Hur lĂ€gger jag upp en annons pĂ„ Wallapop och laddar upp bilder? – FörbĂ€ttra din synlighet i Wallapop (exempel)

0 Shares

Profiler Àr nyckeln som innehas av varje anvÀndare pÄ en specifik plattform, oavsett deras roll. DÀrför mÄste de modifieras och stiliseras för att förbÀttra sin synlighet och erbjuda bÀttre innehÄll. Ett exempel pÄ detta Àr placera en annons pÄ Wallapop för att marknadsföra eller marknadsföra din produkt specifikt i appen.

Annonser Àr viktiga verktyg som leder andra anvÀndare eller konsumenter till ett specifikt syfte. Wallapop lÄter dig skapa dem sÄ fort du kommer dit skapa ett konto eller registrera dig pÄ dina domÀner.

HÀr Àr vad du behöver göra först för att placera en annons pÄ Wallapop!

För att fÄ ut det mesta av det och fördjupa din förstÄelse för Wallapops funktioner Àr annonser en viktig funktion. Att skapa dem Àr inget frÄn en annan vÀrld, du behöver bara rÀkna först, helst med den nedladdade applikationen.

Du bör inte oroa dig om ditt favoritoperativsystem Àr Android eller, om det inte gör det, Apple iOS-versioner. Varför? Wallapop Àr tillgÀngligt för bÄda vÀrldarna utan uppskov nÀr det gÀller dess fabriksfunktioner.

Å andra sidan, om du inte har skapat ett konto Ă€nnu, SĂ„ det viktigaste Ă€r att registrera sig hos Wallapop efter att ha laddat ner applikationen. För att göra detta tar inte processen för lĂ„ng tid, och plattformen guidar dig intuitivt pĂ„ vĂ€gen.

Ge pÄlitlig och nödvÀndig information för att fylla i registreringsformulÀret, eller sÄ kan du logga in via Facebook eller Google.

Efter att ha gÄtt in i applikationen kan du fortsÀtta med att placera en annons pÄ Wallapop tack vare de verktyg eller alternativ som erbjuds.

Börja nu skapa din annons för Wallopop

Hitta först rullgardinsmenyn för applikationen till vĂ€nster och frĂ„n alla tillgĂ€ngliga alternativ klickar du pĂ„ “Skicka produkt”.

Efter det kommer plattformen att visa ett fönster med en tom rad för att med ett ord indikera produkten du sĂ€ljer. Till exempel, Om du sĂ€ljer klĂ€der eller klĂ€der, ange ordet “byxor” och sĂ„ vidare med varje marknadsfört objekt.

Plattformen kommer att ge nÄgra förslag pÄ hur man lÀgger till en ytterligare och kort beskrivning till den. Nu nÀr denna trivialitet Àr gjord kommer ett nytt fönster upp med nÄgra alternativ att fylla i för att uppnÄ det resultat du vill ha.

VÀlj de kameraformade ikonerna för att ladda upp dina foton och forma fakta placera en annons pÄ Wallapop. VÀlj den angivna och mer detaljerade i förhÄllande till den erbjudna produkten och ladda den omedelbart.

Sedan, till din förvÄning, kommer appen nu att be dig att korrigera eller Àndra titeln du ursprungligen tilldelade din plats. Vid det hÀr tillfÀllet bör du vara sÄ beskrivande som möjligt och lÀgga till de exakta detaljerna för produkten som sÀljs.

Oroa dig inte för att du inte har tillrĂ€ckligt med utrymme för nĂ€r du Ă€r klar nu kommer du att omdirigeras till avsnittet “BerĂ€tta mer”.. Ta tillfĂ€llet i akt att fortsĂ€tta skriva om andra typer av produktegenskaper. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer det att bli Ă€nnu enklare att sĂ€lja pĂ„ Wallapop, tack vare att anvĂ€ndaren fĂ„r en exakt vision om vad han tĂ€nker köpa.

Slutför processen för att placera din annons pĂ„ Wallapop genom att ange ett pris och en valuta som ska förhandlas med vinst. OcksĂ„, vĂ€lj i “Extras” vad du vill göra med rean mellan försĂ€ndelsernautbyte eller icke förhandlingsbara priser.

Dela ditt produktmeddelande pÄ sociala nÀtverk!

NĂ€r du klickar pĂ„ “Skicka produkt” i slutet av allt, applikationen lĂ„ter dig dela din annons pĂ„ sociala nĂ€tverk. VĂ€lj det bĂ€sta sociala nĂ€tverket eller mediet för att sprida din produkt och voila, du kommer att börja fĂ„ dina första erbjudanden pĂ„ nolltid.

0 Shares