Hur lĂ€gger jag upp min YouTube-kanal pĂ„ min TikTok-profil? – Bredda din publik

0 Shares

En av de stora nyheterna i Är och förra Äret var ankomsten av TikTok och den större nÀrvaron av influencers som har blivit Ànnu mer populÀra tack vare denna plattform. DÀr de blivit Ànnu mer kÀnda jÀmfört med andra sociala nÀtverk som Instagram och Facebook som de konkurrerar starkt med.

Dessutom, genom att mycket vÀl veta hur man hanterar de 3 plattformarna ovan, kan du fÄ mycket fler följare allt som allt och fÄ dig att veta mycket mer. Vi kommer att lÀra dig vid detta tillfÀlle hur du kan lÀnka ditt YouTube-konto till TikTok; att vara den första som den största videoströmningsplattformen i vÀrlden. Stanna sÄ att du kan lÀra dig mer om det.

Hur viktig Àr YouTube-anslutning till TikTok?

Om du Àr en influencer Det första du vill uppnÄ Àr sÄ mÄnga följare som möjligt, vilket leder till en högre inkomst för dig och att ditt innehÄll kan spridas till resten av vÀrlden, inte bara av den spansktalande publiken som kommer att vara majoriteten.

Det finns mÄnga fördelar med att lÀnka TikTok till andra sociala nÀtverk inklusive YouTube, om du vill öka dina visningar och bli nÄgon med stort erkÀnnande och stor inverkan bör du göra det eller sÄ. Ner lÀnka ditt TikTok-konto till YouTube, Facebook och/eller Instagram, utökar du inte bara publiken som kan se dig, utan ditt innehÄll sprids ocksÄ massivt

Ökning av följare

Detta Àr en av de fördelar och de viktigaste sakerna nÀr du ansluter TikTok till YoutubeVi har redan nÀmnt detta lite ovan; Som du vet, nÀr du ocksÄ presenterar dig sjÀlv pÄ streamingplattformen kommer du att bredda din publik mer eftersom inte bara de frÄn Tiktok utan Àven de frÄn YouTube kommer att se dig, vilket gör att ökningen av prenumerationer och besök Àr markant. Det bör noteras att denna fördel kommer att vara dubbelsidig, vilket innebÀr att du kommer att dra nytta av en ökning av följare pÄ bÄde ditt TikTok-konto och ditt YouTube-konto.

Marknadsföring av innehÄll

En annan av de viktigaste punkterna Àr det Ditt innehÄll kommer att marknadsföras av Youtube naturligtvis, vilket kommer att fÄ dig att vÀxa Ànnu mer och ha en mycket större rÀckvidd jÀmfört med andra anvÀndare som bara anvÀnder sitt TikTok-konto.

FörestÀll dig nu vilken rÀckvidd du skulle ha haft om du hade kombinerat Instagram och Facebook och till och med Twitter utöver ditt YouTube-konto; Ditt innehÄll marknadsförs i fyra sociala nÀtverk, större rÀckvidd, ett stort antal följare.

Hur lÀnkar jag min YouTube-kanal till mitt TikTok-konto?

Nu gÄr vi med processen som sÄdan för att göra det vi nÀmnde i den hÀr artikeln; hur man ansluter Youtube med TikTok.

Processen Àr mycket enkel att följa och krÀver ingen doktorsexamen i sociala nÀtverk eller nÄgot liknande för att uppnÄ det, följ bara stegen vi tillhandahÄller nedan:

  1. Naturligtvis mÄste du öppna TikTok-appen installerad pÄ din telefon.
  2. Klicka sedan pÄ profilikonen i det nedre högra hörnet.
  3. I mitten vĂ€ljer du alternativet “Redigera profil”.
  4. Sedan gÄr vi till Youtube-fÀltet och detta kommer att fÄ vÄr telefon att avsluta applikationen och ta oss till ett annat fönster dÀr vi mÄste ange lite Google-data och behörigheter sÄ att lÀnken kan anges korrekt.

NÀr processen Àr klar kommer dina tvÄ konton att lÀnkas för att nÄ och ha fler mÄlgrupper mer sponsring av ditt innehÄll.

Försök att ha ett gmail-konto oavsett om du anvÀnder Android eller iPhone, det Àr normalt att förstagÄngsanvÀndare har ett, men om du Àr frÄn mÀrket Apple och inte har ett Google-konto, försök skapa ett för att skapa en korrespondentlÀnk.

Hur Àr lÀnken kopplad till din TikTok-profil?

Om din avsikt Ă€r lĂ€gg till YouTube Tiktok-lĂ€nkar eller nĂ„got annat socialt nĂ€tverk du vill, mĂ„ste du ocksĂ„ ange din profil; Först och frĂ€mst bör du veta att det för tillfĂ€llet inte Ă€r möjligt för lĂ€nkarna som finns i dina TikTok-publikationer att vara funktionella, det vill sĂ€ga att vara beröringsaktiverade; För detta mĂ„ste anvĂ€ndarna manuellt kopiera eller ange URL:en. ÄndĂ„ finns det ett sĂ€tt, och nyckeln Ă€r TitkTok biografi, processen liknar den i föregĂ„ende avsnitt:

  1. GÄ in i applikationen pÄ din telefon.
  2. Vi gÄr in i profilen.
  3. Sedan till “Redigera profil”.
  4. Nu, istĂ€llet för att gĂ„ till YouTube, gĂ„r vi till alternativet “Bio”, det rekommenderas att skriva en kort biografi innan du lĂ€nkar för att göra det Ă€nnu mer övertygande, men inte nödvĂ€ndigt, sĂ„ ta det lugnt. Kom ihĂ„g att du bara kommer att vara 80 tecken lĂ„ng, sĂ„ vĂ€lj dina ord noggrant.

Och voila, det kommer du att ha funktionell lÀnk i din bio sÄ att folk kan ange det istÀllet för att kopiera eller manuellt skriva in hela webbadressen.

Vad kan jag göra för att enkelt koppla bort andra konton frÄn min TikTok?

Till sist, om du av nÄgon anledning vill koppla bort ditt TikTok-konto frÄn YouTube och/eller nÄgot annat socialt nÀtverk som har satts ihop kommer processen att vara extremt enkel.

Oavsett plattform kommer processen att vara densamma för alla, vi kommer att gĂ„ till TikTok-profilen och dĂ€r till “Redigera profil”; Vi gĂ„r till lĂ€mplig sektion enligt kontot vi vill ta bort (eller koppla bort), tryck pĂ„ det och frĂ„ga oss om vi vill ha “Haka av (plattformsnamn) “, vi kommer att bekrĂ€fta det och det Ă€r allt.

0 Shares