Hur laddar man ner, uppdaterar och installerar CCleaner till den senaste gratis spanska versionen? – Mycket lätt (exempel)

CCleaner är ett komplett verktyg som låter oss analysera systemet på jakt efter ackumulerade skräp och registerfel snabbt och effektivt. I dess analyssystem kan vi hitta all slags onödig data: föråldrade registernycklar, cookies eller filspår, temporära filer och dåligt utförda installationer, bland annat.

Denna rengöringsmedel är kapabel rengör din dator automatiskt och analysera djupa områden i systemet för att upptäcka onödiga element och möjligheten att lägga till ytterligare program, såsom Adobe-verktyg och även Office-paket.

CCleaner För vårt operativsystem, både på en dator och på mobila enheter, har det blivit nödvändigt att uppnå optimal prestanda och förbättra gränssnittet för vissa program eller applikationer.

Hur laddar man ner CCleaner?

 1. För att komma igång måste vi gå in i vår favoritwebbläsare och gå in i navigeringsfältet “CCleaner.com/es-es”.
 2. När vi går in ser vi att detta gör att vi kan ladda ner hem- och företagsversionen, om du är privat med hemversionen bör du få bra resultat.
 3. Vi kommer att gå in på alternativen “Datormjukvara” för en dator och in “Mobilapplikationer” på nästan en smartphone eller surfplatta. Vi måste komma ihåg att CCleaner har gjort en differentialversion för MAC-enheter.
 4. På nästa sida kommer vi att se två knappar som vi måste klicka på “Ladda ner gratisversionen”även om vi också kan komma åt “Cleaner Pro” där vi betalar medlemskap för att få tillgång till VIP-verktyg.
 5. Genom att klicka och ladda ner gratisversionen kan vi fortsätta till installationen av CCleaner.

Hur installerar man CCleaner?

 1. Efter att ha laddat ner CCleaner-installationsprogrammet måste vi köra det genom att dubbelklicka.
 2. En installationsguide visas inuti, där du måste klicka på “Nästa” och sedan klicka på “Jag accepterar” i licensavtalet.
 3. CCleaner kommer att installera programmet i en mapp “C: / Programfiler / CCleaner” och klicka på nästa.
 4. Här ser du installationsalternativen, du måste avmarkera de onödiga som: “Lägg till alternativ till papperskorgen snabbmenyn”, “Lägg till alternativ till papperskorgens snabbmeny” órz>, “Lägg till CCleaner Yahoo! Toolbar”.
 5. Vi måste klicka på “Installera” och för att avsluta måste vi klicka på “Slutför” och CCleaner startar automatiskt.

Hur uppdaterar man CCleaner?

Windows och Mac operativsystem.

 1. Datorprogram har ofta en avisering redo upptäcker tillgängliga uppdateringar på nätverket och i händelse av att dessa uppdateringar inte förblir aktiva kan vi aktivera dem manuellt.
 2. Du måste öppna programmet CCleaner och där ser du i programmets nedre högra hörn på texten som det står “Sök efter uppdateringar” eller “Uppdatering tillgänglig”.
 3. Du måste klicka på det och ett webbläsarfönster öppnas där du hittar den kostnadsfria nedladdningen och du måste gå ner tills du hittar nedladdningsplatserna där du väljer någon av dem och efter att ha laddat ner installationsprogrammet kommer det att förse oss med den tillgängliga uppdateringen vi behöver bara öppna den och låta den installera en ny version.

Uppdatering för Android (Play Store).

 1. För att komma igång måste du öppna appen Google Play Butik och ladda ner CCleaner till din mobila enhet.
 2. Väl inne måste du gå till sökfältet längst upp och när du klickar på den kommer du att skriva “CCleaner“Och där får du resultaten där du måste välja det alternativ du redan har installerat.
 3. När du har angett applikationsfilen kommer du att se en knapp med ordet “Uppdatering“Om din version är äldre och väntar på en uppdatering, efter att ha klickat på den här knappen kommer den mobila enheten att börja ladda ner de filer som krävs för att installera dem och därmed uppdatera CCleaner.

Relaterade Artiklar

Back to top button