Hur kommer man igÄng och provar Xbox xCloud för streaming?

0 Shares

Microsoft började dra fram pistolen han hade i Àrmen att vinna denna generation av konsoler och videospel. Av denna anledning lanserade de XCloud, en tjÀnst som gör det möjligt för fönsteranvÀndare att spela titlar pÄ sin mobil. Det Àr dÀrför du kommer att lÀra dig hur du börjar anvÀnda och testa xCloud idag.

Och ska man ligga i framkant mÄste man försöka kÀnner till detta nya systemeftersom det med största sannolikhet kommer att stanna lÀnge Àr framtiden för videospel, inklusive Xbox Game Pass Ultimate.

Hur börjar jag anvÀnda och testa xCloud?

Nu för att gÄ rakt pÄ sak och lÀra sig sÄ snabbt som möjligt hur man börjar anvÀnda och testa xCloud, Det första du bör tÀnka pÄ Àr att den hÀr tjÀnsten fortfarande Àr i sin linda, sÄ den Àr inte fri frÄn buggar och buggar.

Dessutom bör du ocksÄ veta att för nÀrvarande Àr de enda anvÀndare som kan njuta av den hÀr tjÀnsten Android-mobiltelefonanvÀndare som har köpt Ultimate Game Pass (sÄ det Àr bra att du vet vad Àr det och hur fungerar Ultimate Game Pass).

Om du Àr en av de lyckliga som har en mobiltelefon (Android 6.0 eller senare) och köpte Ultimate Game Pass. SÄ det du bör göra först Àr att spela registrera dig pÄ Xbox Game Pass-webbplatsen Om du inte redan har gjort det, med ett associerat Microsoft-konto.

Sedan Ă€r det bara att ladda ner Xbox Game Pass-appen frĂ„n PlayStore. NĂ€r det Ă€r installerat, skriv bara in det och logga in pĂ„ ditt konto. Direkt efter det mĂ„ste du klicka pĂ„ fliken “Cloud” dĂ€r alla tillgĂ€ngliga spel frĂ„n passet finns.

FrĂ„n denna katalog tryck bara pĂ„ spelet du vill anvĂ€nda och tryck pĂ„ “spela”-knappen”SĂ„ hĂ€r kommer streamingen av det valda videospelet att starta och du kommer att kunna spela med grafik och hastighet som du inte kommer att kunna tro pĂ„.

Minimikrav för att spelet ska fungera korrekt

Nu nÀr du vet hur du kommer igÄng med att anvÀnda och testa xCloud Àr det dags att du vet vilka minimikrav som mÄste beaktas innan du laddar ner en app, för om du inte vet vad de Àr kan du slösa bort tid pÄ att försöka ladda ner service.

Det första du behöver Àr en Android-telefon som nÀmnts ovan, Den mÄste ha ett operativsystem pÄ 6.0 eller högre och Bluetooth 4.0. Du behöver ocksÄ en Xbox One-kontroller eller, om inte det, en PS4.

Kontroller Àr obligatoriska pga Microsoft arbetar fortfarande med att göra spelen spelbara pÄ samma mobiltelefon, men den nÀmnda funktionen Àr fortfarande inte klar. Utöver allt ovanstÄende rekommenderas att du Àven har en 5GHz-anslutning och minst 10MB nedladdad data för att hÄlla dina titlar igÄng.

Service pÄ andra plattformar

Nu nÀr du har lÀst ovanstÄende kan du redan sÀga att du vet hur man börjar anvÀnda och testa xCloud, nÀr du vill. SÄ det finns inget kvar att lÀra hÀr idag.

Men om du undrar nÀr den hÀr fantastiska tjÀnsten kommer till andra enheter bör du veta att Microsoft planerar att flytta Xcloud till Apple 2021, och det Àr ocksÄ planerat att den ocksÄ kommer till Xbox sÄ snart som möjligt och det finns inget specifikt datum.)

Öst Ă€r framtiden för videospelsĂ„ du bör börja leta efter mer information om detta för att ladda ner appen direkt eller förbereda dig nĂ€r den trĂ€ffar en annan plattform du Ă€ger. DĂ€rför rekommenderar det att du söker efter artiklar dĂ€r du lĂ€r dig hur du laddar ner och installerar Xbox Game Pass-spel för att vĂ€nja dig vid tjĂ€nsten.

0 Shares