Hur laddar man ner och installerar Respawnables för iOS på iPhone gratis?

0 Shares

Om du gillar actionspel i tredje person, tar jag med dig ett med väldigt rolig grafik och mycket intressanta karaktärer, för att njuta av det, ladda bara ner Respawnables för iOS. Online shooter där spelare kan njuta av multiplayer och tredjepersonskamera.

Vad är roligt med Respawnables för iOS? Vad är deras egenskaper?

Om du gillar multiplayer-spel som du kan dela med dina vänner, har detta spel över 185 uppdrag att spela online, striderna är korta men med mycket snabb dynamik för det är målet.

Eftersom du är ett skjutspel har du också möjlighet att välja ett vapen från 30 tillgängligasom gör att du kan skjuta dina dödliga skott har till och med fusk för att få fler vapen och ta anpassade skott.

Hemsökta vapen

Det rekommenderas att du använder hela Warlock Pack när du utrustar dessa vapen, även om du byter ben till ett som ger 7 % smidighet, jag älskar dig, du var bättre än den här strategin vapnet är Gun and Run dessa vapen, giftiga vapen och mörka kombinationsvapen är exakt samma

Detta multiplayer-spel har en unik grafikmotor så det kommer att se bra ut på en iPhone eller iPad, design karaktärerna är väldigt färgglada och roligt och inställningarna är pittoreska.

Det här är ett väldigt roligt spel med innehåll som gör att vi kan spendera varje dag på att spela det i timmar, ensamma eller tillsammans vänners sällskap eller online från en iOS-enhet.

Vad är Respawnables?

Respawnables, utvecklat och publicerat av Digital Legends, använder Karisma Engine. Tack vare sin tecknade estetik är detta ett tredjepersonsskjutspel med en karaktärsdesign som påminner om Team Fortress Saga med massor av skjutningar, vapen och dödsfall. Tillgänglig för iOS- och Android-enheter.

The Respawnables släpptes i slutet av förra året för iOS, men bara den här veckan spelas kom på android. Det här är ett humoristiskt actionspel i tredje person, som påminner om spel som Battlefield Heroes av EA för PC eller Blitz Brigade av Gameloft för Android, även om The Respawnables släpptes före Gameloft.

The Respawnables är ett gratisspel som har över 100 uppdrag att spela offline och online multiplayer-läge som låter oss spela i lägena “Alla mot alla” och “Team Duel”.

Spelet erbjuder oss olika kartor, över 50 element för att anpassa vår karaktär, 20 dödliga vapen, många prylar och uppgraderingar. Spelet har mikrobetalningar för köp av specialpaket

Hur laddar man ner Respawnables på iOS? Steg för steg

Respawnables är ett spel som har blivit mycket populärt tack vare sitt tredjepersonsspel och det är trevligt att deras onlinespel är det. Du kan ladda ner denna applikation på Android- och iOS-enheter. Dessutom är det ett av de mest nedladdade spelen för båda plattformarna.

Detta spel är för närvarande tillgängligt på iTunes Store och på Internet. helt gratisvilket är fantastiskt. Du behöver bara se till att din iPhone, iPod Touch eller iPad uppfyller minimiinstallationskraven, har minst 291 MB tillgängligt diskutrymme och har iOS 5.1.1 eller en senare version installerad.

Steg för hur man enkelt laddar ner Respawnables för iOS

Om din iOS-enhet uppfyller kraven ovan kan du ladda ner spelet utan problem. Om du inte vet hur du gör det, oroa dig inte, här kommer jag att berätta hur du gör det snabbt och enkelt med bara några få steg, låt oss se:

  1. Det första du bör göra är öppet iTunes-appen på din iPhone, iPad eller iPod Touch.
  2. Nu måste du leta efter Respawnables-spelet, när du hittar det måste du klicka på det för att komma åt detaljerna spela.
  3. Nästa steg är att hitta nedladdningsknappen, du måste trycka på den för att starta nedladdningsprocessen. Ladda ner.
  4. När nedladdningen är klar kan du öppna spelet utan problem. Det återstår att följa instruktioner som verkar kunna slutföra handledningen, så att du kan starta spelet utan några besvär.

Ser du hur enkelt det är att ladda ner Respawnables för iOS? Det kan ta ett tag att ladda ner som det är lite tungt, så jag rekommenderar att du ansluter enheten till ett wifi-nätverk, men det är utan tvekan ett spel värt att prova.

0 Shares