Hur laddar man ner och installerar Octopus oppositionstestet för Android på spanska?

0 Shares

Alla som har förberett eller förbereder oppositioner de vet att det inte är en lätt väg, långt bort härifrån. Därför är det nödvändigt att förbereda sig för allt, eftersom många letar på nätet efter praktiska möjligheter att studera bland annat matematik, fysik.

Lyckligtvis har utvecklingen av ny teknik fört med sig framsteg applikationer som kan vara mycket användbara för alla som för närvarande är uppslukade av studieprocessen för att få ett jobb inom offentlig förvaltning.

En av de appar som kan komma väl till pass är Octopus: Test of Opposition, och om du letar efter en app för att lära sig engelska så finns det alternativ.

Oppositionsprov kan vara väldigt olika, det finns skriftliga utvecklingsprov, muntliga prov, psykotekniska prov, praktiska test, fysiska test … krav på den befattning som motståndaren eftersträvar.

Men när det kommer till tentorna, och om de är för oppositionen, eller om det finns en tentamodell som … brukar aldrig saknas flervalsprov. En av de läskigaste eleverna. Tester används flitigt i opposition eftersom de är tentor som snabbt kan förbättras, vilket är mycket användbart för ett stort antal sökande.

Alla som någon gång har studerat vet att en provövning inte förbereds på samma sätt som en tenta för läroplansutveckling. En av nycklarna till att bli väl förberedd inför tentadagen är att plugga också Jag gjorde många tester för att vänja mig vid dem.

Känna till Vilka frågor brukar ställas och öka smidigheten För att kunna svara på så många frågor som möjligt på kortast möjliga tid, med visshet om att geografin och dess kartor inte kommer att ta slut, finns det något i proven som bara kan uppnås om många skenprov har genomförts i förväg.

Motståndare arbetar ofta inte medan de studerar, vilket innebär att de inte har mycket ekonomiska resurser och all hjälp uppskattas, vilket är anledningen till att appar som Octopus: Opposition Test, som är gratis, De är mycket uppskattade av denna grupp.

Index()

Vad är en bläckfisk: ett oppositionstest?

Denna app är ett användbart verktyg för motståndare och dess huvudsakliga syfte är hjälpa dem att förbättra sina förberedelser.

Applikationen erbjuder ett stort antal ett test som också uppdateras ofta för opposition relaterat till hälsa, teknik, administration, säkerhetsstyrkor, brandmän och andra tjänster. Det finns också konstitutionella tester som är nödvändiga i varje opposition.

Användaren klickar på nedladdningsikonen och kan börja göra det. Bläckfisk värd test Olika sorters grupperade efter kategori För att göra det lättare att hitta det du letar efter innehåller den ett statistiksystem genom vilket eleven kan se sina inlärningsframsteg.

Det tillåter göra skenprov kontrollera elevens position rankad och har även ett prestationssystem för att motivera och stimulera lärande.

Upprepade gånger innebär förberedelserna av oppositionen ensamhet, vilket inte alltid är positivt, varför Octopus också tänds sociala färdigheter som eleven kan dela sina framsteg med med kollegor från studiegrupper.

Ladda ner Octopus: Opposition Test

Denna begäran om testinvändning kan laddas ner från Google Play Butik eller laddas ner från App Store. Applikationen är gratis. Tidigare var testerna indelade i de som var gratis och de som var betalda men med den senaste uppdateringen nu kan du ladda ner alla tester i appen helt kostnadsfritt.

Ner installera applikationen på en enhet med Android-operativsystemet det är nödvändigt att ha version 4.0 eller högre. Om det är en iOS-enhet krävs version 7.0 eller senare och 33,3 MB ledigt utrymme.

app har en ganska hög poäng av användare, och kommentarerna om det är ganska positiva.

Att använda bläckfisken: oppositionstestet

Efter att ha laddat ner och installerat applikationen kan vi se alla i menyområdet tillgängliga prov klassificerade enligt tävlingen i frågamen också av andra kriterier, som de tester som är mest uppskattade av användarna eller vad som nyligen har uppdaterats.

Applikationen kör för närvarande ett invändningstest Omvårdnad och EIR, medicin och MIR, sjuksköterska, IT (TIC, PreparaTIC), telekommunikation, domarebiträde, biblioteksassistent, administrativ assistent, statskassan, rikspolis, psykologi och PIR, apotek och FIR, biologi och BIR, radiofysik resp. Servitörsstädare (J. Extremadura), inkl.

Om vi ​​vill göra provet är det bara att hitta kategorin vi är intresserade av och klicka på tentamen vi vill göra. Systemet talar om för oss vilket år testet kommer från, antalet frågor och tiden för att fylla i dem.

Klicka på nedladdningsknappen för att öppna testet. Genom att klicka på “Spela”-knappen kan vi starta testet igen eller fortsätt om vi lämnade det halvvägs. Genom att flytta skärmen åt vänster går vi från en fråga till en annan tills vi når slutet av tentamen och ser resultatet.

Vid varje prov tVi har möjlighet att pausa träningenavsluta dem när som helst och se vår statistik och rapportera om vi hittat några fel i frågan.

Komplett och gratis verktyg

Alla funktioner vi analyserade gör Octopus: Oppositionstestet är en av de mest användbara användningarna för att förbereda ditt motstånd. Dessutom, genom att bära den i telefonen, kan motståndaren använda varje ledig stund för att titta närmare på testerna och förbättra sin träning ytterligare.

När du förbereder oppositionen är all hjälp liten, men med Octopus: Opposition testa dina motståndare du har en bra allierad i din hand vilket kommer att hjälpa dem att förbättra sina kunskaper ytterligare, så att när den stora dagen kommer, kommer de att vara beredda att klara provet framgångsrikt.

0 Shares