Hur kan jag ta bort eller stÀnga mitt PoF / Plenty of Fish-konto?

0 Shares

POF (Àven kallad Plenty of Fish) Àr en av de online dating tjÀnster vilket ocksÄ Àr mer populÀrt nuförtiden. Det Àr dock ofta sÄ att anvÀndare inte anvÀnder den hÀr tjÀnsten under en lÀngre tid, sÄ du kanske undrar hur jag kan ta bort eller stÀnga mitt POF / Plenty of Fish-konto? Det Àr dÀrför vi har satt ihop en liten guide för att du ska lÀra dig hur du gör detta radera POF-kontot.

Obs: Det finns mÄnga mötesbokningssidor pÄ internet nuförtiden, till exempel har vissa aktiverat och skapat Facebook-profiler för par ifall de inte vill fortsÀtta dÀr de Àr.

HÀr Àr stegen du behöver följa för att enkelt avsluta ditt POF-konto.

Steg för att ta bort POF-kontot frÄn datorn

I den hÀr delen av inlÀgget kommer vi steg för steg förklara allt du behöver göra för att kunna radera POF-kontot i bekvÀmligheten av din dator. Vi rekommenderar helt enkelt att du lÀser instruktionerna nedan noggrant för att undvika besvÀr under hela processen.

 • För att komma igĂ„ng mĂ„ste du öppna din föredragna webblĂ€sare och gĂ„ in i den officiella POF-webbportalen, sĂ€rskilt avsnittet för borttagning av konton.
 • Ange sedan ditt anvĂ€ndarnamn och lösenord för att logga in pĂ„ ditt POF-konto.
 • Vid det hĂ€r laget mĂ„ste du bara ange anledningen till att du valde att ta bort ditt konto. Även POF kommer att frĂ„ga oss om antalet möten och om du skulle rekommendera denna tjĂ€nst.
 • Om du har hittat en partner som anvĂ€nder POF mĂ„ste du ange den personens anvĂ€ndarnamn. Kom dock ihĂ„g att all denna information Ă€r valfri. POF anvĂ€nder helt enkelt dessa data för att förbĂ€ttra sin plattforms grĂ€nssnitt.
 • För att fortsĂ€tta, nĂ€r du har fyllt i formulĂ€rfĂ€lten med all nödvĂ€ndig information, tryck pĂ„ «Radera konto«

Hur man tar bort mitt POF-konto frÄn Android eller iOS

Om du Àr en av anvÀndarna som har POF-appen installerad pÄ sin mobil och aldrig har anvÀnt skrivbordsversionen, hÀr visar vi dig vad du ska göra för att radera POF-kontot frÄn en mobil enhet.

Observera dock att det inte Àr nödvÀndigt att öppna officiell POF-app för att radera kontot. Du kan göra detta utan problem med en mobil webblÀsare.

 • Först av allt, se till att ange adressen nedan frĂ„n webblĂ€saren pĂ„ din smartphone med Android- eller iOS-programvara.
 • Logga nu in som vanligt. Kom ihĂ„g att ange ditt anvĂ€ndarnamn och lösenord.
 • Skriv sedan anledningen till varför du tog beslutet att ta bort ditt konto pĂ„ denna plattform. Se ocksĂ„ till att ange hur mĂ„nga möten du har och om du skulle rekommendera denna tjĂ€nst till dina kontakter.
 • Å andra sidan, om du lyckades fĂ„ en partner med hjĂ€lp av POF, kommer du att ha möjlighet att ange deras anvĂ€ndarnamn. Det hĂ€r steget Ă€r helt valfritt, om du vĂ€ljer att tillhandahĂ„lla denna information kan du fortfarande fortsĂ€tta med borttagningsprocessen för POF-kontot.
 • Nu mĂ„ste du vĂ€lja alternativet «Radera konto»FrĂ„n och med nu kommer din POF-profil att raderas permanent.
 • Slutligen, om du har applikationen installerad pĂ„ din mobiltelefon, se till att avinstallera det sĂ„ att den inte tar upp minnesutrymme.

NÀr du har lÀst stegen för att ta bort ditt POF-konto Àr det enkelt och praktiskt. Naturligtvis finns det mÄnga lÀnksidor pÄ Internet. MÄnga anvÀndare provar olika webbplatser, t.ex. Skapa ett konto hos Badoo, en mycket kÀnd webbplats.

SkÀl för att ta bort POF / Plenty of fish-kontot

I det hÀr fallet kommer vi att prata lite om de vanligaste orsakerna som driver vissa anvÀndare radera dina POF-konton. Det Àr troligt att nÀr du slutade anvÀnda den hÀr plattformen kom du upp en av följande anledningar.

 • Utan tvekan Ă€r den vanligaste anledningen till att anvĂ€ndare argumenterar detta tjĂ€nsten levde inte upp till förvĂ€ntningarna. Det kan hĂ€nda vem som helst, men chanserna att det mĂ„ste minska. För detta rekommenderar vi att du optimerar din profil sĂ„ mycket som möjligt, dĂ„ du pĂ„ sĂ„ sĂ€tt har större chans att hitta en partner.
 • Det Ă€r ocksĂ„ möjligt att du trĂ€ffat nĂ„gon utan hjĂ€lp av en POF. Om detta hĂ€nder kommer du inte att försöka anvĂ€nda den hĂ€r plattformen igen.
 • Å andra sidan finns det mĂ€nniskor som mĂ€ttar sig för att de fĂ„r oönskade meddelanden, det vill sĂ€ga frĂ„n mĂ€nniskor som inte uppfyller deras förvĂ€ntningar.
 • POF-anvĂ€ndare har ofta till och med hittat en bĂ€ttre dating webbsida.

Om du följer dessa steg hjÀlper det dig att avsluta prenumerationen frÄn ditt POF-konto. Dessutom kan du hitta anvÀndbar information pÄ miracomosehace.com-plattformen om du vill ta bort ditt Twoo-konto permanent. Vi hoppas att du nÄr dina mÄl.

0 Shares