Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur kan jag titta på Disney Plus på Apple TV

Numera finns det många streamingtjänster, till exempel den populära Netflix eller HBOmen gradvis ansluter sig fler och fler välrenommerade företag till denna nya tv-modell, Disney Plus är ett av dem. Idag kommer du att lära dig hur jag kan titta på Disney Plus på Apple TV.

Disney Plus är en unik streamingtjänst där du kan hitta en mängd program, filmer och en mängd olika innehåll, till exempel serier som presenteras av Disneys enorma företag.

Plattformen blir mer och mer populär för varje dag då den har serier och filmer relaterade till Star Wars, Marvel och så klart hela Disney-katalogen, som tur är kan du också se Disney Plus genom Chromecast på din Smart TV och på samma sätt på Apple TV , senare lär vi dig nedan.

Vad är Disney Plus?

Disney Plus är en ny tjänst som presenteras av ett internationellt företag The Walt Disney Companyvilket har pratats mycket om de senaste månaderna, men det är mycket möjligt att du tvivlar på det, så vad är Disney Plus?

Disney Plus är en streamingtjänst mycket lik Netflix som har en katalog värdig detta enorma företag, vilket väcker frågan om vilken Disney Plus eller Netflix som är bättre. Sanningen är att den här tjänsten är väldigt populär för även om den släpptes i november 2019 har den bara växt och växt sedan dess och samlat över 25 miljoner användare.

Utan tvekan är en av de mest intressanta aspekterna av denna tjänst den unika katalogen där du hittar klassiska Disneyfilmerinnehåll relaterat till Marvel och andra mycket populära franchiser som Star Wars med den hyllade serien The Mandalorian.

Och var kan jag se Disney Plus? Disney Plus den är kompatibel med många enheter, säger fallet med Apple TV. Idag ska vi visa dig hur du använder Apple TV för att titta på Disney Plus.

Hur kan jag titta på Disney Plus på Apple TV

Det första du bör göra är att vara exakt ladda ner applikationenSom tur är, med Apple TV, är processen att få alla typer av appar relativt enkel. Hur som helst, om du är nybörjare och vill ha en ordentlig guide, läs noggrant igenom processen för att skaffa Disney Plus:

  1. Kom ihåg att utföra denna process du måste vara registrerad I Disney Plus kan denna procedur utföras via den officiella webbplatsen som finns på Disney +.
  2. När du har loggat in på appen är det första du bör göra att slå på din Apple TV.
  3. När du har startat TV:n startar du nedladdningsappen för App Store.
  4. Bland de många tillgängliga alternativen måste du klicka Sök (sök) och skriv Disney Plusoch klicka sedan på knappen för att söka.
  5. Appikonen ska visas på skärmen, tryck på den och hitta sedan alternativet Att motta (att motta).
  6. Efter ovanstående process kommer du att ladda ner Disney Plus-appen, så att du kan se alla serier, program, filmer och annat exklusivt innehåll i den här tjänsten.

Använd appen

När du har har laddat ner applikationen Du kan börja använda den nu, processen att använda den är ganska enkel, om du är osäker följ stegen nedan:

  1. Starta programmet Disney PlusDu måste ange information om tidigare registrering.
  2. Applikationen kommer att presentera en sökmotor och ett navigationssystem, du kan använda båda metoderna för att söka efter innehållet som intresserar dig. Hitta den här serienprogram eller film du vill se och klicka på den.
  3. Klicka bara på en knapp för att se allt innehåll på plattformen Spela.
  4. Denna procedur låter dig njuta av mycket innehåll som är tillgängligt på denna populära streamingtjänst från Disney.

Utöver ovanstående, nu när du har tillgång till tjänsten, är det bekvämt att veta hur du delar ditt Disney Plus-konto med vänner eller familj så att vem som helst kan komma åt denna fantastiska plattform.