Hur laddar man ner Google Pixel animerade bakgrunder och bakgrundsbilder för vilken Android-telefon som helst?

0 Shares

Eftersom vi har en mobil enhet till vÄrt förfogande, det första vi vill göra Àr att anpassa, att sÀtta ett omslag pÄ det, klistra ett klistermÀrke eller klistermÀrke, en kedja eller fodral som mormor gjorde för att hÄlla den sÀker, det finns ocksÄ nÄgra som vill sÀtta en personlig familjebild som tapet, andra som vill sÀtta en tecknad film eller deras lagpreferens som bakgrundsbild, kort och gott Det finns mÄnga sÀtt att anpassa din mobiltelefon.

Idag hjÀlper tekniken oss att anpassa vÄr telefon i denna mening, förbÀttra presentationen eller bildpunkterna i bilderFör att göra den mobila enheten mer uppdaterad nu kan vi sÀtta en familjemedlems foto som bakgrund och att den rör sig, och varför inte ladda ner bilder pÄ vÄr favoritserie eller film i bra upplösning och hÄlla dem dynamiska.

Google presenterade sin nya linje av mobiltelefoner, Google Pixel, att de Àr vÀl anpassade för Android och att vi lÀr oss lite mer om dem steg för steg, vad Àr det för funktioner som gör den unik och skiljer den frÄn andra. Under tiden, genom att analysera och utforska var och en av dess funktioner, har vi funnit att en av de bÀsta sakerna den har Àr en levande tapet.

Animerade bakgrunder eller levande bakgrundsbilder Àr mer komplexa Àn statiska, sÄ det Àr vanligtvis nödvÀndigt att modifiera dem innan de kan anvÀndas pÄ nÄgon mobiltelefon.

Det hÀr Àr flyttbara fonder som ser bra ut trots att du anvÀnder din batterikraft, den goda nyheten Àr att du kan ha dem pÄ din telefon utan att behöva tÀnka pÄ att köpa en Google Pixel. SÄ om du vill Ladda ner Google Pixel animerade bakgrunder via APK Du behöver bara följa stegen du hittar senare.

Live bakgrundsbilder frÄn Google Pixel

Vanligtvis tillverkarna av mobiltelefoner, och mer exakt de ansvariga för operativsystemen, i det hÀr fallet Android, förbered unika animerade bakgrunder och bakgrunder att erbjuda dig ett exklusivt sÀtt att anpassa dina mobiltelefoner. Google inkluderar vanligtvis en serie statiska sÄvÀl som animerade bakgrunder i Pixels, alla av högsta kvalitet.

Animerade bakgrunder eller Àven kÀnd som Live Earth Wallpaper Àr relaterade till universum eller planeten Jorden vilket betyder att du kommer att kunna njuta av lite riktigt fina och ganska vackra tapeter Förutom att förmedla mycket sinnesro. Sanningen Àr att dessa levande tapeter inte Àr ett slöseri alls eftersom de var mycket försiktiga nÀr de skapade sina mönster.

Det bÀsta Àr att Àven om du inte har en Google Pixel sÄ kan du ha dessa bakgrunder pÄ din mobil tack vare en anvÀndare pÄ XDA Developers som har överfört dem nu, sÄ nu vilken enhet som helst med Android Nougat du kan fÄ dem. Nedan hittar du stegen du bör följa för att ladda ner Google Pixels animerade bakgrunder i APK, utan att behöva ta bort de animerade bakgrunderna du redan har pÄ din Android.

Ladda ner live bakgrundsbilder frÄn Google Pixel

Tidigare sa jag att alla enheter med operativsystemet Android Nougat kommer att kunna ha dessa resurserdetta Àr huvudkravet sÄ det Àr absolut nödvÀndigt att om du vill ha dessa tapeter vÀnligen ha det i Ätanke. TyvÀrr gick det inte att fÄ över dessa animerade bakgrundsbilder till Android 6.0 Marshmallow, men vi hoppas att alla kan fÄ dem snart.

Effekten Àr fantastisk, och trots att den anvÀnder mycket batteri Àr den vÀrd att anvÀnda, sÄ om din telefon har Android 7.0 Nougat och ARM69 slösa inte mer tid och ladda ner dem till din telefon.

Allt du behöver göra Àr att ladda ner APK-filen och spara den i din mobiltelefons minne. Sedan, nÀr du vÀl har fÄtt dem, kommer du att köra den som om det vore en vanlig app, det bÀsta Àr att göra det direkt frÄn din mobil eftersom du bara behöver navigera till mappen och du hittar allt mycket snabbare. Viktigt faktum: det Àr inte nödvÀndigt att mobiltelefonen Àr rootad för att kunna ladda ner den.

0 Shares