Hur konfigurerar jag WhatsApp Plus maximalt och anpassar alla dina konversationer?

0 Shares

Utan tvekan Ă€r en av de mest populĂ€ra apparna genom tiderna WhatsAppproblemet Ă€r att detta inte kan förnekas pĂ„ ett tag och Ă€n idag lĂ€mnar mycket övrigt att önska jĂ€mfört med andra appar. Det Ă€r dĂ€rför sedan han dök upp WhatsApp plus vĂ„ra förhoppningar om en fullstĂ€ndig ansökan steg som en fĂ„gel Fenix ​​ur askan pĂ„ alla sĂ€tt.

Med den hÀr modifierade versionen av originalappen kan vi kanske göra en massa saker som vi inte skulle kunna göra annars, förutom konfigurera WhatsApp Plus Det Àr inte alls komplicerat och det tar bara nÄgra fÄ steg för att kunna njuta av en komplett applikation, Àntligen riktigt komplett.

WhatsappPlus Vad Àr det? Vad Àr det för?

Fördelarna med den hĂ€r appen var mĂ„nga, en av de viktigaste och för vilka uppmĂ€rksammats av över 36 miljoner mĂ€nniskor att du laddade ner appen i frĂ„ga var ett galleri med visuella teman den hade och det fanns mĂ„nga, över 700 dĂ€r vi kunde se hur det var Ändrad WhatsApp 100% frĂ„n teckenstorlekar, samma typsnitt, fĂ€rger, bakgrunder, ikoner, bilder etc.

Om vi ​​lĂ€gger till detta möjligheten att ha över 500 uttryckssymboler dĂ„ blir nivĂ„n av personalisering bara brutal, och mer sĂ„ om vi jĂ€mför det med WhatsApp, som vid den tiden var för kort i allt, personalisering och funktioner.

Det var inte möjligt pÄ den tiden dölj senaste samtalet eller status i WhatsApp för Android, tack vare WhatsApp Plus var det fullt möjligt, det var möjligt att dölja det hÀr sista samtalet, vilket var nÄgot som krÀvdes under lÄng tid och som senare antogs av den officiella appen, och stack den alternativa klienten med första dolk.

En annan bra sak med det WhatsApp Plus Àr möjligheten att Àndra den maximala filstorlekeneftersom de kan skickas foton eller bilder upp till 50 MB storleksmÀssigt sÄ har kvaliteten inte Àventyrats vid nÄgot tillfÀlle som i WhatsApp som komprimerar bilder för att skickas snabbare. Samma sak hÀnde med filmerna.

Till och med nivÄn pÄ anpassningen var sÄ stor att du till och med kunde Àndra fÀrgen pÄ appikonen, det var WhatsApp plus Jag sÀger att det hÀnde eftersom, som vi har sagt mÄnga gÄnger, det inte lÀngre utvecklas pÄ grund av pÄtryckningar frÄn företaget bakom WhatsApp att eliminera alla externa kunder.

WhatsApp Plus vad vi behövde

vi trÀffade WhatsApp Plus och WhatsApp Plus Holo, vi mÄste komma ihÄg att de Àr likadana i allt, det enda som förÀndras i Holo-versionen Àr att dess grÀnssnitt Àr bara fantastiskt, faktiskt ett som gÄr hand i hand med resten av Android. DÀrför rekommenderar vi att om du ska anvÀnda den hÀr applikationen och under tiden lÀra dig att konfigurera WhatsApp Plus, anvÀnd den hÀr versionen.

Friheten som denna app ger oss att anpassa den sÄ mycket som möjligt har inget namn, vi var ganska begrÀnsade av den officiella appen och efter att ha provat denna MOD Àr det utan tvekan en enorm förÀndring som inte gÄr att jÀmföra. Men inte bara kan vi njuta av att anpassa appen i frÄga, som du har andra ocksÄ friheter som att skicka okomprimerade bildfiler för att hÄlla bildkvaliteten oförÀndrad, samma sak för filmer. Förutom att ha mÄnga, mÄnga uttryckssymboler som du aldrig kommer att se i den officiella appen.

Den hÀr appen behöver inte göra nÄgot konstigt, den fungerar precis som originalet. Konfigurera WhatsApp Plus bara för anpassningsproblem och andra saker, för förutom det fungerar det precis som de officiella, goda nyheterna, sÄ du behöver inte brÄka med konstiga konfigurationer för att nÀmnda MOD ska fungera korrekt. Det vill sÀga om du behöver avinstallera den officiella appen frÄn din mobil för att kunna anvÀnda den hÀr modifierade appen, förutom att ha en okÀnda kÀllor aktiverad för att kunna installera den pÄ Android eftersom du behöver ladda ner APK eftersom den inte Àr officiell den Àr inte tillgÀnglig i nÄgon butik som Play Store.

Anpassa WhatsApp

Problemet Àr att appen alltid har varit för enkel, Àven om vi har sett dem vÀxa nyligen och lÀgga till funktioner som har behövts under lÄng tid. Sanningen Àr hur mycket personalisering lÀmnar för mycket övrigt att önska. DÀrför tror jag att den MOD som lÄter oss modifiera nÀmnda app helt och hÄllet Àr mer Àn bra för oss som lÀnge velat Àndra pÄ olika saker med denna app.

Anpassa WhatsApp Plus Det Àr inte alls komplicerat och inom nÄgra fÄ steg efter installationen kommer du att kunna börja Àndra allt du inte gillar och lÀmna det som du verkligen gillar, vilket Àr samma stil som du sjÀlv.

Denna applikation har ett stort antal alternativ för anpassa WhatsApp plus. Vi pratar om en bas som har över 700 olika teman i sin repertoar av teman, dÀr du kan hitta en enorm variation av applikationsdesigner som gör den helt annorlunda, kan vi till och med sÀga att den Àr oigenkÀnnlig.

Förutom andra intressanta saker som gör den hÀr appen unik, en möjlighet skicka över 500 uttryckssymboler och till och med kÀnda internetmemes. Du kan ocksÄ skicka bilder av hög kvalitet utan att förlora nÄgot i processen, vilket innebÀr att du kan skicka bilder eller bilder till dina vÀnner utan att komprimera dem för högsta möjliga kvalitet.

Som du kommer att se, anpassa WhatsApp Plus och njut med nÄgra fÄ ord av alla alternativen den har, förutom att det Àr för enkelt, sÀttet att installera den nÀmnda appen kan vara lite rörigt i början, men det skiljer sig inte sÄ mycket frÄn andra appar vi laddar ner i APK, dÀrför kommer du inte att ha för mÄnga problem i detta avseende, dessutom har vi skapat ett megainlÀgg dÀr vi lÀmnar dig med allt du behöver veta om denna applikation.

0 Shares