Hur kan jag ha Minecraft i 4K – Super Minecraft (exempel)

0 Shares

Minecraft Àr ett spel dÀr alla dess element Àr formade som en kub eller ett block, vilket innebÀr att du kan Àndra och anpassa bilderna. DÀrför material, karaktÀrer, djur och vÀxter de ser fyrkantiga och pixlade ut. Det Àr dock möjligt att justera Minecrafts grafiska detaljer till imponerande 4K-högupplösning, men vi kommer att behöva nÄgra saker för det.

Vad Àr det första jag behöver för att ha Minecraft i 4K?

En dator med nödvÀndig datorkraft för att generera skuggor och ljuseffekter av vÄr vision. I det specifika fallet med Minecraft med ett fotorealistiskt utseende kommer vi att behöva ha en processor i vÄr dator med minst 8 kÀrnor, 3200 MHz, 32 GB RAM och ett bra nVidia eller Gigabyte grafikkort pÄ 8 GB eller mer.

Vad behöver jag ladda ner för att fÄ detta i 4K?

Du mÄste ladda ner 5 filer frÄn 4 webbplatser en annan: en mod speciellt designad för att dramatiskt förbÀttra grafiken med en shader, en annan mod som inkluderar ett HD-texturpaket, en klassisk Optifine-mod för att hantera ovannÀmnda texturer och som har en Minecraft Forge version 1.14.4 eller högre.

Av 4 webbadresser 2 av dem Àr betalda: För det första Àr Ultimate Immersion en mod samt ett HD-texturpaket som har planer frÄn $ 8 till $ 50 (maximal upplösningskvalitet varierar beroende pÄ plan) och för det andra, en Sonic Ether shader som ger dig en realistisk högupplöst texturlook. har planer frÄn $10 till $25.

  • https://www.patreon.com/sonicether
  • https://www.patreon.com/ultimateimmersion
  • https://optifine.net/downloads
  • http://files.minecraftforge.net/

Hur kan jag ha Minecraft i 4K?

Leta först upp den nedladdade Forge-filen i mappen Nedladdningar och dubbelklicka pĂ„ ikonenför att öppna installationsfönstret, klicka sedan pĂ„ “Acceptera” för att fortsĂ€tta och slutföra processen.

Vi gĂ„r till adressfĂ€ltet i valfritt utforskarfönster eller trycker pĂ„ Windows + R-tangenterna för att öppna “Kör”-fönstret och lĂ€gg in “% appdata%”, det kommer inte att leda till programdatamapparna som du har pĂ„ din dator; Bland dem, tillgĂ„ng till mappen “.minecraft”.

Öppna mappen “shaderpacks” i klistra in shader-filen Seus PTGI (den frĂ„n Sonic Ether); sedan gĂ„r du upp en nivĂ„ och gĂ„r till mappen “resourcepacks” dĂ€r du klistrar in Ultimate Immersion-texturfilen.

Vi gĂ„r tillbaka en nivĂ„ upp och hittar mappen “mods” (om den inte finns mĂ„ste du skapa den) nĂ€r du har hittat den, vi lĂ€gger de tvĂ„ filerna vi lĂ€mnade bakom oss: Optifine mod och Ultimate Immersion mod för moderna interiörer, vi kan ladda ner olika mods i Minecraft; i fallet med den senare, som Ă€r i ZIP-format, mĂ„ste vi packa upp den för att fĂ„ en Java-fil med tillĂ€gget JAR.

Startar Minecraft

Öppna Minecraft och tryck pĂ„ knappen “Installera”, dĂ€r du kommer att se Forge-versionen, klicka pĂ„ knappen för ytterligare alternativ (…) och gĂ„ till alternativet “Redigera”. Nu i “JVM Arguments” gĂ„r vi till början dĂ€r det stĂ„r “-Xmx2G-“, ersĂ€tter det med “-Xmx14G-” och sparar det; med detta vi tilldelade 14 GB RAM för spelet.

NĂ€r du startar Minecraft kommer du att se i det nedre vĂ€nstra hörnet, ett engelskt meddelande “3 mods loaded” som indikerar att de har laddats korrekt (nedsĂ€nkt i Minecraft, Forge och UltĂ­mate); gĂ„ till “Alternativ> Grafik> Shaders”, vi vĂ€ljer “Seus PTGI E12.zip” och klicka pĂ„ “OK”.

GĂ„ till “Alternativ> Resurspaket” och vi startar Last Immersion-moden frĂ„n “Paket i en mapp” till “Paket i anvĂ€ndning”; vi tar det till första platsen sĂ„ att det har den högsta hierarkin och vi sparar.

LĂ„t oss gĂ„ till “Alternativ> VideoinstĂ€llningar”och i “Detaljer” alternativet “Alternativa block” i “Nej”, alternativet “TrĂ€d” i “Snabb”. Vi gĂ„r en nivĂ„ högre och gĂ„r till “Kvalitet”. Vi sĂ€tter “Nej” pĂ„ Natural Textures. Vi gĂ„r tillbaka till alternativet “Shaders”. Vi taggar “Shadow Quality” i “1X” och “Old Lighting” i “Default”.

Allt som allt Àr Super Minecraft i 4K ett alternativ som endast Àr fan. Att de vill unna sig ett annat ansikte av det hÀr spelet. L.Kvaliteten pÄ grafiken Àr verkligen imponerandemen ja, gör en del utgifter.

0 Shares