Hur laddar man ner Tumblr-videor från iPhone eller Android-mobil? (Exempel)

Det finns många olika plattformar med olika funktioner och innehåll i sociala nätverk. Idag ska vi få reda på lite Tumblr dess huvudsakliga mål sedan starten är utbyte av åsikter, foton videor, ljudcitat och mycket mer, här kan du enkelt svara på anteckningar eller kommentarer. Dessutom kan de registrerade följa andra användare för att se deras innehåll, du kan till och med ladda ner eller ta någon annans Tumblr-tema eftersom det anses vara ett socialt nätverk.

Vad är Tumblr och hur fungerar det?

Till att börja med måste vi förstå vad det är mikroblogg, Det är ett verktyg som hjälper oss att ladda upp bilder och skriva saker som hänt oss samtidigt.

Han har blivit en bra allierad för dem som älskar att kombinera två passioner på ett ställe. En av dess huvuddrag är publicering lycksaligi den visas de, delas, förbättras till nytta för användaren enligt det ämne som intresserar var och en av dem.

När dessa bloggar läggs upp på Tumblr finns det funktioner som gör att de kan läggas upp på sidan när användaren väljer det. Tumbrl fick stort utrymme med innehåll som inte passade alla åldrar, men började sedan reglera innehåll och är nu en plattform med innehåll som passar alla åldrar.

Det är därför vi kan få en av dem att dela sina inlägg live inom domänen människor bloggar tills dess är du deras följare, den här funktionen är den vanligaste, du kan även lägga upp dem på andra sociala nätverk du har anslutit.

Det finns ett annat sätt att publicera inlägg, programmering datum, tid och hur många gånger det kommer att visas på din blogg. Ett annat sätt är att hjälpa andra användare att hitta informationen genom att lägga till etiketter för att snabbare hitta den information de vill ha. Det får också användaren att ändra vad han skrev på sin blogg, och därmed ändra stilen på sin blogg.

Fördelen med Tumblr är dess bloggfunktion, vyn den presenterar tillsammans med hans bilder väcker uppmärksamhet, nu kommer vi att se att det kan verka svårt att ladda ner videor på Tumblr ibland, men idag ska vi lära oss hur man gör det och det är väldigt enkelt.

Hur laddar man ner Tumblr-videor från Android Mobile?

Först och främst måste du veta att nedladdningsmetoder för innehåll alltid bör användas för att ladda ner upphovsrättsfritt innehåll eller innehåll som vi äger eller tredje part så länge vi har ditt direkta samtycke.

Vi kan använda flera applikationer för att ladda ner filmer till vår mobil med Android operativsystem, men idag kommer vi att göra det med den som heter KeepVid Android, som är Tumblr-kompatibel, låter dig ladda ner filmer i högupplöst för att bibehålla bildkvaliteten, förutom att att ha en arbetssökande.

Steg 1

Du måste söka och ladda ner appen härifrån. Installera appen och öppna den för att se huvudmenyn.

Steg 2

I huvudmenyn ser du olika alternativ, hitta Tumblr, få tillgång till den med denna app.

Steg 3

Sök redan på Tumblr video eller film du vill ladda ner. När du hittar den på höger sida av videon kommer du att se en knapp som säger Ladda ner, klicka på den för att starta processen.

Steg 4

Sedan måste du välja vilken kvalitet du vill ladda ner med. Videon kommer att sparas i Tumblr i mappen som har identifierats som nedladdad och du kommer att se den direkt.

Hur laddar man ner Tumblr-videor från iPhone?

För att uppnå detta behöver du bara ladda ner den applikation som är tillgänglig som heter Tyblr Det är gratis, det är väldigt enkelt att göra det, vi förklarar:

Steg 1

Vi går in på vårt konto

Steg 2

Vi letar efter en video som vi gillar, nu klickar vi på knappen till höger, markerad som Skriv ner och vi har redan laddat ner det.

Gå nu till den här länken för mer information relaterad till den här plattformen, lär dig hur du bäddar in bilder eller HTML-innehåll på Tumblr.

Relaterade Artiklar

Back to top button