Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur kan man inte vara en “hoppmästare” när man spelar Apex Legends – enkla trick?

Rollen som Jumpmaster eller Jump Leader i det populära Battle Royale-videospelet Apex Legends kan vara ganska svår och följaktligen skrämmande. Tja, den här karaktären måste ta hand om fatta svåra beslut på ett super smidigt sättvilket kan vara svårt.

Det är förståeligt att du vill undvika att bli ansvarig för bära hela tåget vid landningäven om den här rollen är slumpmässigt tilldelad av spelet, kommer vi att utvärdera olika aspekter som du kan tillämpa för att bli av med den här uppgiften.

Vad är huvudmålet för Jumpmaster i Apex Legends?

Om du är intresserad av spelet som sätter testa dina stridsfärdigheter, utan tvekan behöver du ladda ner Apex Legends, du kommer att förstå uppståndelsen det orsakar bland nybörjare, amatörer och proffs. Varje gång du startar spelet kommer du att märka att den inledande fasen inträffar när du landar.

Detta är avgörande i utvecklingen av en session då det kan ge dig en stor fördel eller motsatsen. Innan du hoppar av fartyget, en av spelarna tilldelas eller legender som spelets Jumpmaster är ansvarig för att kontrollera alla lagkamraters hopp och landningsplatser på kartan.

Denna roll har förmågan eller kvaliteten att tillåta samtidigt genomföra genomförandet av alla lagspelare, så länge som överenskommits och inte väljer att manuellt hoppa eller lossa från laget, vilket resulterar i en position med högt ansvar i Apex Legends universum

Vilka är riskerna och nackdelarna med att spela Jumpmaster?

För att få en bättre spelupplevelse är det viktigt att kontrollera och felsöka DNS, Lag och Ping samt bedöma dina färdigheter och träna till max med legender. Så att du när tiden kommer vet hur du ska möta upplevelsen av att vara en Jump Leader så att du kan svara för dig själv och ditt team.

De utmaningar som kan uppstå i landningsprocessen varierar, men de viktigaste är relaterade till: mindre erfarna kollegorsom grupperar sig utan en strategi för att vägra skilja sig från laget genom omplacering vid behov. En annan stor risk utgörs av själva oförmågan hos Jumpmaster att lossna från laget, vilket orsakar totalt kaos.

Det minskar chanserna till ett bra resultat

Som nämnts tidigare finns det olika teorier, baserade på erfarenheter från användargemenskapen, om vissa beteenden i spelet predisponera dig som en idealisk kandidat bli mästaren på att hoppa i matchen. Om du är intresserad av att lära dig om en av dem kommer vi att berätta att det är relaterat till valet av din legend.

När du väljer din karaktär måste du veta att du har timer för att göra detta. Tja, om du är en av dem som har förplanerat din favoritfighter och snabbt skyndar dig att välja en utan att förlora någon tid, är det praktiskt taget säkert att du kommer att tilldelas som Jumpmaster.

Så en enkel metod för att minska chansen att Apex Legends tilldelar dig rollen som Jump Leader är att se till att du använder din tid när du väljer din karaktär. Även om det är till stor hjälp, kanske alla dina kollegor använder detså försumma inte att kommunicera din osäkerhet för att ta ansvar så att de kan definiera alternativ som ett team.

Lite tid att välja karaktär

Om du vill slippa ansvar i det här tv-spelet är det därför Du har inte utvecklat de nödvändiga färdigheterna ännu. känna sig säker. I dessa fall kommer att öva på de enklaste rörelserna, som att lagra ett vapen i Apex Legends, avsevärt förbättra din prestation.

Om du antar att ögonblicket kom när du blev utsedd till Jumpmaster, kan det bero på att du inte ansökte tidsregeln vid val av karaktärdu kommer att leta efter ett sätt att komma före ditt lag. Kom ihåg att det alltid finns ett “Avsluta”-alternativ som du kan använda, även om det är bekvämare att prata med ditt team och avslöja situationen.

Det finns alltid troll i din väg

Det kan vara kul för dig att bryta ner fiendens dörrar, strida mot varandra, glida din karaktär genom luften, men det är kul för andra webbanvändare att sabotera spelet. Bli inte förvånad förrän du delar ett onlinespel med främlingarman träffar folk som gör strunt.

Från att döda en hel trupp bara för att de inte tål stressen till att få truppen att landa obehagligt, dessa är trollanvändare. det är de verkligen har inget specifikt syfte i spelet, men de kan verkligen irritera ögonblicket.

Finns det något sätt att kringgå rollen som “Jumpmaster” i Apex Legends?

Det är normalt att du känner rädsla och nerver första gången du tilldelas rollen som Jumpmaster, men den bästa lösningen i det här fallet är att tryck på “avsluta”. och anförtro någon mer kapabel ansvaret att landa utrustningen på den mest bekväma platsen.

Titta på himlen medan du bär dem

Vissa teorier föreslår knep som att slå upp, tidsstämpla att välja en karaktär, etc. Men sanningen är att alla dessa lösningar kan tas bort från programvaran när som helst. Så det bästa beslutet du kan göra är att ta reda på lite om det grundläggande fysik, studera och öva på din strategiså du blir en bra hoppmästare nästa gång.