Hur kontaktar jag supporten för Google Family Link via e-post eller telefon?

0 Shares

MÄnga gÄnger fÄr vi produkter som Àr vÀldigt anvÀndbara för de mÄnga saker vi behöver; vad hÀnder om du undrar vad Àr Family Link? Detta ger oss kraft att leverera att kontrollera saker som finns till hands vid mobiltelefonen.

Men hur kontaktar du i hÀndelse av problem eller om du Àr osÀker pÄ att Family Link erbjuder oss teknisk support eller hjÀlp med att lösa det som hÀnder eftersom Google Family Link skapades för att ha kontroll över vÄra barns aktivitet och sÀkerhet. Vi kan till exempel lÀgga till en Google Family Link till ett barns skolkonto för att göra dem mer medvetna om sina uppgifter.

För att lösa problemen har denna del av Google som tillval endast en liten del av vanliga frÄgor som Àr utformade för att lösa eventuella incidenter.

Family Link fungerar som en applikation som synkronisera vÄr telefon med vÄrt barns telefon Den hÀr plattformen har ett supportcenter med vanliga frÄgor som hjÀlper oss att lösa tekniska problem.

Du har inget kontaktnummer, men kan vi kontakta oss via vÄr mail genom att skriva till google hjÀlp.

Även om det Ă€r vĂ€ldigt tydligt och enkelt att anvĂ€nda, kan vi hitta en lösning pĂ„ det vi behöver direkt i Googles hjĂ€lpsektion eftersom allt hanteras hĂ€rifrĂ„n och frĂ„n vĂ„rt Gmail-konto, vi kommer att höra av oss nĂ€r vi behöver hjĂ€lp under den tiden. nödvĂ€ndig.

Vad Àr e-postadressen för frÄgor och problem angÄende Google Family Link?

Googles hjÀlpsida Àr den del som tar hand om allt som rör teknisk support för alla dina verktyg. HÀrifrÄn kan du hitta tydliga svar om de mekanismer som anvÀnds för att lösa de svÄrigheter som vi behöver lösa.

Skriv direkt frÄn vÄrt Gmail-konto kopplat till Google Family Link-tjÀnsten, vi kan uttrycka vad som hÀnder och pÄ sÄ sÀtt fÄ hjÀlp genom processerna och stegen att följa, att kunna rÄdfrÄga alla frÄgor du kan ha nÀr som helst.

För frÄgor och problem som uppstÄr med Family Link; I vilket fall som helst kan vi alltid kontakta via supporten som Google har för att lösa denna typ av situation, frÄn vÄr e-post kopplad till vÄrt barns enhetskonto kan vi lösa problemen, Àndra instÀllningar, ta bort konton, avblockera konton, Vi behöver bland annat att allt gÄr som det ska.

Hur avinstallerar jag och installerar om en app om du har ett laddningsproblem?

Att avinstallera Family Link, men inte nÄgot du vill ska vara slutgiltigt om du inte vill installera om och för det ÀndamÄlet du mÄste ta bort den och ladda ner den igen. Det visar sig att den hÀr appen kan vara lite knepig att avinstallera om man inte vet hur man gör.

Först mĂ„ste vi gĂ„ in i instĂ€llningarna eller konfigurationssektionen, dĂ€rför letar vi efter ett alternativ som sĂ€ger “personligt”. Kom ihĂ„g att Google Family Link Ă€ven kan vara lĂ€nkad till bl.a. med Netflix, Amazon.

Sedan klickar vi pĂ„ ordet “konto” hĂ€r kan vi se alla synkroniserade konton men Family Link kommer inte att visas pĂ„ det sĂ€ttet hĂ€r mĂ„ste vi gĂ„ till ordet “Google”. I det hĂ€r avsnittet visas alla profiler, inklusive de som Ă€r synkroniserade med applikationen, vi hittar kontot vi letar efter och tar bort kontot, och applikationen kommer att avinstalleras och profilen tas ocksĂ„ bort.

Genom att följa dessa steg kan du avinstallera och installera om applikationen, som borde lösa mÄnga problem som dyker upp i den, om de inte löses Àr det bÀst att kontakta teknisk support.

0 Shares