Hur kan jag sÀga upp min Spotify Premium-prenumeration

0 Shares

Spotify har successivt blivit en av de viktigaste musikapplikationerna, idag Àr det förmodligen den mest populÀra applikationen för den hÀr typen av tjÀnster. Hur som helst, kanske du inte vill anvÀnda lÀngre PremiumprenumerationAv denna anledning kommer du idag att fÄ reda pÄ hur jag kan sÀga upp min Spotify Premium-prenumeration.

Denna app av svenskt ursprung har ett speciellt plansystem dÀr du kan komma Ät det vÀsentliga gratis plan (mycket komplett) och en plan med utökade alternativ som heter Spotify Premium.

Om du av nÄgon anledning inte har testat appen, observera att du mycket enkelt kan registrera dig för ett Spotify-konto gratis och om du istÀllet vill avbryta premiumtjÀnsten, lÀs vidare.

Varför avbryta Spotify Premium?

Spotify Àr en unik applikation med vilken du kan lyssna pÄ ett oÀndligt antal lÄtar och artister, i sin tur har du ocksÄ tillgÄng till varierat innehÄll som med filmer och poddar. Det finns dock flera anledningar till varför du bör vÀlja bort Spotify Premium.

Du vill eller kan inte betala mer

Den frĂ€msta anledningen till att de flesta mĂ€nniskor hoppar av Spotify Premium Ă€r att de inte vill avbryta planen lĂ€ngre. Om du inte kan lĂ€ngre betala en avgift 9,99 €kan du vĂ€lja bort denna modalitet nĂ€r som helst.

Å andra sidan, om du fortfarande Ă€r eller osĂ€ker pĂ„ ditt beslut, kom ihĂ„g att det finns sĂ€tt att anvĂ€nda Spotify Premium gratis utan tidsbegrĂ€nsning, ett alternativ innan du tar bort appen helt.

Du anvÀnder inte Spotify sÀrskilt konsekvent

Ytterligare en anledning till varför du bör övervÀga att avregistrera dig pÄ Spotify Premium Detta Àr fallet nÀr du inte anvÀnder appen kontinuerligt. Om du inte Àr en majoritet av tiden som lyssnar anvÀndare kanske du inte fÄr ut det mesta av denna Spotify-plan.

Du vill anvÀnda gratisversionen

En av de viktigaste funktionerna Spotify app Àr att det lÄter dig anvÀnda dess tjÀnster gratis, förutsatt att du kan se annonserna som du mÄste ha frÄn det ögonblick de visas i Applikationen.

Lyckligtvis kommer du att kunna komma Ät mÄnga av alternativen som appen erbjuder, sÄ om du Àr en vanlig anvÀndare rekommenderar vi att du hÄller dig till det Gratis Spotify-alternativeftersom det fungerar utmÀrkt och kommer att möta de flestas förvÀntningar.

Hur kan jag sÀga upp min Spotify Premium-prenumeration

Process för avbryt Spotify Premium Det Àr ganska enkelt, du kan faktiskt göra det frÄn din dator. För att göra detta kommer du bara att anvÀnda den valda webblÀsaren, följ sedan dessa steg:

  1. Det första du bör göra Àr att logga in pÄ ditt Spotify-konto, för att göra detta, gÄ till lÀnken nedan som omdirigerar dig till den officiella webbplatsen för Spotify-appen.
  2. NÀr du vÀl Àr dÀr klickar du pÄ knappen Logga in som finns lÀngst upp till höger pÄ skÀrmen, dÀr mÄste du ange dina Spotify-kontouppgifter och Logga in.
  3. Efter att sidan har laddats kommer alla tillgÀngliga alternativ att visas, hÀr mÄste du klicka pÄ Konfigurationsalternativ, om du inte kan hitta dem kommer du att kunna komma Ät via denna kontolÀnk.
  4. Hitta ett kort Din plan och klicka pĂ„ ett alternativ Ändra planen.
  5. Du mÄste scrolla tills du kommer till fliken Spotify gratis och dÀr kommer du att presenteras med alternativet att avbryta ditt Premium-abonnemang, tryck sedan Avbryt Premium.
  6. En bekrÀftelseskÀrm visas, du mÄste klicka pÄ Ja, Avbryt.
  7. Efter ovanstÄende process har du avslutat din Spotify Premium-prenumeration.

Efter att du helt har tagit bort Spotify eller avslutat prenumerationen rekommenderar vi de bÀsta gratis alternativa Spotify-apparna sÄ att du inte hamnar utan att lyssna pÄ musik.

0 Shares