Hur kan jag se mitt hem live i Street View på Google Maps, Google Earth på min Android, iOS eller dator?

Google, internetjätten, ett företag som översköljde alla sina konkurrenter När det kommer till webbtjänster lär det oss det enklaste och mest praktiska sättet att se vårt hem live, med några av de appar de har skapat för detta ändamål.

Detta är i fall att denna fantastiska applikation som står för stora tekniska och turismframsteg; eftersom det här verktyget låter oss se vilka platser du kan besöka på dina nästa resor. Dessutom är det ett bra reklammaterial för företag vars adresser finns på deras kartor.

Men definitivt en av de saker som vi alla har försökt göra, och det är därför i den här artikeln, prestation se vårt hus från denna app. Det ger oss en annan syn på vår miljö och hur vi uppfattar oss själva från rymdens oändlighet. Det är utan tvekan värt att använda och naturligtvis känna till dess funktionalitet, användbarhet och knep för att få ut det mesta av det.

Dessutom har Google i de senaste uppdateringarna av sitt system implementerat ett nytt verktyg som heter som låter dig visualisera gator med ram i den tredje dimensionen (3D). Tack vare det kommer du att kunna se vår lägenhet eller rum bättre.

På så sätt kan du praktiskt taget gå runt i ditt samhälle eller där du är för tillfället. I den här artikeln kommer vi att beskriva de bästa sätten du kan göra steg för steg för att hitta både ditt hem. Förutom att vara var som helst i världen du är.

Steg för steg handledning om hur jag hittar mitt hem från Maps-appen i Google Maps

För att komma igång måste vi gå till den officiella webbplatsen för google mapssom har olika sätt att komma in. Du kan komma in med genvägen som finns i applikationsmenyn i det övre vänstra hörnet av skärmen i början av Googles sökmotor. Du kan även gå in på hemsidan manuellt via sökmotorn.

När du är i Google Maps-gränssnittet hittar du App Finder i det övre högra hörnet på skärmen. Där kan du ange adressen till det du vill besöka virtuellt. Veta att du måste ange din hemadress. Efter att ha angett adressen korrekt måste du ange tangentbordet eller trycka på den blå knappen på höger sida av sökfältet.

Efter att ha angett adressen i sökfältet användargränssnittet lokalisera ditt hem exakt på kartan; som kommer att markera det med en röd indikator, tack vare vilken du enkelt kommer att kunna hitta dig själv på kartan. Men för att ta en närmare titt måste du använda den tidigare nämnda Street View för att utöka ramen och använda 3D-alternativet.

För att tillämpa den här applikationen måste du dra den gående dockans ikon i det nedre högra hörnet av skärmen. Du kan också komma åt detta läge genom att trycka på fliken med ordet “Street View” den finns på regionbilderna som visas i sökmotorns popup i den övre raden.

Möjligheterna och fördelarna de ger

Med dessa enkla och praktiska steg kommer du att kunna besöka eller se ditt hem virtuellt med , kan du också dra skärmmarkören för att skilja mellan olika perspektiv. Genom att dubbelklicka på skärmen kan du utöka eller minska visningsområdet för en bättre virtuell upplevelse.

Vi har verkligen sett många gånger ett par polisfilmerdetektiver eller andra undersökningsmetoder som använder detta uråldriga platsmått med fullständig geografisk noggrannhet.

Han måste ha undrat Vilka är mina huskoordinater? Tack vare denna Google-funktion, efter att ha hittat din bostad med hjälp av de ovan nämnda stegen, ta reda på vilka exakta koordinater ditt hem har. Således kommer vi att veta exakt latitud och longitud för vårt hem.

Du kan navigera i praktiskt taget alla gator i din region med hjälp av. Med denna modalitet kan du gå igenom din dator eller en mobil enhet på gatorna i ditt grannskap. Medan människor verkar vara pixlade av säkerhetsskäl, tillåter den virtuella verkligheten som dessa appar presenterar oss att öka vår uppfattning om vår livsstil.

Och kom ihåg att möjligheterna med Google Maps är oändliga eftersom du kan besöka någon del av världen inom sekunder. Du kan organisera dina resplaner. På så sätt, för att bli mer informerad om den turism du tänker göra, kom ihåg att du kan använda funktionen för att bättre visualisera de platser du vill se.

Möjligheter det finns mycket med detta virtuella verktyg. Däremot kan varken den virtuella resan eller 3D-ramen konkurrera med intrycken av att resa till okända platser och uppleva nya upplevelser, du måste hålla en balans.

Skaparen av den nämnda applikationen sa själv att han skapade detta verktyg inte så att människor bara reser virtuellt. Istället de kommer att utöka sina världsgränser och kommer att resa till fler platser för att uppleva nya upplevelser. De är det mest givande mediet som finns, att träffa nya människor, nya kulturer, nya levebröd och nya utmaningar.

Om du är en resursbegränsad person som inte har råd att resa till andra sidan jorden eller till de mest extravaganta och imponerande platserna … bör du inte sitta vid din dator och bara besöka platser virtuellt. Det finns många fantastiska platser att besöka i hans land så den bästa rekommendationen vi kan ge dig är att dra nytta av det Google maps för reseplanering och göra dem roligare.

Relaterade Artiklar

Back to top button