Hur kan jag sälja fler kläder och produkter på Vinted – tips om hur man ökar försäljningen (exempel)

0 Shares

Att använda Vinted för att sälja nya eller begagnade föremål är ett bra alternativ för att generera extra pengar; Men om din Vinted-profil inte är attraktiv och inte innehåller mycket information som genererar intresse, kommer den inte att locka användare och följaktligen kommer dina artiklar inte att säljas lätt.

Om du har en profil på Vinted, frågar du dig själv Hur kan jag sälja fler kläder och produkter på Vintedvi kommer att visa dig några i det här inlägget knep som hjälper dig att öka din försäljning. Om du följer dessa tips kommer du att göra din profil populär och sticka ut från andra konton.

Hur kan jag sälja fler kläder och produkter på Vinted?

Att sälja begagnade produkter online har blivit mycket populärt tack vare Wallapop och Vinted. Men om du vill lyckas med att sälja dina produkter på Vinted måste du skapa ett konto som fångar uppmärksamhet eftersom det inte bara handlar om att lägga upp dina produkter, du måste vara uppmärksam på detaljer och köparens intressen för att locka dem till dina produkter. Följ dessa tips för att öka din försäljning:

Bilder är värda mer än många ord, så bilderna på dina produkter bör inte vara av dålig kvalitet eftersom köpare kommer att förbise din vägg om de märker att bilderna är hemska. Det är viktigt att bilderna uppfyller följande krav:

 1. Ta bilder av produkter på den plats du har bra belysning.
 2. Kameran måste ha en bra upplösning.
 3. Ta aldrig en bild när du lägger produkten på golvet eller sängen, använd den hellre vit bakgrund eller en modell för att visa plagget.
 4. Ta bilder på alla sidor av artikeln (framsida, baksida och profil).
 • Var uppmärksam på din profil:

Säljarens intryck och utseende är viktigt för att locka köpare, så du bör stå på is professionell profilbild tillsammans med en vänlig och detaljerad beskrivning av dig själv. Var artig och respektfull när du svarar på frågor från potentiella köpare, lämna aldrig frågor obesvarade eller ta lång tid.

Du måste vara aktiv i appen genom att ofta skicka in produkter genom att skapa veckoerbjudanden och svara på potentiella kunders tvivel; Att kontrollera din profil dagligen hjälper dig att vinna popularitet på Vinted.

 • Gör detaljerade beskrivningar:

Detaljerade produktbeskrivningar är viktiga, men utan att ljugaOm varan är defekt, använd eller ny, ange det; Du måste också skriva vad plaggets mått, färg, material och märke är, du kan till och med lägga till ytterligare information om plagget såsom tidpunkten eller användningsområdena det kan ge dig.

Vinprodukter kan även säljas i Frankrike, så beskriv dem på franska och spanska. Det är viktigt att du använder i beskrivningen taggar och hashtags (#erbjudande, #dress, #fashion, #used) för att rangordna i sökmotorn. Visa säkerhet och tillförlitlighet med det du skriver.

 • Skriv korta titlar men med nyckelord:

Skriv korta titlar som innehåller ord som definierar din outfit, uppmärksamma denna detalj gör att du kan placera dig i Vinted, definiera annonsen och det blir lättare för dig användare hittar dina produkter.

Andra knep som kan hjälpa dig att öka din försäljning:

 • Använd sociala nätverk som Pinterest (det är väldigt enkelt att skapa ett konto och ladda upp bilder till Pinterest), Facebook eller Instagram för att marknadsföra det du säljer på Vinted.
 • Sälj aldrig skadade produkter.
 • Erbjud rabatter dina stamkunder för deras kommande köp.
 • Var alltid trevlig mot köpare.
 • Lämna positiv feedback till dina köpare.
 • Överdriv inte priset begagnade produkter.
 • Lägg aldrig upp bilder på föremål som är förbjudna av Vinted.
 • Följ andra Vinted-konton för att få följare.
 • Främja användbara produkter vid varje given tidpunkt.
 • Sänk priset på svårsålda produkter.
 • Dessutom kommer förpackningen av dina produkter att tala väl om dig, så packa dem noggrant och undvik dålig lukt och fläckar, det kommer att ge dig bra feedback från köpare.

Genom att sälja begagnade produkter i Vinted-appen kan du generera extra pengar; Men samtidigt kan du använda Wallapop för att få dina produkter att nå fler människor.

0 Shares