Hur kopplar jag ihop Bluetooth-högtalare korrekt med min Fire HD-surfplatta?

0 Shares

Tack vare telefoner och andra elektroniska enheter kan vi distraheras pÄ vÄr fritid pÄ det mest tillfredsstÀllande sÀttet. Ett av sÀtten vi kan njut av vÄr dag mer lyssna pÄ musik.

Ett sÀtt vi kommer att kunna lyssna pÄ vÄr favoritmusik Àr trÄdlösa högtalare. Dessa enheter Àr utan tvekan mycket anvÀndbara. Av denna anledning kommer vi att visa dig hur du kopplar ihop din trÄdlösa högtalare med din Fire HD-surfplatta.

Vad ska jag kontrollera innan jag parar ihop mina Bluetooth-högtalare med min Fire HD-surfplatta?

En av de mest anvÀnda teknikerna idag Àr Bluetooth-parning. Tack vare denna trÄdlösa teknik kan vi anvÀnda vÄra trÄdlösa Bluetooth-hörlurar och högtalare. Processen att para ihop dessa enheter Àr enkel och snabb, men det finns nÄgra saker du behöver göra i förvÀg försök att para ihop dessa enheter.

Kontrollera om högtalarna Àr synliga

En sak du behöver göra Àr att se till att dina trÄdlösa högtalare Àr synliga för din Bluetooth-anslutning. MÄnga gÄnger Àr det som hÀnder i dessa högtalare sÄ hÀr har begrÀnsat minne för att lagra enheter som högtalaren Àr ansluten till.

Detta Àr en av de vanligaste nackdelarna med denna klass av uppspelningsenheter. DÀrför Àr det vÀldigt enkelt att lösa det, du behöver bara leta efter ÄterstÀllningsknappen pÄ högtalaren. För det mesta, denna ÄterstÀllningsknapp lastningshamnen Àr nÀra högtalare, hitta bara nÄlen och tryck pÄ det hÀr hÄlet för att ÄterstÀlla.

Efter att ha gjort detta mÄste du slÄ pÄ högtalarna och sÀtt dem i Bluetooth-lÀge. Nu tar du din telefon och gÄr till instÀllningar och sedan till bluetooth. HÀr ser du till att ljudenheten Àr synlig pÄ din telefon och Àr redo att paras.

Hur kopplar jag ihop mina Bluetooth-högtalare med min Fire HD-surfplatta?

Nu nÀr du Àr sÀker pÄ att Bluetooth-högtalarna Àr synliga för din Fire HD-surfplatta Àr det första du behöver veta om den hÀr surfplattan att om du nÄgonsin planerar att para ihop den med trÄdlösa hörlurar eller trÄdlösa mikrofoner, kommer det inte att vara möjligt eftersom enhet har inte denna funktion.

LÄs nu upp din surfplatta och svep nedÄt frÄn toppen pÄ startskÀrmen för att se meddelandepanelen. HÀr Àr ett Bluetooth-alternativ som du trycker pÄ och hÄller ned i nÄgra sekunder för att öppna det.

Efter att ha gjort detta kommer du att göra det titta pÄ flera enhetsnamn tillgÀngliga som du kan ansluta till. HÀr kommer det att vara namnet pÄ högtalarna du vill ansluta, tryck bara pÄ enhetsnamnet. Efter det mÄste du följa stegen som anges av surfplattan för att processen ska slutföras.

Hur kontrollerar jag om mina Bluetooth-högtalare Àr anslutna till min surfplatta?

NÀr du har anslutit den hÀr enheten till surfplattan: se vit ikon bredvid surfplattans signalikon högst upp pÄ skÀrmen. Denna ikon indikerar att anslutningen har upprÀttats.

Men om du vill vara sÀker pÄ att anslutningen Àr klar mÄste du göra det gÄ in i musikspelaren din Fire HD. Du kan hitta vilken lÄt som helst hÀr och börja spela den. Detta Àr det sÀkraste sÀttet att verifiera att dina högtalare Àr korrekt anslutna till din surfplatta.

Vad ska jag göra för att koppla bort Bluetooth-högtalarna frÄn min Fire HD-surfplatta?

Om du inte lÀngre vill anvÀnda högtalaren som Àr ansluten via Bluetooth till surfplattan mÄste du koppla bort den frÄn enheten. Du kommer att ha tvÄ sÀtt att göra detta. Ett sÀtt Àr att stÀnga av högtalarens Bluetooth, vilket du mÄste göra nedtryckt knapp med ikon denna funktion. PÄ sÄ sÀtt kopplas den frÄn surfplattan.

Ett annat sÀtt att stÀnga av detta Àr inaktivera surfplattans Bluetooth. Det kommer att vara vÀldigt enkelt, eftersom att bara öppna meddelandepanelen och trycka pÄ Bluetooth-ikonen kommer att stÀnga av högtalaren och koppla frÄn surfplattan.

Varför kan inte Fire HD-surfplattan hitta Bluetooth-högtalarna?

En av nackdelarna som du kommer att kunna presentera mest Àr att surfplattan inte alltid hittar en Bluetooth-högtalare. Av denna anledning mÄste du se till att högtalarna Àr pÄslagna och att Bluetooth Àr pÄslaget. PÄ sÄ sÀtt kommer din surfplatta att kunna hitta en bluetooth-enhet.

0 Shares