Hur kan jag titta pÄ Disney Plus pÄ min Windows- eller Mac-dator? (Exempel)

0 Shares

Kunna sÀga ja se Disney Plus PÄ min dator Àr detta inget frÄn en annan vÀrld, i sjÀlva verket Àr det nÄgot som Àr lÀtt att fÄ till om man har rÀtt operativsystem.

Du behöver bara veta var du kan ladda ner Disney Plus frÄn för att snabbt komma in i Disney Plus eller komma Ät det utan problem.

Liksom Netflix och andra har den sitt eget varumÀrkesinnehÄll som t.ex Pixar, Marvel och andra stora audiovisuella produktioner.

Det Àr möjligt att ladda ner Disney Plus för PC pÄ mÄnga sÀtt, dessutom Àr det mycket kompatibelt med olika operativsystem, sÄ hÀr uppnÄr du det.

Se Disney Plus pÄ din dator i din webblÀsare

Ett av de viktigaste sÀtten att se innehÄllet pÄ denna plattform Àr via en webblÀsare (helst Google Chrome).

Men du mÄste registrera ett konto först, om du inte redan har ett kan detta göras frÄn den officiella Disney Plus-webbplatsen.

Vilket kan hittas genom att gĂ„ in i webblĂ€saren och sĂ€tta webbplatsens namn i sökfĂ€ltet och trycka pĂ„ “Stiga pĂ„“Eller in”Sök pĂ„ google“.

DĂ€rför kommer den att visa en sida med följande annons: “Se allt Disney-innehĂ„ll …“Som kommer att klickas pĂ„.

PresentationsskĂ€rmen kommer att visas dĂ€r du kommer att se en blĂ„ knapp som sĂ€ger “hĂ„ll mig uppdaterad”Var e-posten kommer att skrivas in.

DÀrifrÄn följer du bara instruktionerna de anger och du kan vÀlja ett provkonto eller betala för ett abonnemang, och med det ena eller det andra kommer anvÀndaren att kunna se Disney Plus frÄn webblÀsaren.

Ladda ner Disney Plus som en Windows-app

NĂ€r du pratar om “tillĂ€gna sig”GĂ€ller inte nödvĂ€ndigtvis installation dĂ„ det inte finns nĂ„gon officiell applikation för denna plattform för Windows.

Men du kan uppnÄ nÄgot liknande En app för att se Disney Plus pÄ en dator, allt med den nya PWA-tekniken. Se till att felsöka eller fixa att Disney Plus inte kan laddas ner.

Vad betyder PWA?

Det betyder samma sak pĂ„ spanska “Progressiv webbapplikation”Och det förvandlar en webbplats till en applikation som kan anvĂ€ndas pĂ„ en dator.

Även om mĂ„nga tror att detta Ă€r en genvĂ€g, Ă€r sanningen att den bygger upp hela sidans jordade struktur.

PÄ det hÀr sÀttet, ger dig ett verkligt intryck av att du arbetar med en vÀlutvecklad applikationsom ocksÄ fungerar med alla operativsystem.

Hur man skapar en Disney Plus PWA pÄ Windows eller Mac

Det mest anmÀrkningsvÀrda med denna teknik Àr att, som redan nÀmnts, kan fungera pÄ alla datorsystemoavsett om det Àr MacOS eller Windows.

Det bör vara tydligt att inte alla webblĂ€sare har förmĂ„gan att generera “Progressiva applikationer“.

DÀrför Àr den idealiska lösningen att arbeta med Chrome eller Edge (i deras senaste versioner), som har det hÀr verktyget och lÄter dig skapa en applikation med vilken du kan se Disney Plus pÄ din dator.

Med det sagt, det Àr bÀst att anvÀnda webblÀsaren Googleoch du mÄste gÄ till plattformens hemsida för att fortsÀtta.

I den mÄste du logga in pÄ kontot du har skaffat. Efter att ha gjort detta mÄste du gÄ till webblÀsarmenyn, som finns i det övre högra hörnet.

DĂ€r, lĂ€ngst ner, hittar du ett alternativ som heter “Fler verktygI vilken en undermeny kommer att visas nĂ€r du för pekaren överst eller klickar pĂ„ den.

I den finns ett alternativ som sĂ€ger “skapa en genvĂ€g“För att skapa en PWA. Sedan kommer den att be dig att tilldela ett namn. DĂ„ dyker det upp i “Skapa“.

SÄledes kommer applikationen att skapas och sparas bland systemprogrammen för din bekvÀma anvÀndning.

0 Shares