Hur kan jag professionellt använda den interaktiva Corel PhotoPaint-fyllningen?

0 Shares

I dagens värld stöter vi på olika program som direkt hjälper oss att göra förändringar som hjälper oss att förbättra ritning, animering och så vidare. Det är därför Corel Photo Paint är en av dem. Det är ett program som kan laddas ner från den officiella Corel Photo Paint-webbplatsen och fungerar som informativt redigeringsprogram för grafik eller bitmappsbilder.

Därför kommer vi i den här artikeln att lära oss sätten och sätten att använda interaktiv fyllning med Corel Photo Paint.

Vilka typer av interaktiva fyllningsformer finns i det här programmet?

Med tanke på att vi med den här applikationen kan göra en mängd olika fyllningar som hjälper oss Det är bättre att skapa eller ändra en animation. Observera att dessa fyllningar kan göras med en interaktiv fyllning. Där kan du göra olika former, med mönstergradienter, vektorgrafik med Corel Photo Paint, texturgrafik eller med en fullständig uppdatering av fyllningen.

Men bland de typer som vi kan hitta för att använda det interaktiva fyllningsverktyget med Corel Photo Paint, hittar vi följande:

 • En gradientfyllning i form av en kvadrat eller kon.
 • Gradientfyllning i linjärt och radiellt läge.
 • Fyller mönstret i två färger eller bara i en.
 • Fyllande konsistens.
 • efterskriftsfyllmedel
 • Fyllningar som används i bitmappsmönstret.

Hur använder jag en interaktiv fyllning i Corel PhotoPaint korrekt?

För att korrekt använda verktyget som ingår i Coral Photo Paint kommer en beskrivning av de mest användbara formerna för detta interaktiva fyllningsalternativ att ges nedan.

För att göra en enhetlig fyllning

Ett av de vanligaste sätten är att göra en solid fyllning, den används direkt för att klona och korrigera bildens brister. Direkt hjälp från den visuella animeringen du vill göra som en del av din redigering. För att använda den, följ stegen nedan:

 1. Klicka på “Modeller”
 2. Senare fynd i “Mixers”
 3. Och klicka sedan på “Palett” där ett annat färgalternativ kommer att visas.

Här kommer du att se många alternativ som du kan använda för att förbättra fyllningen såväl som för att göra den ännu mer enhetlig. Anpassas direkt till pågående animering eller redigering. Användaren som använder dem kan: utföra olika effekter för fyllningar tills du får de blandade färgerna som fungerar bäst för dig.

När du vill fylla fontänen

Ner utför fyllningen med gradientalternativet som gör att du interaktivt kan fylla Corel Photo Paint, överväg stegen som kommer att listas nedan:

 1. Du måste gå in och klicka på “Objekt”
 2. Klicka sedan “Objektegenskaper”
 3. Med det här alternativet inkluderat kan du klicka på verktyget “Gradient Fill” och varje funktion kommer att visas där för användning vid redigering.
 4. En av miniatyrerna kommer att klickas på när fyllningsväljaren öppnas.
 5. Då blir det Klicka på “Ansök”
 6. Du kommer att kunna tillämpa en övertoningsfyllning på en animering eller redigering som gjorts i Corel Photo Paint.

Hur skapar jag interaktiva underavdelningar av en fyllningseffekt i Corel PhotoPaint?

Det bör beaktas att som en del av det interaktiva fyllningsalternativet som programmet tillhandahåller, hittar vi också alternativ för att dela upp effekten. I samma avsnitt kan vi hitta sätt att justera och ordna objekt i Corel Photo Paint. För att göra detta, följ dessa steg:

 1. Underavdelningarna i den interaktiva fyllningen är “Blandning, Modeller och Paletter.”
 2. För att gå in i denna underavdelning, klicka bara på “Interactive Fill” så kommer underavdelningarna att visas.
 3. Du kommer att kunna skapa blandningar i fyllningarna, använda en varierad färgpalett och andra viktiga funktioner.

Hur tar jag bort en levande fyllning i Corel PhotoPaint?

Om du vill ta bort den interaktiva fyllningen som vi använde för att animera eller redigera med Corel Photo Paint, kan du göra det genom att följa vissa steg:

 1. Först, för att ta bort ett interaktivt fyllningsalternativ, måste du välja det med verktyget som ställ in “Grid Fill” och alternativet “radera” visas
 2. När du klickar på den här funktionen kommer det redigerade objektet som har en interaktiv fyllning att väljas och knappen “Radera” kommer att klickas.
 3. Det är så lätt att du kan ta bort interaktiv fyllning i Corel Photo Paint.
0 Shares