Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur kan jag styra en Android-mobil från en dator (exempel)

Om du har en mobil enhet vet du förmodligen de många sätt du kan styra din mobiltelefon på din dator. Detta fungerar för fjärranvändning så att du aldrig förlorar någonting ur sikte. Beroende på din enhets modell och märke kan du använda alternativ som SideSync eller mer allmänna sådana som Teamviewer Värd eller AirDroid.

Ett ganska bekant alternativ bland många användare är Vysor, som ger användarna ett mycket bekvämare sätt att se sin mobiltelefonskärm från sin dator. Förutom att det är lätt att styra med såväl mus som tangentbord.

Alternativet vi nämner är initialt en fil tillägg gjord för Google Chromesom är fullt kompatibel med Windows, Mac, Linux samt Chrome. Det låter dig till och med hantera dina mobila enheter från den här webbläsaren.

Använder Vysor för att styra telefonen från en dator

Vysor är ett verktyg för ClockWorkModsom du säkert har hört eller sett eftersom det är mycket nedsänkt i rotvärlden. Vysorerbjuder ett brett utbud av möjligheter, tack vare vilka du kan styra din telefon eller vilken annan mobiltelefon som helst med Android-operativsystemet från bekvämligheten av din dator.

Dessutom föredras det av många användare eftersom det är gratis. Dock till att ha tillgång De flesta av dess fjärrfunktioner kräver antingen ett månadsabonnemang eller en engångsavgift på $40.

För att använda Vysor, följ bara dessa steg:

  1. Börja med att ladda ner appen direkt från Google Play Butik. För att göra samma sak från din dator behöver du bara ladda ner applikationen som ett tillägg för Google Chrome. Du behöver inte oroa dig eftersom inställningarna är desamma i de flesta processer.
  2. I det här fallet kommer vi att använda en applikation som är tillgänglig för Windows-skrivbordet.
  3. På din Android-enhet är det första du gör aktivera USB-felsökning. Detta alternativ Det innebär att aktivera alla dessa utvecklingsmöjligheter. För att göra detta, följ dessa steg: Inställningar> Om telefonen. När du gör detta måste du trycka på «alternativet sju gånger i radBygga nummer«.
  4. Du måste sedan gå tillbaka till huvudinställningsskärmen och avsnittet “Utvecklaralternativ” visas.
  5. När du är redo måste du gå till alternativet “aktivera USB-felsökning“.
  6. När du är redo ansluter du bara din mobiltelefon till din dator med en USB-kabel, klickar sedan på popup-fönstret och väljer “Tillåt”.

Nu när du har gjort alla dessa steg är det dags att börja kör programmet på Vysors skrivbord. När du gör detta kommer du att märka att enhetsmodellen visas överst, förutom motsvarande serienummer, allt bredvid den gröna fliken med orden “Visa”.

Efter att ha klickat, vänta några minuter och vänta ett tag. Efter väntan kan du se mobiltelefonskärmen i fönstret på datorn.

Hur bra är det här alternativet för att styra min mobiltelefon på min dator?

Tack Spira och enkel driftdet är ett enkelt, snabbt och bekvämt sätt att styra en mobiltelefon på en dator. När du är osäker kommer markören på datorn att utföra alla fingrets funktioner, och du behöver bara datorns tangentbord för att skriva. Denna applikation fungerar också om du vill spela in din skärm eller ta en skärmdump av ett specifikt avsnitt. Du kan även formatera Android från datorn och bland många andra funktioner, som att använda enhetens mikrofon på datorn.

För de användare som använder Gratis versionKvaliteten på applikationen är vanligtvis mycket låg, och i sin tur innehåller den vanligtvis olika annonser som kan störa dess funktion.

För att uppnå högre kvalitet kan du behöva betala för proversionen av Vysor Pro, dock för gratisversionen, du kan göra vad du vill och ännu mer.