Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur kontrollerar jag om min Xiaomi-telefon är äkta eller falsk och hur kontrollerar jag med IMEI-nummer eller verifieringskod?

Har du någonsin undrat om det finns ett knep för att ta reda på om din Xiaomi-telefon tar en skärmdump eller skärmdump med eller utan knappar. Är det äkta eller falskt? Så du måste veta att du har tur eftersom vi i den här artikeln kommer att behandla detta problem specifikt. Vi kommer faktiskt att analysera nedan alla detaljer som är direkt relaterade till dessa handledningar så att du enkelt kan komma åt denna information.

Det första du bör tänka på i denna typ av situation är om eller inte Xiaomi är original eller inte, vad händer om jag låser upp bootloader på Xiaomi mobiltelefon.

Det är en av de mest konstanta vi gör i den här typen av fall eftersom det handlar om kinesiska mobiltelefoner. Vi vill i alla fall visa dig alla detaljer som vi tycker att du bör ta hänsyn till i sådana här situationer, så det har du inga tvivel om.

Ta reda på om min Xiaomi-telefon är äkta eller falsk

Tack vare applikationen “Mi Verification”.

Använder applikationen Min verifiering, speciellt utvecklad för Xioami mobila enheter kommer du att ha denna mycket viktiga information så vi tycker att du ska börja med det. Det första du behöver veta är att du bara behöver ladda ner appen och sedan skanna QR-koden för att se om det verkligen är originalmobilen eller inte.

I sådana fall tar proceduren flera minuter, och efter att den är klar kommer en skärm med mobil dataöverföring att visas på webbplatsen. Om alla funktioner passar din enhet kan du vara det det är definitivt original. Nu, om det inte finns någon sammanträffande mellan vad du ser på din telefon och vad den ska ha, kan du vara säker på att det är falskt.

Det råder stor tveksamhet bland användare som vill köpa en smartphone och poängen är att de vill veta vad skillnaden är mellan en kinesisk mobiltelefon och en original.

Kontrollerar telefonboxen

Tja, det finns ett andra alternativ som du också måste överväga om du vill veta om din Xiaomi-telefon är äkta eller inte. Faktum är att du måste ha lådan med enheten till hands, annars är det omöjligt. Det viktiga är att om du ska köpa Xiaomi smartphone, fråga alltid efter originalkartongen och acceptera inte att de ger dig terminalen utan den då det kan vara en bluff.

Vad du måste göra en gång med lådan i handen är att söka Xiaomi logotyp i enhetslådan. Om du gör dig besväret med att skrapa lite på silverytan bredvid logotypen, kommer du att se en sorts 20-siffrig kod dyka upp under den. Om du anger det på den officiella webbplatsen för Xiaomi, i den här länken kan du kontrollera om din smartphone är äkta eller inte.

Andra sätt att ta reda på om din Xiaomi är äkta

kolla projektet

En av Xiaomi verifieringsmetoder det är tack vare designen den har, även om kopiorna är av bra kvalitet så finns det några detaljer som skiljer dem från originalet, varav en är att telefonens blixtar vanligtvis är tvåfärgade, medan den falska enheten vanligtvis är av en enda färg.

Xiaomi pris

Nu ett annat alternativ och kanske det mest uppenbara är priset på en mobiltelefonÄven om dessa mobiltelefoner inte är de dyraste, är det mycket osannolikt att du kommer att hitta Xiaomi “erbjudanden” och om du hittar kommer det med största sannolikhet att vara en förfalskning.

Box och tillbehör

dessa detaljer det är viktigt att veta om telefonen är imiterad eller äktamärket erbjuder inte tillbehör med enheten som hörlurar, så om de ingick i kartongen är det mycket troligt att det är en imitation, t ex ingen Xiaomi-logotyp på lådan och användarmanualen.

Det är normalt att hitta förfalskningar på en stor mobilmarknad, detaljerna är kända avgöra vilka dessa förfalskningar är.

Andra handledningsanvändare har solid sökning t.exden här typen av situationer De gäller följande: Xiaomi-verifiering, hur man kontrollerar om mina Xiaomi-hörapparater är äkta, min verifiering, ladda ner min verifiering, Xiaomi QR-kodkontroll, Xiaomi-hybridförfalskning, hur man kontrollerar om min Xiaomi är äkta eller Xiaomi imei-kontroll. Om du fortfarande har andra frågor om detta, var noga med att fråga oss i kommentarerna.

Tack vare dessa trick, har du kunnat veta om din Xiaomi är original eller inte?