Hur lägger jag till musik till TikTok-videor? – Olika ljud

0 Shares

TikTok-plattformen är en av de mest använda applikationerna idag och utvecklas ständigt. Likaså, det som gör det till en högkonjunktur idag är detta skapa små filmer, men framför allt annan musik som läggs till videor som får dem att bli virala.

Å andra sidan, på den här plattformen hittar du oändligt med musik av alla genrer för alla smaker då den aktuella uppdateringen inte tillåter användare att lägga till sin egen musik från sin mobil, utan de måste lägga till den från plattformen. Nu för att lägga till musik måste du gå in i applikationen och klicka på (+) klicka sedan på “Lägg till ljud” och hitta den musik du vill ha, klicka sedan på kryssrutan, du är klar.

Vilka krav bör du tänka på när du laddar upp ny musik till TikTok?

Skapande av innehåll kommer att vara mycket viktigt för alla TikTok-användare eftersom om de vill att deras innehåll ska vara viralt måste de lägga mycket kreativitet i var och en av dina filmer de gör det. Nu är en av de kompletterande delarna av videorna på TikTok närvaron av musik i videorna eftersom det lägger till en mer accent till det.

Men när du laddar upp ny musik till TikTok-plattformen eller placerar en låt i en video, finns det vissa krav att ta hänsyn till och att den finns på plattformen. Men om det är möjligt för användare att ladda upp originalmusik och låtar för att främja filmens bakgrundsmusik, men ändå du måste uppfylla obligatoriska krav och dessa är:

  • Användaren får ladda upp ny musik till plattformen så länge han inte äger upphovsrätten.
  • Användaren måste följa de villkor som anges ovan när han använder applikationen för att undvika eventuella påföljder.
  • Musiken du lägger till måste vara helt original och skapad av användaren.

Vad kan hända om musiken som används på TikTok är upphovsrättsskyddad?

Varje app har sina egna användarvillkor och policy som definierar hur den appen ska användas och vilka konsekvenserna blir. om någon av de överenskomna reglerna bryts. Av denna anledning är det mycket viktigt att alla TikTok-användare kan läsa dessa villkor för att förhindra någon form av överträdelse.

När användare ges möjlighet att granska var och en av villkoren, kommer det att vara mycket tydligt att om du bryter mot någon av dessa villkor kommer att straffas av TikTok. När dessa villkor är väl uppfyllda kommer det dessutom att vara möjligt att förhindra att användaren har någon form av begränsning på plattformen.

Å andra sidan, enligt reglerna och förordningarna som ställts upp av TikTok, kommer användare som bryter mot någon av dem att bli föremål för sanktioner som censur av sitt konto och du kan till och med uppnå fullständig stängning av kontot. Dessutom, i extrema fall, kan TikTok-plattformen gå till det yttersta att undersöka någon som har brutit mot vissa regler och hindra dem från att öppna ett nytt konto igen.

Nu för mindre fall av viss typ av innehåll där vissa upphovsrättsintrång görs intrång, särskilt för musikteman, kommer TikTok att ha rätten att radera videon utan användarens medgivande. Allt detta tack vare kontrakt med olika skivbolag som begränsar deras innehåll. Nu, för närvarande, kan TikTok-plattformen nå överenskommelser med vissa länder angående laglig användning av musik.

Hur laddar man lagligt och sömlöst upp musik till TikToks?

Tidigare kunde detta göras genom att spela in ljudet separat och sedan har sökts i mappen “Mina ljud”, men för närvarande kan du inte göra det på det här sättet längre på grund av olika problem som TikTok-plattformen har haft eftersom många användare har laddat upp upphovsrättsskyddade verk. Allt detta resulterade i allvarliga fouls och idag tog plattformen det förnuftiga beslutet att eliminera detta alternativ.

Nu när du har eliminerat det alternativet som tillät att överföra musik måste du välja om du bara vill använda den musik som Den är tillgänglig på plattformen. Detta begränsar användarnas kreativitet eftersom de inte kan ladda upp sina egna ljudfiler utan problem, men det finns ett sätt att streama musik utan problem och vi kommer att berätta om det senare.

Vad är det bästa sättet att spela in ditt eget innehåll?

Även om det inte är möjligt att ladda upp musik direkt från alternativet borttaget från “Mina ljud”, finns det en annan metod där Kraft spela in ditt eget innehåll och som en del av TikTok-plattformen. Likaså involverar denna metod inspelning från en TikTok-kamera, vilket för spelaren närmare den musik du vill ha och gör den tydligt hörd.

En annan metod för att lägga till musik enligt dina preferenser är att spela in en video i TikTok, och när det verkar okej för dig kan du gå in Alternativ “röst” där du kan spela in ljudet och det kommer att finnas på video.

Måste jag redigera melodin på något sätt för att ladda upp den?

Det finns en möjlighet att om du behöver redigera en musikmelodi för att kunna lägga till den i en TikTok-video och det skulle göras för undvika problem med plattformen.

Var sparas de olika nya inspelningarna som genereras?

Inspelningar gjorda med ditt eget innehåll kommer att finnas kvar sparat på ditt TikTok-konto och alla andra användare som vill använda det måste klicka på ljudet för att hamna i videon.

0 Shares