Hur laddar jag ner och installerar gratis telefonhjĂ€lp? – TelefonhjĂ€lpare (exempel)

0 Shares

Operativsystemet Windows Àr ett av de bÀsta i vÀrlden. Detta beror pÄ att de erbjuder sina anvÀndare ett nÀstan oÀndligt antal verktyg. Endast ett av dessa verktyg Àr dagens handledning om hur man laddar ner och installerar din telefonkompanjon?

Och om du letar efter en app som kopplar ihop din dator och mobiltelefon sÄ har du kommit till rÀtt stÀlle eftersom att lÀra sig att ladda ner och installera den hÀr appen kommer att öppna ett fönster till en ny vÀrld dÀr telefon och dator Àr samma.

Hur laddar jag ner och installerar Your Phone Companion?

Nu, för att komma till saken, bör du veta att du inte behöver göra nÄgra trick eller ladda ner nÄgra hacks för att ladda ner och installera din telefonkompanjon gratis. FrÄn denna applikation kan du ladda ner den gratis i samma PlayStore.

För att hitta den, sök bara efter den med namn och skriv sedan in dess sektion, i samma öppning, knappen “Ladda ner”, som mĂ„ste tryckas ned för att Starta nedladdningen och applikationen installeras automatiskt.

Om applikationen av nÄgon anledning inte dyker upp pÄ din mobil kan du söka efter den som APK i Google, skriv bara in dess namn och sedan APK. Kom dock ihÄg att Àven om det inte Àr olagligt, Om din butik inte har en standardapp beror det pÄ att den inte stöder densÄ nedladdning av APK kanske inte löser nÄgonting.

Dessutom, om du vill ladda ner APK-filen du behöver ta en ordentlig titt pÄ vilken sida du ska göra det pÄeftersom det finns mÄnga piratkopierade appar pÄ nÀtet som Àr designade för att skada din mobiltelefon (sÄ det Àr en bra idé att lÀra sig hur man kontrollerar om en APK Àr sÀker att installera).

Hur fungerar din affiliateapplikation?

Nu nÀr du vet hur du laddar ner och installerar appen Your Phone Companion Àr det dags att ta reda pÄ hur den hÀr fantastiska appen fungerar. Det möjliggör en fullstÀndig anslutning mellan datorn och mobiltelefonen.

För att uppnÄ detta mÄste du först sÀkerstÀlla det uppdatera Windows 10 till den senaste tillgÀngliga versionenfrÄn och med uppdateringen 2018 var synkronisering med en mobiltelefon tillÄten.

NÀr det Àr gjort Àr det dags att gÄ till appen Din telefon, som bör finnas pÄ din dator. Om du vill hitta den, skriv bara in dess namn i Windows sökmotor.

NĂ€r det visas, vĂ€lj det och du kommer att tas till avsnittet dĂ€r du mĂ„ste klicka pĂ„ knappen “Kom igĂ„ng” som kommer att visas dĂ€r. Efter att ha lĂ€st denna introduktion, klicka pĂ„ “Logga in”.

Detta gör att du kan ange ditt Microsoft-konto och lösenord. NĂ€r du Ă€r klar klickar du bara pĂ„ “Skicka” och sedan pĂ„ “Anslut min telefon”, den hĂ€r Ă„tgĂ€rden lĂ„ter dig ange ditt nummer för att sedan Jag skickade ett sms till dig med en lĂ€nk till mobilapplikationen.

SĂ„ nu mĂ„ste du gĂ„ till din mobiltelefon och klicka pĂ„ nĂ€mnda lĂ€nk som gör det omdirigerar till butiken, följ stegen ovan och installera appen. NĂ€r du har applikationen klickar du bara pĂ„ “Logga in med Microsoft” och lĂ€gger in data frĂ„n det lĂ€nkade e-postmeddelandet och voila nu synkroniseras allt automatiskt.

Lagra recensioner om applikationen

Efter att ha lÀst det sista vet du nu hur du laddar ner och installerar appen Your Phone Companion, sÄ som en extra bonus för att bedöma om du vill ladda ner appen eller inte, ska vi berÀtta lite om butikens recensioner .

Denna app Àr 4 stjÀrnor och Àven om den Àr vÀldigt brade senaste recensionerna Àr inte sÄ positivaeftersom de flesta av anvÀndarna klagar pÄ att det inte tillÄter dem att synkronisera eller att deras dator inte kÀnner igen deras mobiltelefoner direkt.

Det Àr dock kÀnt att Miljontals anvÀndare anvÀnder detta system, sÄ att rikta in sig pÄ ett fÄtal skulle inte vara lÀmpligtdÀrför inbjuder vi dig att ladda ner applikationen och prova den sjÀlv, om du inte gillar den kan du alltid anvÀnda ett annat alternativ för att ansluta din Android-mobiltelefon till din dator.

0 Shares