Hur kan jag skapa en grupp i Google Hangouts (exempel)

0 Shares

Idag fÄr vi se Hur kan jag skapa en grupp i Google Hangouts. Googles meddelandeapp, som anvÀnds flitigt Àn idag, lÄter dig chatta med upp till 150 personer för att ge dig en liten uppfattning.

Video- och chattkvaliteten Àr bara fantastisk. DÀrför rekommenderar vi aldrig att du anvÀnder Hangouts med mobildata eftersom det förbrukar för mycket vilket Àr priset du mÄste betala för video- och ljudkvalitet.

I dessa videosamtal Standard-Hangouts kan delta i upp till 10 personer med en kamera. Men upp till 25 personer kan delta i Business eller Education-versionen. Idag kommer vi att se lite nedan hur man skapar en fil Hangouts-grupp sÄ att de kan chatta och ha gruppvideosamtal, vilket Àr vÀldigt roligt.

Detta Àr en mycket enkel handledning eftersom det tar praktiskt taget ingen tid och du kan skapa alla grupper du vill frÄn och med dÄ inga grÀnser vissa gör. Var uppmÀrksam, följ stegen nedan sÄ lÀr du dig snabbt hur du snabbt och enkelt skapar en Hangouts-grupp.

Hur man skapar en Hangouts-grupp pÄ PC

 • Det första du behöver göra Ă€r att gĂ„ till eller öppna Hangouts frĂ„n Gmail.
 • DĂ„ mĂ„ste du klicka pĂ„ “Ny konversation“Y”En ny grupp“.
 • HĂ€r kan du lĂ€gga till de personer du vill ska gĂ„ med i gruppen. Du kan lĂ€gga till deras för- och efternamn, e-postadress eller telefonnummer.
 • Nu, för att starta en chatt eller videosamtal, tryck bara pĂ„ “Meddelande“Eller”Videosamtal“.

Hur man lÀgger till personer i en Hangouts-grupp

 • Först mĂ„ste du vĂ€lja en gruppkonversation.
 • NĂ€r du har öppnat, mĂ„ste du gĂ„ upp till höger i chatten och klicka pĂ„ “Bindande“.
 • Du mĂ„ste trycka pĂ„ “GĂ„ med via lĂ€nk“Personer i intervjun kommer att se att du har valt det hĂ€r alternativet.
 • Nu mĂ„ste du kopiera lĂ€nken.
 • Sedan mĂ„ste du dela den med personen du vill bjuda in.

Observera att alla som har tillgĂ„ng till denna lĂ€nk kan gĂ„ med. För att förhindra att nĂ„gon med lĂ€nken gĂ„r med i konversationen, avmarkera helt enkelt det hĂ€r alternativet “GĂ„ med via lĂ€nk“.

LĂ€gg till personer i en Hangouts-gruppkonversation

 • Vi öppnar gruppen.
 • DĂ„ mĂ„ste vi fortsĂ€tta”Personer“Y”Göra mĂ€nniskor“.
 • HĂ€r kommer du att kunna lĂ€gga till namn, telefonnummer eller mailadress till den person du vill lĂ€gga till.
 • NĂ€r du har dessa personer, vĂ€lj deras namn och klicka pĂ„ “Göra mĂ€nniskorPĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer de att lĂ€ggas till i gruppen och du kommer att kunna delta i konversationen.

Vi hoppas att det var tydligt för dig Hur kan jag skapa en grupp i Google Hangouts Det Àr inte alltför komplicerat processen och som du kommer att se har vi tvÄ sÀtt som Àr för enkla. Kontrollera dina kontakter, se vem som Àr online och skicka en inbjudan till dem omedelbart!

Var och en av er kommer att bestÀmma vilken av dessa metoder som Àr bÀst för dig beroende pÄ din situation. För om gruppen Àr stÀngd (bland vÀnner, familj etc.) Àr uppenbarligen det andra alternativet det bÀsta. Men om det Àr en affÀrsfrÄga eller en produktkampanj, Àr det förmodligen lÀnkalternativet som passar dig.

TÀnk pÄ detta om du fortfarande har nÄgra tvivel Hur man skapar en Hangouts-grupp du kan lÀmna det lite lÀngre i kommentarsfÀltet sÄ hjÀlper vi dig mer Àn gÀrna.

Den hÀr standardappen pÄ din enhet Àr fantastisk, mÄnga jÀmför den med Skype nÀr det gÀller bild- och ljudkvalitet. om du Àr intresserad Google Hangouts Vi rekommenderar att du fortsÀtter att surfa pÄ Miracomosehace eftersom vi har massor av tutorials för att lÀra dig hur du anvÀnder den hÀr meddelandeappen.

0 Shares