ finns det ett sÀtt pÄ Instagram att följa var och en av hashtaggarna du följer.

Att se alla hashtags du följer kommer att göra det lÀttare för dig komma Ät nÄgra frÄn dem sluta följa dem om du vill.

Hur fungerar Instagrams fÀrgkoder?

FÀrgkodekarna pÄ Instagrams sociala nÀtverk Àr mycket animerade och kan anvÀndas pÄ platser som berÀttelser eller chattar. NÀr du gör en berÀttelse kan du anvÀnda fÀrgkodekar för att Àndra bakgrunden bakom bilden. NÀr det gÀller chattar kan du Àndra fÀrgen pÄ konversationer du har med dem du Àlskar mest.

Dessa codecs fungerar vÀldigt enkelt, du behöver bara vÀlja alternativet för fÀrgbyte och det kommer att ge dig alternativet vÀlj en fÀrgvariant. Samma sak hÀnder med hashtags eller omnÀmnanden pÄ Instagram, du vÀljer vilken fÀrg du vill ha pÄ hashtaggen och sedan gör appen det du ber om.

Hur namnger man en person pÄ Instagram med fÀrgade bokstÀver?

FÀrgomnÀmnanden pÄ Instagram kan bara inkluderas i berÀttelser, inte i andra typer av inlÀgg. Plats fÀrgglada bokstÀver i berÀttelser Instagram Àr inte lÀtt alls, sÄ var uppmÀrksam pÄ instruktionerna vi ger dig:

 1. Öppna Instagram-appen
 2. Tryck pĂ„ “LĂ€gg till ny berĂ€ttelse”
 3. Tryck pĂ„ “LĂ€gg till text”
 4. VĂ€lj typsnittet “Strong” eller “Classic”
 5. Skriv ett omnÀmnande till personen du vill ha
 6. Markera all text
 7. vÀlj fÀrg
 8. Placera texten var du vill
 9. Publicera berÀttelsen

PÄ sÄ sÀtt Àr omnÀmnanden fÀrgkodade i Instagram-berÀttelser. MÄnga anvÀnder ocksÄ omnÀmnanden i olika fÀrger. Det Àr lite svÄrt, men inte omöjligt, att ta med omnÀmnanden i blandade fÀrger. Observera följande tips för att lÀra sig inbegripa sÄdana omnÀmnanden.

 1. Ange ditt Instagram-konto frÄn appen
 2. Klicka pĂ„ “LĂ€gg till ny berĂ€ttelse”
 3. VĂ€lj ett fulltextteckensnitt
 4. skriv vad du vill
 5. Markera all text och vÀlj den fÀrg du vill ha
 6. Placera mobiltelefonen pÄ bordet
 7. Du kan trycka pÄ en av fÀrgerna du vÀljer med ett finger och flytta den över texten med det andra fingret

Detta sÀtt kommer du att ha nÀmna med olika fÀrger Som om det vore en regnbÄge Om du inte gillar den hÀr typen av omnÀmnande, bestÀm dig för att anvÀnda en med en solid och individuell fÀrg.

Vilka hashtags fÀrgas automatiskt?

Hashtags som automatiskt fÀrglÀggs Àr de frÄn vanliga publikationer, dessa blir automatiskt blÄ och det kan inte Àndras. IstÀllet kan fÀrg i berÀttelser som har hashtags bestÀmmas av den person som avser att publicera berÀttelsen. Dessutom kan de sÀttas i blÄtt eller nÄgon annan fÀrg för att göra det lite annorlunda.

Hur kan du sÀtta en fÀrgad hashtag i din story?

För att sĂ€tta en fĂ€rg-hashtag i din berĂ€ttelse, gĂ„ bara till appen, gĂ„ till platsen dĂ€r det stĂ„r “LĂ€gg till berĂ€ttelse”, lĂ€gg sedan till text, vĂ€lj allt och vĂ€lj en fĂ€rg. Även frĂ„n Instagram Dom kan sĂ€tta denna typ av hashtag följa instruktionerna ovan. Nu, om du en dag har problem med Instagram Stories, mĂ„ste du konsultera Instagram-support.

0 Shares