Hur kontrollerar jag kalorier med Apple Watch? – Tillgångar och summor

0 Shares

Visste du att Apple Watches är så mångsidiga att de inte bara hjälper dig att hitta områden med hjälp av Google Maps, utan också bidrar till dina estetiska mål? Som du kan se, om du använder någon av dessa enheter, har du dem med dig det perfekta alternativet för att spåra ditt matintag genom kalorikontrollprocessen. Det är en väsentlig ingrediens om du vill gå ner i vikt snabbt och uppnå optimal hälsa inom några månader.

Så om du vill ställa in din Apple Watch korrekt för att spåra hela kaloriförbränningsprocessen, bör du inte missa denna informativa artikel. Här kommer vi att lära dig alla steg så att du kan följa dem och kunna få ut det mesta av din kaloriräknare inbyggd i den här enheten. Kom ihåg att du också kan använda din smarta klocka för att mäta dina glukosnivåer om du vill förbättra din allmänna hälsa.

Vad är skillnaden mellan “Active Calories” och “Total Calories” på Apple Watch?

Ett av de bästa sätten att spåra kalorier är att använda vilken Apple Watch-modell som helst som detta välrenommerade märke erbjuder oss. På så sätt kan du göra fysisk aktivitet, vara medveten om denna process att bränna kalorier det vill säga en som gör att du kan gå ner i vikt inom några månader. Så när det kommer till de aktiva kalorierna i den här typen av apparater så är det alla kalorier som förbränns under träning.

Å andra sidan består totala kalorier av inte bara de som härrör från träning som sådan, utan också alla de du saknar i dina vanligaste aktiviteter tas med i beräkningen Din dag till dag. Till exempel titta på tv, läsa en bok eller laga mat till familjen. Därför kan Apple Watch visa båda typerna, så att du inte missar några detaljer om viktminskningsprocessen.

Hur är Apple Watch inställd för att spåra kalorier?

Ställ in din Apple Watch korrekt för att: övervaka din fysiska aktivitetdet är en mycket enkel process. Antingen genom installation eller via Fitness-appen integrerad i din iPhone kan du registrera din dagliga aktivitet i detalj. I det här avsnittet visar vi dig två enkla sätt att göra detta så att du kan uppnå dina mål att bli bättre fysiskt vältränad. I sin tur kan du läsa eller svara på WhatsApp-meddelanden medan du tränar, om du vill.

Konfigurera Apple Watch

För att ställa in din Apple Watch är det första du bör göra att sätta på enheten genom att slå på den med sidoknappen. Då är det viktigt att håll klockan bredvid din iPhone för att synkronisera korrekt med ett meddelande som indikerar om du vill använda din mobiltelefon för att ställa in din Apple Watch. Sedan måste du klicka på Konfigurera som Apple Watch och gå till inloggning.

När du har gjort det är det dags för dig att göra ditt val konfigurationsalternativ som bäst passar dina preferenser personer. Kom ihåg att det finns en applikation som heter Activity som ger dig detaljerad information om din prestation under fysisk aktivitet, full kunskap om stegen du tar, sträckan du går och kalorierna som förloras under träning.

Hantera kalorier från iPhone

Om du redan har en Apple Watch parad med din iPhone kan du: få tillgång till Health-appen för att hantera kalorier. Från och med nu kommer du att uppskatta två alternativ, det första säger Aktiv energi och det här indikerar aktiva kalorier och alternativet Vilande energi visar totalerna. Du kan också använda kalendern integrerad med skärmen för att få fullständig information om de tidigare dagar och veckor som du har tränat.

Är Apple Watch kaloriräknare pålitlig och korrekt?

Detta är en av de vanligaste frågorna från nya Apple-användare som vill få de mest exakta resultaten när det gäller kaloriförbrukning registrerade på sina enheter. Därför kan vi säkerställa att din Apple Watch uppdaterar all din personliga information för att ge dig korrekt information som motsvarar all din personliga information, inklusive din vikt, ålder, längd och andra extremt viktiga element.

Hur kan jag förbättra noggrannheten hos Apple Watch-kaloriräknaren?

Om du vill vara säker på att kaloriräknarens noggrannhet är som bäst måste du göra det följ några tips som kan vara till stor nytta. En är att hålla den information som tillhandahålls väl uppdaterad, vilket kan uppnås genom att använda My Watch genom att gå till hälsoprofilen för att se till att all data är korrekt. Det är också viktigt att armen som du bär klockan på rör sig naturligt när du går så att resultatet inte påverkas av yttre faktorer.

Liknande, se till att klockan sitter bekvämt på handleden sensorerna kan registrera aktivitet på rätt sätt. Dekantera samtidigt träningsalternativ som är lämpliga för ditt hälsotillstånd och som är idealiska för den typ av aktivitet du tänker göra. Först då får du exakta resultat.

0 Shares