Hur konverterar jag mina bilder till 8 bitars bilder? – Snabbt och enkelt

0 Shares

En av de bÀsta sakerna du kan göra online Àr att grÀva ner i nostalgins djupaste hörn för att hitta olika alternativ genom din webblÀsare. En av de saker som fÄr oss att kÀnna oss nostalgiska Àr bilderna 8 bitar. Anledningen Àr vÀldigt enkel: tv-spel och allt som har med det att göra popkultur frÄn 80-talet

Om du Àr fast besluten att lÀgga nÄgra av dina bilder i 8 bitar kan du hitta in NÀtverk olika applikationer eller program som kan hjÀlpa dig med detta. I den meningen kan vi nÀmna 8Bit Photo Lab, en applikation med stor potential som hjÀlper dig att skapa och redigera dina foton till riktiga 8-bitars fotokonstverk.

Hur den hÀr appen fungerar Àr perfekt för dig att börja med vad som helst förslag det menar du. LÀs vidare för att ta reda pÄ mer om detta fantastiska sÀtt att förvandla foton till 8-bitars verk

LÀr dig att anvÀnda applikationen.

Applikationen 8Bit Photo Lab Àr tillgÀnglig pÄ Google Play. Detta ger dig möjligheten att professionellt redigera alla typer av foton du har pÄ din telefon. Med detta menar vi att alla bilder som finns i din enhetkan de gÄ igenom en bildredigerare och pÄ sÄ sÀtt konvertera dem till 8-bitars bilder.

Du kan inte bara förvandla nya foton utan ocksÄ vÀlja bland filer bilder redan pÄ din enhet för att Àndra dem efter dina önskemÄl. Oavsett vilken typ av foto det Àr, kan du alltid redigera det och anpassa det efter dina behov.

Inom 8Bit Photo Lab kan du hitta mÄnga fotofilter, som Àven finns pÄ sociala nÀtverk som till exempel Instagram. Du kan hitta mallar som liknar NES, Extension GameBoy Advance och till och med ZX Spectrum.

Av alla tillgÀngliga alternativ kommer du att kunna vÀlja vilken som passar dina behov bÀst och pÄ sÄ sÀtt modifiera bilden för att fÄ det utseende du vill ha.

Utöver mallarna kommer du att ha möjlighet att göra olika Àndringar av allmÀnna bildparametrar, sÄsom dess upplösning. Du kan ocksÄ lÀgga till olika biljetter om tv-spel eller lÀgg till nÄgon ljudeffekt beroende pÄ vad du vill ha för din fotografering.

I appen hittar du Àven nÄgra ramar som kommer att vara tillgÀngliga för den utgÄva du vill göra beror allt pÄ din kreativitet och vad du vill göra med den.

Vad kan hittas i appen?

Det första du alltid kommer att ha till hands kommer att vara annorlunda filtrera och instÀllningar för ljus och ljusstyrka.

Detta gör att du kan skapa olika spel med höjdpunkter och kontraster, tÀnk dock pÄ att appen Àven tillÄter utförande olika förÀndringar NÀr det gÀller de allmÀnna parametrarna för bilden, för att fÄnga bilden som du vill.

Tack vare alla algoritmer appen har kommer du att kunna fÄ bilder som verkar komma ut ur dem GameBoy Advance, NES, Amstrad CPC 6128, Apple II, ZX Spectrum, Commodore 16 och 64, VGA (256 fÀrger) och mÄnga andra applikationer.

NĂ€r Super Mario-stil blir en del av din konst

Ett av de mest kompletterande sÀtten att du kommer att kÀnna dig bekvÀm med en app Àr genom att respektera de olika elementen som har lagts till i Plattform.

Till exempel Àr tegelstenarna i det populÀra spelet Super Mario, som tillhör företaget, en av de mest Àlskade i hela applikationen Nintendo.

PÄ samma sÀtt lÀgger appen till ytterligare visuella element som blommor eller projektiler som en del av sin egen klistermÀrkesstamför att ge dina skapelser mer kÀnsla och visuell smak. Detta Àr dock inte det enda temat som finns i appen, utan det Àr ett av de mest kÀnda.

0 Shares