Hur kan jag ringa ett gruppvideosamtal till Discord – från min mobil eller dator?

0 Shares

För gruppchattar och sändningar för dina spel, och de mest pålitliga plattformarna är DiscordEftersom det är en applikation designad för att kommunicera med vänner via chatt eller videosamtal, garanterar den också att din information och dina meddelanden är säkra. Lär dig sedan hur du ringer gruppvideosamtal.

Vad behöver jag för att ringa ett videosamtal på Discord?

Discord-plattformen utvecklar nya verktyg för att underlätta kommunikation varje dag. Således ledde dessa framsteg till uppkomsten av videosamtal på denna plattform; Det här alternativet gör att Discord kan jämföras med en mycket prestigefylld app som WhatsApp eller Telegram.

Vad är proceduren för att starta ett individuellt videosamtal på Discord?

Steg för steg för att ringa ett videosamtal individ till en Discord-medlem Det är enkelt då det fungerar som utgångspunkt för att öka antalet deltagare.

Från mobilappen

Att göra videosamtal på Discordmåste vi installera appen på din enhet först och justera ljud- och videohårdvaran i Discord-klienten.

Sedan i det övre vänstra hörnet hittar vi Discord-symbolen och vi går till “Hem”. Nu är det nödvändigt att visa listan över vänner som är en del av servern, för detta klickar vi på fältet som indikerar Vänner. Placera markören på användarnamnet och välj alternativet “videosamtal”. Klicka slutligen på videosymbolen för att skapa en videokonferens med användaren.

Använda webbplatsen

Du måste komma in på plattformen via en webbläsare eller Discord-applikation. Efter att ha angett ditt lösenord och användarnamn kommer du att föras till plattformens huvudsida.

Sedan i den vänstra delen av skärmen vi hittar en lista med verktyg tillgänglig för användaren. Klicka på fliken “Vänner”, vi kommer att se repertoaren med alla medlemmar som har accepterat vänförfrågan du skickat. Från vår vänlista, välj den person som vi vill ringa ett videosamtal med och klicka på deras profilavatar.

I det övre området hittar du en meny där du måste välja en andra ikon, nästa representeras av en kamera, funktionen ‘Starta ett videosamtal ‘. Popup-fönstret vecklas ut och aktiverar kameran automatiskt.

Hur kan jag ringa ett gruppvideosamtal på mitt Discord-konto?

Först måste vi gå in i Discord-applikationen på en dator eller mobiltelefon, du kan också gå in via en webbläsare, med den senare måste du gå till plattformen på dess hemsida.

Välj sedan fliken “Vänner” till vänster på skärmen, efter att ha klickat kommer du att se en lista med alla dina vänner, välj varje medlem du vill ha delta i ett gruppvideosamtal. Längst upp till höger klickar du på “Ny MV-grupp”, som representeras av en meddelandesymbol med ett “+”-tecken.

Ett nytt fönster öppnas där du kan välja dina vänner. Var och en av dina vänner kommer att visas här och din urvalsgräns är 9. När du har valt klart klickar du på “Skapa MD-grupp”.

Slutligen, efter att ha öppnat menyn “Vänner”. välj en medlem som tillhör “MD-gruppen” nyligen skapad. För att ringa ett samtal är proceduren densamma för varje samtal. Du kommer att se avataren för varje MD Group-medlem. Anslutna personer kommer att visas med en grön cirkel som omger deras profil.

Hur många personer kan delta i mitt Discord-videosamtal?

Hittills säger appen: gräns på 25 personer för gruppvideosamtal. För att säkerställa detta sätter Discord en gräns som är synlig för användare på servern. Om någon försöker gå med i ett videosamtal efter att ha nått 35 personer kommer appen att visa ett felmeddelande för de överflödiga deltagare.

Hur kan jag lägga till nya deltagare i ett pågående videosamtal?

Om du vill ringa ett samtal på Discord och lägga till vänner måste du tillhöra gruppen som inkluderar de andra personerna som kommer att delta i videosamtalet.

Klicka på ikonen för anslutningsknapp, anslutningen kommer att starta mellan dig och alla andra MD-medlemmar som en grupp. Vem som helst i gruppen kan starta ett samtal när som helst, precis som vi kan gå med i ett pågående samtal genom att trycka på den här knappen.

I konversationen kommer du att se avatarerna visas för varje medlem som går med när du startar konversationen, andra gruppchattmedlemmar kommer att citerasmen måste trycka på “Gå med i konversation” för att delta.

0 Shares