Hur laddar man ner Nvidia Control Panel pÄ Windows 10 32 och 64 bitar? (Exempel)

0 Shares

Om din dator har tillÀgget Grafikkort GeForce, du mÄste ladda ner Nvidias kontrollpanel, en uppgift som kan tyckas svÄr i Windows 10, men den Àr enklare Àn den Àr.

En av fördelarna med ett Nvidia- eller Intel-grafikkort Àr att det kan uppdateras utan behov av ett program.

Detta justeringsverktyg ger dig den fulla upplevelsen av grafikkortskapacitet med stor komfort och effektivitet. Det finns mÄnga sÀtt att göra detta ladda ner videodrivrutinen för ditt kort. Idag kan du lÀsa beskrivningen av de tvÄ mest effektiva sÀtten att göra detta.

Om du har ett GeForce-grafikkort och vill arbeta med Nvidias kontrollpanel hjÀlper det dig att veta att en av fördelarna Àr att du kan stÀnga av funktionen för automatisk upprepning.

Ladda ner Nvidias kontrollpanel frÄn Windows 10 Store

Det enda sÀttet att göra den hÀr metoden Àr att installera valfri Windows 10-arkitektur pÄ din dator eller bÀrbara dator. Som du redan vet, detta operativsystem Den har en officiell butik dÀr du kan ladda ner olika applikationer och spel.

Nyligen gav företaget som utvecklade dessa grafikkort butiken en Nvidia-kontrollpanel för alla som hade sitt varumÀrkes GPU.

Det Àr enkelt att komma Ät Microsoft Store, skriv bara namnet i sökfÀltet i Windows eller hitta programmet i aktivitetsfÀltet. NÀr butiksfönstret öppnas kommer det att laddas i nÄgra sekunder innan du kan se allt innehÄll. Sedan huvudvy Det samma.

Du kan försöka söka efter ett program frÄn kategorilistan. Eller anvÀnd bara sökikonen lÀngst upp till höger i fönstret.

Genom att klicka pĂ„ den kan du skriva vad du letar efter och helt enkelt ange varumĂ€rket “Nvidia” och tryck “Stiga pĂ„” att fortsĂ€tta. Detta kommer att ge nĂ„gra resultat. Men av dem alla borde du vara intresserad av den första gröna fyrkantiga ikonen med företagsnamnet ingraverat pĂ„ den tillsammans med motsvarande logotyp i form av ett spiralöga.

Detta Ă€r gratis programvara, sĂ„ du kan ladda ner Nvidias kontrollpanel. Du mĂ„ste klicka pĂ„ resultatet för att se nedladdningsalternativen och sedan pĂ„ knappen “Att motta”.

Ladda ner Nvidia frÄn utvecklarwebbplatsen

Nu i det hÀr fallet kan du inte bara ladda ner Windows 10 (det mest optimala och rekommenderade systemet), utan ocksÄ göra det pÄ andra versioner av operativsystemet.

För att uppnÄ denna metod, allt du behöver göra Àr att ha en webblÀsare installerad, det kan vara Chrome, Firefox eller till och med Edgedet Àr viktigt att du kan navigera. Som sagt, du mÄste antingen gÄ till Googles startsida eller anvÀnda webblÀsarens sökfÀlt för att utföra en frÄga.

I den kommer du att ange namnet pĂ„ utvecklaren eller mĂ€rket pĂ„ GPU:n. Detta Ă€r nĂ„got att sĂ€ga “Nvidia” och tryck pĂ„ lĂ€mplig knapp för att fortsĂ€tta söka.

Innan du laddar ner drivrutinsprogrammet hjÀlper Nvidia dig att lÀra dig hur du avinstallerar drivrutinerna senare.

Detta tar dig direkt till Googles resultatsida dĂ€r lĂ€nken finns “Ladda ner Nvidia drivrutiner”Du klickade pĂ„.

SÄledes kommer du in pÄ webbplatsen för företaget som den har alla drivrutiner för alla GPU:er den har byggt.

HÀr ser du ett format dÀr du behöver fylla i alla aspekter av ditt grafikkort. Detta gör att webbplatsen kan hitta den exakta drivrutinen den behöver.

Bland dem kan du se produkttyp, familj och serie, samt vilket operativsystem som anvÀnds. Förutom den nedladdningstyp du begÀr (Spelet Àr klart).

Genom att trycka “Leta efter”, Webbplatsen tar dig till en annan sektion dĂ€r den kommer att bestĂ€mma Nvidia-kontrollpanelens data den hittade för dig och vikten pĂ„ den nedladdade filen. Klicka nu bara pĂ„ knappen som sĂ€ger “Ladda ner” och vĂ€nta pĂ„ att programmet ska slutföra nedladdningen till datorn.

Efter att ha laddat ner Nvidia behöver du bara ta reda pÄ hur du öppnar kontrollpanelen.

0 Shares