Hur konverterar jag PDF-filer till bilder på min Android-telefon?

Mobila enheter är mycket praktiska verktyg, tack vare vilka vi kan utföra många uppgifter på ett mycket praktiskt sätt. Sedan starten har mobila enheter helt revolutionerat sättet vi kommunicerar på och har nyligen revolutionerat sättet vi kommunicerar på. köra program.

Smartphonetillverkare utvecklas fler och effektivare enheter och kan utföra mycket avancerade uppgifter. Därför är det viktigt att veta hur man använder funktionerna i våra smartphones.

Bland de operativsystem som används mest av enhetstillverkare är Android. Det kännetecknas av ett mycket komplett system som värnar om att ge användarna bästa möjliga upplevelse.

Android är den grundläggande programvaran som de flesta smartphones fungerar med, bland dess viktigaste funktioner är den virtuella Play Store. Varifrån vi kan introducera och ladda ner alla typer av specialiserade applikationer för varje uppgift vi vill utföra.

Hur konverterar jag PDF-filer till bilder på min Android-telefon?

Att konvertera filer från ett format till ett annat är mycket viktigt, speciellt om vi behöver skicka ett dokument i ett specifikt format. Om vi ​​hamnar i ett av dessa fall är det absolut nödvändigt att veta hur vi kan konvertera filerna.

När vi ska göra detta går vi alltid till datorer och laddar ner program som utför dessa uppgifter. Detta beror på att de är starkare och mer kapabla köra avancerade program.

Men som vi nämnde tidigare, blir mobila enheter hela tiden bättre och mer avancerade funktioner. Detta gör det möjligt att utföra uppgifter som tidigare var otänkbara.

Operativsystemet Android ligger inte långt efter, det designar applikationer som kan utföra allt mer sofistikerade uppgifter. Till exempel konvertera filer från ett format till ett annat.

Alla dessa applikationer kan laddas ner från den officiella Android Play Store. Denna butik erbjuder oss bred katalog med olika kategorierkan vi välja den vi vill ha eller hitta den från sökfältet.

om vi vill konvertera en PDF-fil till en bildfilAndroid erbjuder oss applikationer som är specialiserade på att utföra dessa uppgifter. En av de bästa apparna vi kan använda för att göra detta är X2IMG.

Denna applikation kan laddas ner gratis från Play Store, vi kan även ladda ner den betalda versionen. I den här artikeln kommer vi att ta reda på vilka steg vi behöver följa för att konvertera PDF-filer till bilder på min Android-mobiltelefon.

Steg för att konvertera PDF till bilder på Android med X2IMG

Det första steget vi måste ta är att öppna Play Store, när vi är inne går vi inte till applikationens sökfält och skriver X2IMG. Vi väljer det första visade alternativet.

På så sätt kan vi observera all information om applikationen, såväl som de viktigaste funktionerna i applikationen. Nu klickar vi Ladda nervi beviljar behörigheterna och nedladdningsprocessen startar automatiskt och kommer att installeras senare.

Således laddas applikationen ner korrekt, för att konvertera vår PDF-fil till bildformat måste vi öppna applikationen. När vi går in kommer vi att se att X2IMG-gränssnittet är väldigt komplett.

Innan vi konverterar filen måste vi välja alternativet tre rader finns i det övre vänstra hörnet av skärmen. Nu väljer vi alternativet BindandeI det första alternativet kan vi välja vilket bildformat vi vill ha i vår grafikfil, det kan vara JPG eller PNG.

Vi kan också välja vilken kvalitet vi vill att vår bild ska ha och andra alternativ. Om vi ​​vill konvertera PDF till bildformat är det första vi behöver göra hitta oss på X2IMGs huvudwebbplats och välj alternativet med ett plustecken (+).

Vi kommer att gå till listan över filer på vår enhet, här måste vi hitta PDF-filen vi vill konvertera och välja. Programmet tillåter dig inte att se det före konvertering, slutligen väljer vi alternativet “Konvertera till bild” och den konverterar automatiskt vår fil till en bild.

Vi hoppas äntligen att den här artikeln hjälpte dig. Vi skulle dock vilja veta din åsikt. Lyckades du konvertera PDF-filer till bilder från din Android-enhet? Känner du till någon annan metod för att konvertera PDF-filer till bilder? Lämna oss dina svar i kommentarerna

Relaterade Artiklar

Back to top button