Hur kontrollerar man om en person har flera Facebook-konton, Àr det möjligt?

0 Shares

Facebook Àr ett av de mest anvÀnda sociala nÀtverken runt om i vÀrlden. Praktiskt taget alla som har en internetuppkoppling, har eller har haft ett Facebook-kontoDÀrför kan du alltid undra om nÄgon du kÀnner, vare sig det Àr en familjemedlem, kollega eller vÀn, har ett konto pÄ detta sociala nÀtverk.

Det finns till och med personer som har mer Àn ett Facebook-konto för att mer Àn ett har skapats för att anvÀnda dem för olika ÀndamÄl, eller för att deras huvudkonto har förbjudits eller för att de behövde en sÀkerhetskopia. Kort sagt, anledningarna till att en person kan behöva skapa mer Àn ett Facebook-konto kan vara vÀldigt olika, men det viktiga Àr att du kan ta reda pÄ om din vÀn, partner eller familjemedlem har mer Àn ett konto i ansökan och den hÀr gÄngen berÀttar vi.

Hur mÄnga Facebook-konton kan en person ha?

Facebook har ingen grÀns för konton som kan anvÀndas av samma person, grÀnsen Àr faktiskt att en anvÀndare ska behöva hantera mer Àn ett konto. BegrÀnsningen som Facebook lÀgger pÄ detta problem gÀller dock e-postmeddelanden eftersom ett e-postmeddelande endast kan kopplas till ett Facebook-konto.

NÀmligen, samma e-post kan inte kopplas till mer Àn 1 Facebook-konto. Detta innebÀr att en person som vill ha mer Àn ett konto mÄste skapa en annan e-postadress för varje konto som anvÀnds, dÀrför finns det egentligen ingen grÀns för hur mÄnga konton en person kan ha.

De vanligaste anledningarna till att ha mer Àn ett Facebook-konto

Om du vill fÄ nÄgon pÄ Facebook anger du bara deras namn i sökmotorn. Om det inte dyker upp Àr det bÀsta du kan göra att filtrera informationengenom att lista specifika aspekter av din sökning, till exempel en persons bostadsort, arbetsplats eller studier.

Som vi nÀmnde i början kan anledningarna till att en person har flera sessioner eller öppna Facebook-konton vara vÀldigt olika, men vi kommer att kommentera nÄgra av de vanligaste.

Unik arbetsprofil

MÄnga anvÀnder Facebook som arbetsplattform, antingen genom att ladda upp innehÄll till plattformen, skapa en sorts portfölj av tjÀnster och/eller produkter de erbjuder, eller till och med söka jobb via sjÀlva sociala nÀtverkswebbplatsen. Det betyder att kontot som en individ anvÀnder för dessa ÀndamÄl mÄste ha ett visst allvar eftersom de slutar anvÀnda det i arbetet.

DÀrför, det Àr inte ovanligt att en internetarbetare har tvÄ Facebook-konton; en dÀr ditt arbete Àr synligt och det andra dÀr du kan interagera nÀrmare med dina vÀnner genom att dela publikationer, reagera pÄ olika inlÀgg etc.

För en specifik grupp vÀnner

NÀr en person har en grupp vÀnner som de ofta kontaktar pÄ Facebook, kan det hÀnda att den personen och deras grupp av vÀnner parallella Facebook-konton skapas dÀr de bara har aggregationer med varandra för att kunna dela den typ av publikation de gillar.

Omedveten om paret

Detta Àr kanske den minst etiska anledningen till att en person kan skapa ett parallellt Facebook-konto. En person kan skapa ett andra Facebook-konto dÀr du inte har lagt till din partner eller nÄgon som gör att du kÀnner dig lite obekvÀm att kunna dela och interagera mer fritt pÄ plattformen.

Hur vet jag vilka konton som Àr kopplade till ett telefonnummer?

Till skillnad frÄn e-post kan Facebook-telefonnummer kopplas till mer Àn ett konto. Om du vill veta vilket nummer som Àr kopplat till din Facebook-profil Àr det första det hÀr har tillgÄng till personuppgifterna för det kontotoch för det andra har den anvÀndaren information om sitt offentliga telefonnummer.

För att ta reda pÄ vilka konton som Àr kopplade till samma telefonnummer, du mÄste leta efter denna information i dina personuppgifter konton som du tror Àr förknippade med samma nummer, men sÄ lÀnge de tvÄ villkoren som vi diskuterade i föregÄende stycke Àr uppfyllda.

Men om du vill veta vilka telefonnummer som Àr kopplade till dina Facebook-konton kan du ta reda pÄ det genom att komma Ät din personliga information.

Att anvÀnda Tineye för att söka efter nÄgon med bild

Tineye Àr en omvÀnd fotosökare. Det betyder att om du laddar upp ett foto till den plattformen kommer det att göra det Du kan göra en sökning över hela internet för att hitta var bilden kom ifrÄn. Om Tineye har ett foto i sin infobank som du laddat upp till plattformen kommer han att se till att ge dig sökresultaten.

Detta Det anvÀnds frÀmst för att söka efter Facebook-profiler för kÀnda eller erkÀnda personerDet Àr vanligtvis bilder som Tineye behÄller. Det Àr osannolikt att Tineye har nÄgra bilder pÄ dina vÀnner i sin infobank om de inte Àr kÀnda personer, sÄ det skulle vara svÄrt för dig att fÄ dem med den hÀr metoden om de inte uppfyller denna kvalitet.

0 Shares