Hur kan jag spela Fall Guys Ultimate Knockout gratis på min PC eller PS4? Det är möjligt? (Exempel)

Innan man tar sig ur det nya Battle Royale, Många undrade om det är möjligt att ladda ner Fall Guys Ultimate Knockout gratis på vilken plattform som helst där det kan installeras.

Detta är en helt berättigad fråga med tanke på att inte alla har de $20 det kostar köp spelet för PC eller PS4, eller det å andra sidan, alla har inte möjlighet att fylla på sin plånbok.

På grund av detta spels popularitet vill och hoppas många användare att det kommer att vara tillgängligt för Xbox, iPhone och Android.

Få Fall Guys Ultimate Knockout gratis på PS4

Många gånger erbjuder detta stora videospelsföretag användarna en mängd olika erbjudanden när det gäller produkter, några av dem är gamla lanseringar som inte har haft någon större inverkan eller har funnits på marknaden ett tag.

Men i år var många förvånade över att se att de kunde Få Fall Guys Ultimate Knockout gratisvilket orsakar stor raseri i PS4-spelcommunityt, men så länge du har en Premium-prenumeration kommer det att vara under en begränsad tid ändå.

Enkelt uttryckt måste du köpa en plan med denna status för att vara berättigad till en gratis kopia av spelet. Detta kan uppnås genom att gå till PlayStation-webbplatsen och gå till fliken “Lagra” och sedan in “Få Premium”.

På så sätt kommer du att föras till en annan sida där du kan se de olika spelen eller produkterna från företaget som finns tillgängliga på deras konsoler. Du bör titta på vänster sida för länken som säger “Gå med nu” eller Gå med nu.

Sedan kan du se filen andra planer än PlayStation erbjudanden för dig som täcker olika månader eller till och med ett helt år, välj den plan som passar dig bäst för att fortsätta.

Butiken kommer automatiskt att dra av beloppet som kostar prenumerationen från din plånbok, och när detta händer blir du Premium-medlem och kan göra anspråk på Fall Guys Ultimate Knockout gratis.

Nu kan du gå till butiken från samma flik “Lagra” och sedan in “PS Store”, där du kan komma åt spelet med hjälp av sökfältet. När du väl är där behöver du bara hämta den med den nya prenumerationen.

Jag har ingen balans i min plånbok. Hur kan jag lägga till pengar?

Om du å andra sidan inte kan slutföra ditt prenumerationsköp på grund av otillräckliga medel, måste du lägga till dem med ditt kreditkort, även om du också kan göra det med ditt PayPal-konto.

Det är enkelt, gå bara till kontoinställningsmenyn i det övre högra hörnet, där din avatarbild visas. Du hittar flera alternativ där, så du måste välja “Betalningshantering”, A som innehåller andra ytterligare inställningar.

Du kommer att se en blå knapp med ordet “Lägg till betalningsmetoder”, välj det för att följa stegen för att länka ditt PayPal-konto till din PS-profil, och efter att denna process är klar kan du välja “Lägga till pengar.”

Genom att klicka på denna markör kommer du att kunna välja det nödvändiga beloppet du behöver betala för Premium-prenumerationen du planerar att köpa. Följ anvisningarna på plattformen som vanligt för att avsluta.

Kan jag ladda ner spelet på PC gratis?

Tyvärr har inte alla köpmetoder denna utmärkta kampanj som erbjuds av PS för Få Fall Guys Ultimate Knockout gratisförutom den berömda Steam-plattformen.

Det betyder att på denna kopiadistributörs webbplats kan du bara få spelet efter att ha betalat det som måste avbokas för att köpa det. Faktiskt, spelet har ett totalt värde på $19,99.

Naturligtvis är möjligheten att Steam kommer att erbjuda Fall Guys under en begränsad tid inte utesluten, med tanke på att utvecklarnas avsikt är att locka mycket fler spelare, vilket skulle vara vettigt i denna idé.

När du har köpt spelet kan du ha kul med att skapa din avatar och försöka få det till slutet. Det kan vara svårt att vinna det här spelet, så du bör leta efter tips och tricks som hjälper dig att nå ditt mål.

Ett annat spel i Battle Royale-kategorin som är väldigt populärt idag är Fortnite, som kan erhållas på flera videospelsplattformar som Xbox, Nintendo Switch, PC och Android. Med Fortnite videospel kan du spela och chatta med många människor från hela världen.

Relaterade Artiklar

Back to top button