Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur kan jag lyssna på musik på TIDAL på mer än en enhet?

Genom att använda offlinelyssning kan du lyssna på TIDAL samtidigt på upp till sex konton samtidigt med ett individuellt Premium-konto.

Tillgängligt på en mängd olika enheter som datorer, telefoner, surfplattor, bilar, smarta TV-apparater, smarta högtalare och smarta klockor, är det möjligt att logga in på TIDAL på upp till sex enheter samtidigt. TIDAL säger “Du kan använda 1 enhet i onlineläge och 5 enheter i offlineläge samtidigt. Exempel 1: 1 PC/Mac i onlineläge & 5 smartphones/surfplattor i offlineläge. Exempel 2: 1 smartphone i onlineläge, 3 surfplattor och 2 smartphone i offlineläge.”

Premie konton börjar på $9,99 per månad. Detta ger en användare tillgång till 70+ miljoner annonserfree låtar, såväl som alla andra funktioner som vi har kommit att förvänta oss av en musikströmningstjänst genom åren, såsom offlinelyssning, personliga mixar, spellistor och radio. För tillgång till Hi-fi och Master högupplöst kvalitetsmusik, konton är $19,99 per månad.

Om du vill strömma musik online på mer än en enhet åt gången måste du uppgradera till ett familjekonto. Family Premium konton kostar 14,99 USD per månad, vilket ger annons-free musik för upp till sex familjemedlemmar. För att ge högupplöst musik till sex familjemedlemmar, Familjens HiFi konton är $29,99 per månad.

TIDALs semestererbjudande om fyra månaders Premium eller HiFi för enskilda användare eller familjeanvändare för bara $4 är fortfarande aktivt.

Klicka här för att distribuera din egen musik till TIDAL för free.

Square kanske funderar på att köpa TIDAL från Jay-Z.