Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur laddar man enkelt ner videor inbäddade på webbsidor – på din dator eller mobila enhet?

Idag, plattformar som ansvarar för att publicera alla typer av videor, en av de mest anmärkningsvärda är Youtube och dess användning har utökats så mycket att du till och med kan anpassa din webbplats från Google Chrome väldigt enkelt. Det finns också andra videouppspelningssajter som är mycket användbara för personer som behöver en handledning eller specifika handledningar om ett specifikt ämne.

Dock, många användare rapporterar problem när de vill ladda ner dessa videorAntingen för att de har dålig internetuppkoppling eller så vill de helt enkelt inte använda din data. Även om vissa människor föredrar att stänga av eller inaktivera Wi-Fi på sin Smart TV för att spela upp filmer som tidigare sparats på datorn för att förhindra att andra hushållsapparater saktar ner.

Vilka videor inbäddade på webbplatsen kan du ladda ner?

När vi pratar om inbäddade videor på webbplatser menar vi de länkar som visas på sidorna och som kan komma från YouTube, Vimeo eller andra plattformar som kännetecknas av att tillhandahålla sådana tjänster till Internetanvändare. Naturligtvis vet många inte hur man laddar ner dem ordentligt för att se dem från bekvämligheten av sina enheter utan internetanslutning.

För sin del, de typer av inbäddade videor som kan laddas ner med de metoder som föreslås här det här är de som kommer från bloggarmediasajter eller YouTube direkt, som vi diskuterade tidigare.

Och om du vill kan du också ladda ner bilder, foton och videor från plattformar som Instagram snabbt och enkelt. Kom ihåg att det finns webbläsartillägg specialiserade på dessa typer av funktioner som kommer att göra ditt liv mycket enklare.

Hur laddar man ner video inbäddad på en webbplats?

Om du vill ladda ner dina favoritinbäddade videor var som helst utan att behöva använda internet, du kan lita på alternativa verktyg som de metoder vi föreslår här. Så var uppmärksam och ägna stor uppmärksamhet åt var och en av dem för att nå målet på några minuter.

Från en mobiltelefon

Att utföra denna process från din mobiltelefon är ännu enklare än du kan föreställa dig. Exakt, du förtjänar ett videonedladdningsprogram från tredje part till exempel en videosparare. När du har installerat den måste du öppna önskad film i din webbläsare, kopiera webbadressen och sedan klistra in den direkt i appen du just laddade ner. Genom att klicka på knappen som säger Ladda ner för att spara den på din enhet.

Gör det från din dator

Det är också mycket enkelt att följa denna procedur från din egen dator. Och du kan uppnå det med hjälp av ett verktyg som heter VLC och är i samma operativsystem som datorn. Men om du inte har det kan du ladda ner det från Internet.

Nu, om du vill komma åt VLC, måste du trycka på Ctrl-N och sedan ange URL:en till den inbäddade videon du vill ladda ner. Du måste sedan klicka på Spela-knappen och sedan Visa för att spellistan ska visas. När det är gjort måste du högerklicka på Spara och det är allt.

Med ett tillägg för din webbläsare

Ett av de enklaste sätten att ladda ner inbäddade videor från din webbläsare är att använda tillägg för att hjälpa dig med ett klick. På samma sätt kan du använda dem från Chrome eller Firefox utan några besvär. Video DownloadHelper sticker ut på listan, som har en version som låter dig ladda ner videor från källor som Vimeo eller Youtube. Om du behöver ett specifikt tillägg för Youtube rekommenderar vi Youtube Video Downloader.

Varför kan du inte ladda ner video inbäddad på webbplatsen?

Även om detta är sant, har videovärlden expanderat avsevärt och tusentals användare runt om i världen vill ladda ner dem för att se dem när de vill. Vissa webbplatser som stöder denna typ av innehåll tillåter dock inte direkt nedladdning när användaren inte har en stabil internetanslutning.

För YouTube finns det en lista att tagga dessa videor för att se senare, men tillåter inte att innehållet laddas ner som sådant.

Det bör noteras att det finns plattformar som vanligtvis sätter upp en vägbom när användare kan ladda ner Filmer dina preferenser. Därför är detta föremål för betaltjänster, som medför betydande månatliga kostnader. Naturligtvis har inte alla möjlighet att betala för denna typ av direktnedladdning. I så fall är ditt bästa alternativ att hänvisa till applikationerna och tilläggen som beskrivs i den här artikeln.