Hur laddar jag ner och installerar programvaran Sony Flash Tool pÄ min dator eller bÀrbara dator?

0 Shares

Sony Flash-verktyg det Àr ett extremt anvÀndbart verktyg att varje Sony-mobilÀgare mÄste ha den pÄ sin dator. För att ladda ner Sony Flash Tool, lÀs bara den hÀr artikeln dÀr vi ocksÄ kommer att förklara fler funktioner i detta fantastiska verktyg.

Ladda ner Sony Flash Tool utan tvekan det kan hjÀlpa dig att rota den Sony Xperia-enheten J, M bland annat men Àven om du vill göra det utan dator finns det metoder som kan: hjÀlpa dig att rota dessa mobila enheter.

Vad anvÀnds Sony Flash Tool till?

Innan vi fortsÀtter med nedladdningshandledningen för Sony Flash Tool vill vi beskriva var och en av dess funktioner, eller Ätminstone de viktigaste. Tack vare detta verktyg som Sony erbjuder oss kan vi utföra mÄnga procedurer som kan: hjÀlpa till att förbÀttra och reparera vÄr mobila enhet.

Vi kommer att vara med henne Dom kan flasha ny firmware nÀr vi villÀven nÀr vi har en tegeltelefon kan vi lösa det pÄ allt ganska enkelt. SjÀlvklart, Àven om de för vissa kan innebÀra nya termer eller onödiga begrepp för tillfÀllet, Àr det alltid bÀttre att vara förberedd pÄ alla situationer.

I sin tur, som vi nÀmnde tidigare, hjÀlper detta verktyg oss med rotningsproceduren, installera nya anpassade ROM och andra extremt positiva saker. I korthet Àr ett oumbÀrligt verktyg och mer för dem som gillar att experimentera pÄ en mobiltelefon.

Och Àven om det Àr nödvÀndigt, betyder det inte att vara ett alternativ för alla fallför som vi sa i början, det finns alltid ett sÀtt att rota din mobiltelefon utan dator. Om ditt problem i det hÀr fallet Àr att du har en annan enhet kommer vi bara att berÀtta vad du kan göra för att rota din Sony Xperia S-surfplatta utan en dator.

Hur laddar man ner Sony Flash?

För att ladda ner detta program som du kommer att kunna Flash firmware FTF PÄ ett extremt enkelt och smidigt sÀtt följer du bara stegen nedan. Dessa steg Àr extremt enkla och krÀver ingen detaljerad process att följa.

  • Du behöver bara komma Ă„t Sonys utvecklingssida.
  • NĂ€r du vĂ€l Ă€r dĂ€r Ă€r det bara att ta en titt dĂ€r det stĂ„r “Flashverktyg för Xperia-enhet”
  • Du klickar och nedladdningen av detta verktyg börjar.
  • NĂ€r du har laddat ner behöver du bara följa standardinstallationsprocessen.

Hur anvÀnder man det hÀr verktyget?

För att komma igÄng med det hÀr programmet mÄste du ha nÄgra saker som finns dÀr extremt viktigt som tidigare laddats ner.

Först mÄste du ha USB-drivrutiner för Sony-enheter som Àr lÀtta att anvÀnda. ladda ner och installera pÄ din Sony Xperia. Följ dessa steg för att fortsÀtta med installationen i programmet.

  • Var uppmĂ€rksam pĂ„ C-enheten som har flera mappar bland vilka du kan hitta bl.a Firmware, drivrutiner.
  • Om du tittar noga sĂ„ Ă€r den som sĂ€ger firmware dĂ€r du mĂ„ste lĂ€gga .ftf-filerna för att kunna flasha enheten i frĂ„ga. Du har Fastboot- och Flashmode-filer i dina drivrutiner, du mĂ„ste installera dem.

För det andra, innan du börjar anvÀnda den du mÄste ladda ner programvaran. Efter nedladdningen mÄste du lÀgga den i firmware-mappen för att du ska kunna anvÀnda den effektivt med Flash-verktyget.

  • Vi gĂ„r till dĂ€r vi har körbar Flash Tool för att öppna den.
  • NĂ€r den Ă€r öppen, vad vi ska göra Ă€r att slĂ„ den blixtikonen som ligger pĂ„ toppen. Vi vĂ€ljer ett av lĂ€gena. För att installera “.ftf”-filer mĂ„ste du vĂ€lja Flashmode.
  • Sedan vĂ€ljer du vilken programvara du vill ska flasha pĂ„ enheten.
  • NĂ€r filen har laddats kommer du att se ett fönster som visar nĂ„gra saker att göra.

Du mÄste stÀng av telefonen och anslut den till datornmen pÄ ett speciellt sÀtt. Eftersom du mÄste hÄlla volymknappen intryckt. Det vill sÀga om du anvÀnder den ursprungliga USB-kabeln för att undvika problem.

Följ nu bara instruktioner som ger Sony Flash Tool för att kunna avsluta allt korrekt. Som du kommer att se Àr det inte alltför komplicerat och det tar dig totalt flera minuter att slutföra hela processen, allt pÄ ett ganska enkelt och snabbt sÀtt.

0 Shares