Hur kan man enkelt ta reda pÄ storleken pÄ en bok frÄn Kindle-böcker? (Exempel)

0 Shares

En av de vanligaste fritidsintressena för unga tonÄringar Àr digital lÀsning av alla typer av böcker. Med det sagt erbjuder Amazon Kindle Books ett alternativ nÀr det gÀller att lagra dessa filer Att kÀnna till bokstorleken frÄn Kindle Books Àr en viktig aspekt.

MÄnga gÄnger övervinner frustration mÀnniskor som kÀnner att de inte kan öppna en viktig bokfil. Detta beror vanligtvis pÄ formatfel eller grundlÀggande funktioner som storlek och kompatibilitet med Den aktuella versionen av Kindle Books hindrar dokumentet frÄn att laddas.

Fördelar med att anvÀnda Amazon Kindle Books

Kindle Àr en bÀrbar enhet baserad pÄ lÀsning av böcker, kapabel att komma in i en vÀrld som styrs av lÀsning av digitaliserade böcker. Tack vare denna nya Amazon-uppfinning kommer du att kunna köpa, lagra och lÀsa alla typer av böcker som finns tillgÀngliga inom det tjÀnstegrÀnssnitt som erbjuds av utvecklingsföretaget.

LikasÄ Àr det inte begrÀnsat till att lÀsa böcker i allmÀnhet, utan erbjuder ocksÄ prenumerationer pÄ tillgÀngliga tidskrifter och tidningar; Det Àr viktigt att veta att det Àr enkelt att ladda upp nyheter och artiklar att lÀsa pÄ din Kindle och dina vÀnner kommer att uppskatta det.

SÄ man kan dra slutsatsen att det Àr ett ganska anvÀndbart digitalt verktyg för bidra till att skapa nya vanor och hobbyer som frÀmjar ett hÀlsosamt sinne. SÄ nÀr din vÀn har sin surfplatta, rekommenderas det starkt att du ger din Amazon Kindle Book till en Àlskad.

Det Ă€r en praktisk “surfplatta” som inte tar mer platssĂ„ att du kan ta den med dig och det kan lĂ€tt gĂ„ obemĂ€rkt förbi. Utan tvekan ligger Amazon inte efter nĂ€r det gĂ€ller att introducera reformprodukter, bidra till parternas sunda konkurrens och gynna anvĂ€ndarna i deras krav.

Dess huvudsakliga funktion Àr att ansluta via Internet till Amazon-nÀtverket, varifrÄn innehÄllet som finns tillgÀngligt dÀr köps, laddas ner eller hÀmtas. Tack vare olika uppdateringar och Àndringar som tillÀmpas pÄ surfplattans slutliga finish, det förbÀttrade sin funktion, det kÀnnetecknas av snabbhet och flyt nÀr man lÀser en bok.

Aspekter att veta bokstorlek frÄn Kindle Books

Det Àr normalt att tÀnka pÄ filstorleken TÀnda kanske för att du definitivt inte Àr bekant med surfplattans förmÄga att hantera den hÀr typen av filer, vilket tillför mervÀrdet av lidande om dokumentet innehÄller den typ av lÀsning du verkligen behöver ett tag.

Dessutom rÀcker inte bara det kÀnner till bokstorleken frÄn Kindle Books, men du mÄste ocksÄ övervÀga en annan uppsÀttning aspekter. Till exempel utrymme som kan tas upp av upplösningen pÄ huvudomslaget till en fil eller interna bilder som lÀgger extra vikt till den slutliga finishen av filen. Du mÄste ocksÄ veta vilka e-boksformat som Àr kompatibla med din Kindle.

DÀrför, om du vill veta storleken pÄ boken, kolla bara pÄ amazon. PÄ sin plattform sÀtter den ett genomsnitt pÄ 2 KB per sida för varje bok, och sÀger att ju lÀngre boken Àr, desto tyngre blir den.

Naturligtvis tÀcker det inte de böcker som Àr byggda av ett stort antal bilder, sÄ berÀkningen kan lÀtt misslyckas. Om du inte Àr nöjd, sök bara filegenskaperna till Kontrollera bokstorleken frÄn Kindle Books.

Trots det behöver du i allmÀnhet bara oroa dig för denna faktor om du vill sÀlja din bok genom Amazons royaltysystem. Vilket sÀtter upp en provision för varje MB som filen har.

0 Shares