Hur lägger jag till Bitmoji till din iPhones tangentbord? – Avancerade inställningar

0 Shares

du har säkert sett små avatarer av vänner, familj eller vänner på olika sociala nätverk, om du är en iOS-användare men fortfarande inte vet hur man skapar detta personliga klistermärke, kommer vi att berätta att det är väldigt enkelt och att du kan göra det med ett tangentbord.

Genom att aktivera Bitmoji-tangentbordet kan du använda uttryckssymboler laddade med autenticitet, kommer du att vara mycket närmare dina statusar och meddelanden, tack vare möjligheten att välja ett uttryck som kommer att presentera dig mycket mer exakt än traditionella uttryckssymboler. Om du vill lära dig hur du installerar och använder Bitmoji på din iPhone, fortsätt läsa.

Hur ställer du in din iPhone Bitmoji-avatar?

Bitmoji är utan tvekan en av de bästa gratis tangentbordsapparna för iPhone, om du inte redan har den installerad på din enhet är det första att gå till Apple Store för att ladda ner och installera. Nu när du har den på din mobil kommer det mest kreativa ögonblicket att ställa in din avatar eller karaktär, för det måste du följa dessa steg.

  1. Gå till applikationen, kommer att be dig registrera dig som användaredu kan göra det via Snapchat eller via mail, det är viktigt att fylla i alla detaljer.
  2. Du skapar ett konto direkt, Bitmoji-anpassning börjar ber dig välja en avatartyp.
  3. Nästa sak blir att begära en selfie, som rekommenderas att nås för bättre resultat.
  4. Därefter öppnas teckenredigeringsmenyn, där du kan anpassa allt från hudton, frisyr, ögonform och färg, ögonfransar, näsa, ögonbryn, läppar till avataroutfit.
  5. Om du är nöjd, klicka på “Spara”-knappen och sedan “Spara avatar”.

Var kan du hitta Bitmoji-tangentbordet för din iOS-enhet?

Nu när du har slutfört hela din karaktärsdesign är det dags att aktivera Bitmoji-tangentbordet på din iPhone så att det kan användas som ett klistermärke på utvalda sociala nätverk. Bara det faktum att du har laddat ner en applikation betyder inte det är tillgängligt som standardtangentbordså till en början kommer du inte lära dig hur du använder den.

För att aktivera Bitmoji som ditt huvudtangentbord är det första du bör göra att öppna appen och hitta den världsformade ikonen längst ner på skärmen och klicka sedan på den. Detta ger dig tillgång till tangentbordsfliken där du måste följa programmets instruktioner för att aktivera den.

Vad ska du göra för att lägga till Bitmoji på ditt iPhone-tangentbord?

Efter att ha öppnat tangentbordet ser du fortfarande inte alternativet att bifoga Bitmoji, det rekommenderas att köra en kontroll direkt till konfiguration av mobiltelefonenFör att göra detta måste du följa dessa steg:

  1. Det första du ska göra är att gå till menyn “Inställningar” på din enhet.
  2. Tryck sedan på “Allmänt” och sedan på “Tangentbord”.
  3. Tryck nu på “Tangentbord” och “Lägg till nytt tangentbord” där du kommer att kunna aktivera Bitmoji.
  4. Som sista steg måste du “Tillåt full åtkomst” genom att skjuta på knappen.

Med dessa steg har du din Bitmoji redo som ditt standardtangentbord, men om du ännu inte är en iOS-användare och du tycker att dess produkter och applikationer är extremt attraktiva, är det dags att överväga att gå in i Apples onlinebutik och köpa den enhet som passar dig bäst, med detta öppnar dörren till ett universum innovation och nästa generations underhållning.

Hur kan du använda det här tangentbordet i meddelanden på iPhone?

Nu ja, det är dags att få ut det mesta av ditt nya tangentbord, använda personliga klistermärken för att skapa statusuppdateringar, nya berättelser eller skicka meddelanden med en unik och rolig twist.

Detta steg är mycket enkelt, bara med starta tangentbordet och tryck på “ABC” du kommer att kunna se alla tillgängliga Bitmoji-klistermärken med din avatar. För att välja och använda en, klicka på den så kopieras den direkt, gå tillbaka till meddelandebandet och klistra in den, den frågar om du vill “Skicka” eller “Avbryt”.

Vilka appar tillåter att Bitmoji används i meddelanden?

Det finns flera applikationer som låter dig använda Bitmoji som en källa för klistermärken eller uttryckssymboler eftersom fler och fler användare föredrar denna personliga information, även nu kan du få mer Bitmoji 3D. Så låt oss utvärdera i detalj hur du använder din avatar i några av de mest populära applikationerna i dag.

snapchat

För att snabbt tillämpa Bitmoji på det populära sociala nätverket för att dela foton och videor, logga först in på ditt Snapchat-konto och börja ta ett foto.

du får se uttryckssymbol knapp längst upp på skärmen väljer du den och i den nedre delen ser du olika alternativ, vi är intresserade av det senare som vi lyckas koppla Bitmojis till i Snapchat-appen, du väntar på att klistermärkena ska laddas och de kommer att redo att använda.

WhatsApp

Visst är du intresserad av att sätta Bitmoji på WhatsApp, där kommer dina närmaste kontakter att kunna se din karaktäristiska karaktär. Tja, att uppnå det är väldigt enkelt, efter att ha aktiverat Bitmoji-tangentbordet, när du går in för att skriva ett meddelande på WhatsApp, kommer du automatiskt att vara på det översta bandet, Relaterade Bitmoji-tips som du skriver med, till exempel om du skriver “Hej”, kommer avataralternativen att visas i hälsningsgesten.

Facebook messenger

Att använda Bitmoji i Messenger med Apple är också en enkel process, när du loggar in på ditt Messenger-konto och ska skapa ett nytt meddelande klickar du bara på “ABC” för att komma åt hela katalogen Bitmoji, nu behöver du bara välja, kopiera och klistra in för att skicka.

0 Shares