Hur laddar man ner iPhone- eller Mac-appar från Apple App Store utan ett iTunes-konto? (Exempel)

Du måste lära dig det ladda ner applikationer för iPhone eller Mac från Apple App Store utan att använda ett iTunes-konto.

Men för att uppdatera dem rekommenderas det att du uppdaterar din iPhone-applikation med iTunes från din PC.

Många användare av Apple-enheter vet att ett konto (iTunes, Apple-ID, etc.) krävs för att använda tjänsterna.

Men det finns andra användare som är lite mindre kunniga som vanligtvis använder dessa enheter med ett iTunes-konto.

Men att använda Apple-enheter du behöver inte nödvändigtvis använda ett iTunes-kontoeftersom du till exempel kan använda ett Apple-ID.

Mer specifikt kommer jag i det här avsnittet att lära dig hur du enkelt laddar ner iPhone- eller Mac-program från App Store.

Ladda ner applikationen

Det är enkelt att ladda ner iPhone- eller Mac-appar från App Store. Eftersom du kan använda samma inloggning som i iTunes Store eller Apple ID i iPhone och iPad App Store. Detta ger dig snabb tillgång till de bästa gratisapparna eller nedladdningarna för macOS.

Appar från Mac App Store De är signerade inte bara av skaparna som skapar dem, Istället går de igenom Apple-appgranskningsprocessen. Av denna anledning är det verkligen säkert.

Dessutom gör Mac App Store det enkelt att uppdatera och till och med ladda ner applikationer när som helst på alla Mac-datorer som är anslutna till ditt konto.

Om du någonsin skaffar en ny Mac är allt du behöver göra logga in på Mac App Store och ladda ner den igen.

På en Mac-dator

För att ladda ner Mac-appar från App Store måste du öppna App Store-appen från Dock. Startplatta eller slå på Mac OS Spotlight i Windows 10 och med Spotlight Search.

Hitta appen du vill ladda ner. Du kan bläddra bland utvalda appar och de olika appkategorierna genom att klicka på en av flikarna till vänster i Mac App Store-fönstret.

Klick “Att motta“Eller i “Pris”-fältet för att ladda ner. «Att motta»Gäller gratisapplikationer, och”Pris £“Gäller betalda ansökningar.

Om du klickar på “Att motta”, knappen blir grön och säger “Installera”. Om du klickar på “Pris £Knappen blir grön och säger “Köp app”.

Nu måste du ange ditt Apple-ID om du inte har loggat in ännu, och du måste ange ditt lösenord.

Det här är det enkla sättet att ladda ner Mac-appar från App Store, om du inte har ett iTunes-konto.

Ladda ner iPhone-applikationer

Alla iPhone-användare har den nödvändiga kunskapen för att lära sig hur man laddar ner applikationer eftersom processen är väldigt enkel.

Men det finns användare som inte har den nödvändiga kunskapen, möjligen för att det kan vara första gången de använder en iPhone.

Om det är din situation ska jag berätta det här ladda ner iPhone- eller Mac-program från App Store det är extremt lätt.

Du behöver bara köra applikationen “Applikationsbutik” finns i enhetens applåda.

Du kommer att se flera applikationer och spel visas på startskärmen, du kan trycka på någon av dem och i nästa fönster trycker du på “Ladda ner“.

Om du vill söka efter en specifik app kan du använda sökfältet, välja sök och ange namnet på appen eller spelet.

När du har hittat den, välj bara den och klicka på “Ladda ner“. Du bör förvänta dig att nedladdningen och installationen fortsätter automatiskt.

Om du inte har loggat in ännu måste du ange din Apple ID-information och det är allt. På detta enkla och enkla sätt kan du ladda ner applikationer till din iPhone via App Store.

Relaterade Artiklar

Back to top button