Hur kan jag pausa skÀrmen i HouseParty

0 Shares

En av de mest populĂ€ra applikationerna videosamtal den senaste tiden Ă€r det Houseparty. Det som har blivit Ă€nnu mer kĂ€nt frĂ„n hela situationen med isolering av Coronaviruset. Även om denna applikation lanserades i slutet av 2016 har tjĂ€nsten sett en ökning tack vare menande som du har fĂ„tt frĂ„n anvĂ€ndare.

Det har skett en betydande ökning av hÀmtning av familjegrupper som flockas till deras utrymme för att trÀffa sina nÀra och kÀra.

Med den hÀr appen kan vi upprÀtthÄlla kÀnslomÀssiga och kommunikationsmÀssiga band med familj och vÀnner genom att lÀgga till dem pÄ plattformen, Àven under karantÀn. Houseparty utvecklades för att presentera sig som en plattformsoberoende app som byggdes med enheter i Ätanke Android, iOS och det gör datorer ocksÄ.

Denna applikation lÄter dig ha gruppvideosamtal med upp till Ätta personer som du ocksÄ kan spela spel och skoj med uppkopplad.

Hur man börjar anvÀnda Houseparty

Det Àr en videosamtalstjÀnst designad för att vara multiplattform, du kan ha den pÄ din Android-enhet, iPhone, iPad och Àven inuti din dator. För att börja anvÀnda den mÄste du börja med att ladda ner appen. Du kan ladda ner det direkt frÄn den officiella webbplatsen, Apple butik eller Play Butik.

NÀr det Àr installerat mÄste du registrera dig för att börja anvÀnda applikationen och anvÀnda alla dess verktyg och tjÀnster. För att börja anvÀnda Houseparty mÄste du göra följande:

  • Börja med att klicka pĂ„ “Bli Medlem‘att börja.
  • Den kommer att be dig om en adress frĂ„n din adress e-postanvĂ€ndarnamn, lösenord och födelsedatum.
  • De kommer sedan att skicka ett verifieringsmail till dig som du mĂ„ste svara pĂ„.
  • Efter det kommer du att kunna gĂ„ in i applikationen och börja anvĂ€nda alla dess tjĂ€nster och bjuda in dina vĂ€nner.
  • Det Ă€r viktigt att komma ihĂ„g att med denna applikation kan du chatta med alla dina kontakter, sĂ„ det Ă€r viktigt att nĂ€r du vĂ€ljer ett smeknamn, vĂ€lj ett som Ă€r bekant eller kĂ€nt för dina vĂ€nner eller slĂ€ktingar.

Kan ett videosamtal parkeras pÄ Houseparty?

Du kan faktiskt inte parkera ett videosamtal app. Du kan dock pausa eller stÀnga av mikrofonen eller ljudet som för nÀrvarande hörs.

Denna applikation har inte en sÀrskilt komplicerad operation, utan tvÀrtom Àr den ganska enkel att anvÀnda dÄ den har tydliga verktyg och funktioner som sÀkerstÀller grundlÀggande Ätkomst för alla dess anvÀndare. Om du letar efter nÄgra grundlÀggande instruktioner om hur du ringer ett videosamtal kommer vi hÀr att lÀmna dig ett ganska enkelt steg för steg:

För att börja expandera filen meny alternativ dÀr du kan se vem i din kontaktlista som Àr online.
NĂ€r du har hittat personen klickar du bara pĂ„ “Ansluta sig“Om den personen inte har en mobilapp tillgĂ€nglig hĂ€nder tvĂ„ saker, det kommer att finnas en telefonikon som du kan ringa dem direkt, och en annan i form av en hand.

Om du trycker pÄ telefonen ringer den anvÀndaren och du mÄste vÀnta pÄ att han ska ta emot honom för att se honom.
NÀr du Àr klar med konversationen kan nÄgon av er stÀnga filen förbindelse eller om det misslyckas, lÀgg till fler personer i konversationen.

Med all denna data Ă€r du mer Ă€n redo att börja kommunicera med vem som helst frĂ„n appen. Även om appen innehĂ„ller enkla verktyg behöver vissa personer en mer grundlig serie instruktioner sĂ„ att de kan kĂ€nna sig mer bekvĂ€ma nĂ€r de anvĂ€nder den app.

Det Àr den perfekta applikationen att anvÀnda med alla dina vÀnner och familj. Med dessa instruktioner kan alla som vill gÄ med pÄ festen enkelt ta del av dess fördelar och funktioner.

0 Shares