Hur kan jag skapa en e-postsignatur för Gmail (exempel)

0 Shares

Idag anvÀnder alla e-post, det Àr ett oumbÀrligt verktyg akademiska problem och sysselsÀttningsproblem. Av denna anledning bör du veta hur jag kan skapa en e-postsignatur för Gmail, nÄgot som vi kommer att lÀra dig hÀr mycket enkelt.

AnvÀnder en signatur i vÄra e-postmeddelanden Det har mÄnga fördelarsÄ att vi kan erbjuda alla vÄra mottagare lÀmplig information. Det Àr ocksÄ nÄgot grundlÀggande som kan göras vÀldigt enkelt utan alltför mycket besvÀr.

Gmail-signaturer

Som vi nÀmnde Àr det mycket anvÀndbart att anvÀnda en signatur i vÄra e-postmeddelanden. MÄnga Àr i alla fall omedvetna om vad det Àr e-postsignaturerDÀrför vet de inte vilka möjligheter de erbjuder oss som anvÀndare.

Vad Àr en e-postsignatur?

E-postsignaturer beskrivs som information frÄn anvÀndaren som skickas som standard med varje e-postmeddelande. Signaturer kan innehÄlla informationsom Àr fallet med avsÀndarens namn och Ànnu mer specifikt innehÄll.

Faktum Àr att signaturer kan innehÄlla bilder, med andra ord kan du skapa en e-postsignatur med en bild som hyperlÀnk för att förbÀttra utseendet pÄ e-postmeddelandet.

Vad kan vi lÀgga i vÄra Gmail-signaturer?

Som du kan förestÀlla dig att placera en signatur ger stora möjlighetereftersom det inte Àr en exklusiv plats för ditt namn. Faktum Àr att du kan ange nÀstan vad du vill, sÄ det kan vara vÀldigt anvÀndbart.

I din signatur kan du lÀgga till:

  1. Ditt fullstÀndiga namn.
  2. Information om lÀrande och sysselsÀttning.
  3. Kontaktinformationtill exempel ett mobilnummer, kontorsnummer eller WhatsApp.
  4. Webbplats, om du har en.

OvanstÄende aspekter Àr nÄgra av dem du kan ange i din signatur, men det finns inga begrÀnsningar. Du kan ocksÄ anpassa dina signaturer för att spegla din personlighet och dina ambitioner. LÀr dig hur du slutför den hÀr proceduren i följande handledning.

Hur skapar jag en e-postsignatur för Gmail

Proceduren för att placera en signatur pÄ Google (Gmail) Àr ganska enkel, du behöver bara gÄ till konfigurationsalternativen och följa stegen. Hur som helst, om du Àr osÀker, oroa dig inte, hÀr visar vi dig hur du skriver under ett e-postmeddelande:

  1. Det första steget Àr att öppna vÄrt Gmail-konto. Logga in som vanligt som du alltid gör.
  2. VÀl i e-postmeddelandet, gÄ till konfigurationsalternativen som du kan komma Ät med verktyget som finns i det övre högra hörnet av e-postmeddelandet. Hitta ett kort Bindande och klicka pÄ den.
  3. Alla Gmail-konfigurationsalternativ visas pÄ skÀrmen, du mÄste stÀlla in dig pÄ fliken AllmÀn, nÀstan i slutet hittar du alternativ Fjagrma.
  4. Som standard kommer Ingen signatur att vĂ€ljas. Aktiverar det nedersta alternativet som visas hĂ€rnĂ€st “(IngĂ„r i slutet av alla skickade meddelanden)”.
  5. Efter att ha tryckt pÄ det hÀr alternativet kommer du att kunna redigera fÀlten för din signatur och sedan konfigurera den efter eget tycke.

Du kan ocksÄ skapa en bildsignatur i Gmail, vilket hjÀlper till att förbÀttra utseendet pÄ signaturen i det hÀr e-postprogrammet.

Anpassa din e-post med alla alternativ som Google erbjuder

Konfigurationsalternativen som Google presenterar för oss för att Àndra vÄr signatur Àr mycket olika. Du hittar i stort sett alla möjligheter redigera din signatur helt efter eget tycke, möjligheten att Àndra fÀrg, storlek, teckensnitt, bland annat för att anpassa din e-postsignatur.

PÄ samma sÀtt Àr det möjligt att lÀgga till bilder, sÄ att du kan ladda upp ett foto eller annat visuellt innehÄll, som att lÀgga till HTML i din bildtext, som fungerar som en presentation för din publik.

Slutligen, att anvÀnda signaturer betyder kÀnsla perfektion och estetiknÄgot mycket uppskattat och anvÀndbart för arbete och akademiska angelÀgenheter, kan du ocksÄ lÀgga till vÀrdefull kontaktinformation. Börja sedan anvÀnda din e-postsignatur för att förbÀttra estetiken och utöka dina alternativ.

0 Shares