Hur kontrollerar man om en anvĂ€ndare har blockerat dig pĂ„ Instagram? – LĂ€r dig enkelt

0 Shares

Det finns mÄnga anledningar till att en person blockerar en annan pÄ ett socialt nÀtverk, och mÄnga gÄnger inser vi inte ens nÀr det beror pÄ att meddelandet inte nÄr oss. Av denna anledning kommer vi att lÀra dig hur du kan se om du har blivit blockerad pÄ Instagram av en annan person.

Hur kontrollerar jag om ett konto har blockerat dig pÄ Instagram frÄn applikationen?

Möjlighet att blockera en person pÄ Instagram eller nÄgot socialt nÀtverk Det Àr absolut nödvÀndigt att undvika alla typer av virtuella trakasserier frÄn anvÀndarenmen det Àr inte den enda anledningen, och vi sjÀlva kan pÄverkas nÀr en anvÀndare blockerar oss.

NÀr det hÀnder, oavsett vem som blockerade vem, effekterna blir desamma för de bÄda inblandadedet vill sÀga: de kommer inte att kunna se den andra personens foton eller publikationer; Du kommer inte att kunna skicka meddelanden, du kommer inte att kunna se eller svara pÄ berÀttelser, du kommer inte att kunna kommentera publicerade publikationer.

Som vi redan nÀmnt skickar det sociala nÀtverket Instagram oss inte ett meddelande nÀr nÄgon har blockerat oss eller vi har blockerat det. I samband med, om nÄgon blockerar oss pÄ InstagramVi kommer definitivt inte ens inse det och för detta mÄste vi söka pÄ egen hand, antingen frÄn sjÀlva mobilapplikationen eller frÄn webbplatsen, för att sÀkert veta om vi har blivit blockerade.

AnvÀndarnamn visas inte i sökmotorn

Det Àr normalt att ha fel om nÄgon har blockerat oss för om ett ögonblick sök personens profil i sökfÀltet pÄ Instagram, absolut ingenting dyker upp och det finns inte ens ett spÄr av din profil. Egentligen, nÀr det hÀnder, betyder det den andra personen personen har avslutat prenumerationen pÄ Instagram genom att inaktivera eller ta bort sitt konto.

NÀr en person har blockerat oss, oavsett det, kommer de att dyka upp i vÄr sökmotor ÀndÄ och vi kommer att kunna ange deras profil, men vi kommer inte att se absolut ingenting om dem förutom deras namn och antalet inlÀgg de har gjort pÄ deras profil.

Du kan se till att du anvÀnder ett annat konto, det alternativ du har eller din vÀns konto och leta efter deras profil pÄ Instagram eller via dina Facebook-vÀnner, om du inte fÄr ett sÄ Àr det sÀkert att det finns du har avslutat prenumerationen pÄ ditt Instagram-konto; Om du tvÀrtom pÄ detta andra konto kan se hans profil, och efter att du har gÄtt in kan du se allt, betyder det att de blockerade dig (ditt ursprungliga konto).

Kommer inte att visas pÄ din följarlista

Ett annat sÀtt att ta reda pÄ det Àr att kontrollera din följarelista sÄ enkelt och okomplicerat som vad du bör göra Àr att gÄ till din profil och ange din Instagram-följarlistaOm den personen redan har följt dig och blockerat dig senare kommer de inte att dyka upp.

Du kan ocksÄ kontrollera din följande lista, om du inte kan se personens profil i din lista nedan kan det betyda att de har tagit bort dig.

Vilka tredjepartsappar lÄter dig se vilka anvÀndare som har blockerat dig?

Om inget av de ovan nÀmnda sÀtten övertygar dig, kan du anvÀnda andra applikationer som definitivt kan göra jobbet.

Huruvida appar för att veta om de har blockerat oss pÄ Instagram Du kan ladda ner dem via PlayStore (för Android) eller App Store (för iPhone eller iPad). Framförallt ingen av dessa appar du fÄr Àr officiella för sociala nÀtverksÄ du mÄste vara försiktig med vilken du vÀljer eftersom du kommer att ge dessa appar specifika integritetsbehörigheter för ditt konto.

Oroa dig inte, hÀr kommer vi att lista nÄgra appar som en rekommendation som inte bara hjÀlper dig att ta reda pÄ om nÄgon har blockerat dig eller inte, ocksÄ de kommer att spela rollen som virtuella chefer för all marknadsföring och kontohantering.

FöljerspÄrning, AiGrow och InstaFollow

  • Vi börjar den hĂ€r listan med applikationen SpĂ„ra dina följare, TillgĂ€ngligt för bĂ„de Android och iOS i en förenklad (eller gratis) version, du kan spĂ„ra de personer som följer och slutar följa dig, och som interagerar med dig. I premiumversionen kommer du att ha ett bredare utbud av funktioner, inklusive de som har blockerat dig.
  • AiGrow Ă€r en annan app pĂ„ vĂ„r lista över de mest rekommenderade cheferna. Förutom all hantering och registrering av vĂ„ra följares aktiviteter och interaktioner med vĂ„rt konto, kan du ocksĂ„ kĂ€nna till personerna som har blockerat dig; Men sjĂ€lvklart mĂ„ste du ocksĂ„ anmĂ€la dig till en av deras planer för detta, VIP Ă€r det mest rekommenderade.
  • Inte mindre viktigt, InstaWatch Detta, liksom de tidigare, erbjuder mĂ„nga kontohanteringsalternativ och naturligtvis i den betalda versionen kommer du att lĂ„sa upp fler funktioner som att veta vem som blockerade dig.
0 Shares